../images/Emo65.gifחוויות מן האירוע../images/Emo65.gif
אז אני אנסה באמת להיזכר בהכל ולספר כל מה שקרה בליל יום ד' האחרון . לצערי , בן הזוג שהיה אמור להתלוות אליי , איליה , היה חולה ולבסוף התלווה אליי חבר יקר , לירון ואני רוצה גם להגיד לו
ומגיע לו
ענק על הערב הזה
הגענו סביבות 22:00 לDOME - תורים לא קצרים חיכו לנו בחוץ ונכנסנו לבסוף פנימה והתחלנו לחפש אנשים מוכרים ומפורסמים בדרכנו בתוך המועדון .. הכי בולט היה כמובן הצוות של "ערב טוב" עם גיא פינס - הכתב שלו חיים אתגר היה במקום וראיין הרבה מאוד אנשים - כך שנשארנו בסביבה כדי לראות מי הגיע ... בין האורחים שיצא לנו להיתקל בהם (ויכול להיות שאני שוכח כמה ויש גם כמה שלא יצא לנו לראות) : אילנית לוי ובעלה אייל גולן , חיים רביבו , דידי הררי , שרון "קחי אותי" איילון , ליהי אלון , שלומי סרנגה,מושיק עפיה ,יוסי אזולאי , אורית פוקס , כרמי מלהקת "חמסה" , טל מוסרי , תום אבני , איתי אטיאס וכמובן - מורן אייזנשטיין - חברתה של מאיה שלא יצא לנו לצערי לצלם אותה
ועוד ועוד ...... אז הסתובבנו קצת פה ושם - לצד הבמה ציפו לנו 2 מסכים - כשעה אחרי שהגענו הקריין מודיע - הקליפ "סיפור מכור" עומד להיות מוקרן בפנינו בבכורה במלואו .
בשלב הזה תקלונת קטנטנה מגיעה - הקליפ מוקרן אבל הסאונד מגיע מעמדת הDJ ולכן אין תאום בין הסאונד לתמונה כל כך - ובכל מקרה - קליפ די נחמד (לא התרכזתי בו יותר מידי בגלל הנסיון לצלם כל הזמן וכו'...) . זמן מה לאחר מכן - השוס של הערב מגיע ובענק
ההופעה החיה של מאיה עומדת להתחיל - מלווה בלהקת רקדנים - בשמלה מהממת - היא מתחילה את ההופעה עם השיר "איתך" . בתמונה הראשונה שצילמתי - כשהיא מגיעה לקידמת הבמה - שרתי יחד איתה וראיתי אותה מחייכת אלייי
מכאן אני לא זוכר בדיוק את סדר השמעת השירים ובכל מקרה - מאיה מודה לכולם , משתפת את כולם בלשיר - ובאמת עושה שמח באולם
הקהל צועק את שמה שוב ושוב ... חברה , מאיה ממשיכה עם השיר "נשמה שלי"
הנקטל של הפורום - שבאמת עושה שמח ומקפיץ את הקהל .. מאיה עוברת לשיר "הלב" ושרה אותו בצורה , איך לא ... מדהימה
באמצע השיר והריקוד הרקדנים מרימים אותה אל על (לצערי תמונה ברורה מהקטע הזה אין
) - הקהל מפזם יחד איתה את השיר בהתלהבות
. מסיקה מוזמן לבמה והיא שרה איתו את השיר הכל כך גרוּבי - "זה רק בינינו" - הקהל נכנס לגרוּב , רוקד ומצטרף לשמחת השיר
מאיה מאוד מתרגשת בשלב הזה ופשוט ההתרגשות שלה עוברת אל כולנו והיא מרגישה שהיא חייבת להודות ....והיא אומרת ..... תודה ,תודה לאלוהים
. מאיה עוברת לשבת על כיסא וכעת מבצעת בפנינו את "סיפור מכור" - ומשתפת אותנו בשירה - כל הקהל מצטרף אליה ויודע בע"פ את השיר
אלפי פלאשים של מצלמות בזמן הזה ...שאני כבר הייתי מתעוור בזמן הזה
ההופעה הקצרה מסתיימת . אריק משעלי , המנחה , עולה לבמה ואומר שאין , אין עליה - יש לנו את ריטה ויש לנו את מאיה בוסקילה ומתלהב ממנה - הוא שואל את הקהל אם הם רוצים הדרן והקהל מתלהב במחיאות כפיים ומאיה עולה שוב לשיר את "הלב" עם הרקדנים כמובן
הקהל שוב מצטרף ומתלהב מהשיר . סוף ההופעה הגיעה ואז רשימת התודות
של מאיה מגיעה שכוללת בין השאר את :
גיא צור
האדם שעזר לשדר את הקליפ של מאיה - "יש בליבי כינור" בערוץ 24 ודאג שישודר הרבה מאוד
שי טובול
מאיה אמרה - חברה,כל הזמן שואלים אותי את השאלה הזו של למה את מתלבשת פרובוקטיבי ומה זו השמלה הזו בקליפ של "יש בליבי כינור" - שי טובול , הוא מעצב התלבושות של מאיה והוא אחראי לכך
הדס (דוסה) רייך
הגרפיקאית שדאגה לצילומי החוברת בדיסק וכד' - או כמו שמאיה אמרה - אפשר לקנות רק את החוברת בלי הדיסק ולהנות גם
דידי הררי
האיש שהאמין ושידר את מאיה המון עם "הלב" שהפך לשלאגר היסטרי ומאיה מודה לו על כך מקרב לב
דידי עולה לבמה ואומר שזו רק ההתחלה של הכוכבת המדהימה הזו .
יהודה תמיר
מלווה את מאיה בחלק מן השירים בדיסק ודאג להפקת הקולות בדיסק ואומר שבאמת מאיה היא משהו מיוחד ושהוא נהנה מאוד לעבוד איתה .
לצביקה פיק על השיר "הלב"
רוברט ואייל
צמד המנהלים של מאיה . מאיה הודתה להם מקרב לב ובשלב הזה מגיעה ההפתעה : הם מפתיעים אותה בכך שהדיסק הוא אלבום זהב ועבר את מכירות 20,000 העותקים לאחר 3 שבועות בלבד בחנויות
מאיה מתרגשת עד מאוד וצועקת:" אימא'לה
יו.....
"
עם דמעות בעיניים היא מקבלת מהם את המסגור של אלבום הזהב ושוב מודה לכולם. בשלב הזה - המסיבה ממשיכה - ואני ולירון משתדלים לפגוש אותה מאחורי הקלעים בחדר המנוחה שלה - אייל,המנהל אומר שעוד מעט נוכל להכנס ולפגוש אותה - בינתיים היא נחה (וצריך מנוחה והרבה אחרי דבר כזה , האמינו לי
) . אנחנו מגיעים לאחר חצי שעה בערך לחדר ובו כל הסלבריטיז מגיעים לברך אותה , המשפחה , המנהלים , הצוות שלה וצוותי תקשורת. חיכינו מעט שהמקום יתרוקן (היה עמוס מאוד) ואז אייל הציג אותי בפני מאיה וברגע שמאיה שמעה מי אני - היא התלהבה מאוד ואמרה : "אתה גדול
אין,אתה פשוט מלך
" - היא חיבקה אותי חזק חזק
ואז ביקשתי מלירון שיצלם אותנו וביקשתי שתחתום לי על הדיסק והיא כמובן הסכימה .. בין לבין המוזיקה מתנגנת במועדון ומאיה רוקדת מידי פעם - לבד או עם אחד הרקדנים שלה - ופשוט מדהים כמה אנרגיה עוד יש לה אחרי ערב מעייף שכזה
לאחר מכן צילמנו עוד כל מיני תמונות שלה , עם סלבריטיז שהיו עד שבסביבות 1:30 עזבנו את המקום - עייפים אך מרוצים עד מאוד
. ערב מקסים
. ולהלן התמונות :