מסכמים את השבוע

hilali1

New member
../images/Emo41.gif מסכמים את השבוע../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

סיכום מגניב ומשופצר לבקשת הגולשים
שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי:
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שבת שלום

ג ב ש ו ש

New member
מסכם../images/Emo79.gif../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם:יש הרבה
כאילו כאן-בועז מעודה,כשאתה כאן-נינט,אל תוותר-אמיר פיי,מבול-קרן פלס,ביה"ס למשחק-ממ"ב ועוד כמה
אלבום השבוע:"יחפה",ללא שום ספק
ציטוט מוזיקלי שבועי:"...ואנחנו סוג של יחד,כך אמרת לי תמיד.עוד מעט אבוא לקחת ותבין..." משהו מעניין שקרה לכם השבוע:התחלתי קורס..אם זה מעניין
משהו טוב שקרה לך השבוע:הרבה דברים טובים לא בדיוק קרו השבוע...הכל היה רגיל
משהו רע שקרה לך השבוע:הקאסמים שנופלים באשקלון..זה נהיה רע ומפחיד
שיר שלא הפסקת לשמוע:את כל השירים שציינתי למעלה..
התחדשות השבוע:בנתיים בכלום...
תוכנית/ספר/סרט השבוע:הקדם אירוויזיון ודני הוליווד שאני עוד צריך להשלים
מאכל השבוע:אורז
ולא בגלל שאני ממש אוהב את המאכל הזה.פשוט זה מה שיש לאכול כל יום בקורס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שאני אעבור את המבחנים הראשונים בקרוס בהצלחה בעז"ה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אין מישהו ספציפי
תמונת השבוע:כמובןןן..
התוכניות שלי לשבוע הבא:קורס=למידה=מבחנים=שיהיה בהצלחה
שבת שלום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

קורס סוהרים
הרי התחלתי את התפקיד שלי בסדיר לפני כחודשיים וזו הייתה תקופה של הכרת התפקיד,עכשיו הקורס
ממש נחמד שם,מרגיש לי בבית ספר ואני מאוד אוהב את זה...הרבה למידה,ספורט וכאלה. זהו
....ותודה

hilali1

New member
אני שמחה ששאתה אוהב את זה. זה הכי חשוב../images/Emo70.gif

ady18

Well-known member
אצלי

שיר השבוע שלכם: ג'סיקה אתניקס גבריאל עופרה חזה מסע חיי בועז מעודה אהבנו אביב גפן אני ואת ארז דן אלבום השבוע: ציטוט מוזיקלי שבועי: משהו מעניין שקרה לכם השבוע:הייתי עם התאומים של בת דודה והיה כייף משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את התאומים וקניתי את הדיסק של איה כורם הדיסק השני משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע:אני ואת ארז דן שיר מקסים התחדשות השבוע: הדיסק של איה כורם שפה זרה המלצה תוכנית/ספר/סרט השבוע: השרדות מאכל השבוע:לזניה\פלאפל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של אריק ברמן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הלהקה של אריק ברמן+חברה שלי שהולכת איתי תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:הופעה של אריק ברמן

MoRaN SeM

New member
מסכיימת.[=

שיר השבוע שלכם: זה לא מה שהבטיחו לי- שירי מימון, צורח- ג'קו אייזנברג, עושה לה קרוסלה- אוהד חיטמן. אלבום השבוע: אין. ציטוט מוזיקלי שבועי: "זה שותק, אני לא אני...זה לא מה שהבטיחו לי". משהו מעניין שקרה לכם השבוע: כולם זונות. משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר מיוחד.=\ משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: זה לא מה שהבטיחו לי, ששמעתי כמעט כל לילה לפניי שהלכתי לישון ובדרך לבי"ס:| התחדשות השבוע: האמ..אין. תוכנית/ספר/סרט השבוע: דני הוליווד. מאכל השבוע: מקרוני עם גבינה..יאמי! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מצפה לכלום. הולך להיות שבוע איכס. פאקינ שלושה מבחנים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני לא אפגוש אף אחד עם העומס הזה, חח. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא להיכשל בשום דבר.

למעלה