מעבדת המחקר של פורום יא"ו

../images/Emo41.gif מעבדת המחקר של פורום יא"ו ../images/Emo41.gif

במסגרת שהותי עם חברות אתמול, עלה במוחי הרעיון הבא: למה שלא נחקור מידי שבוע משפחה טלויזיונית, נדבר על הקשר בין ההורים, על בעיות מוכרות לנו שהועלו בסידרה וכו'. אז... מה דעתכם על הרעיון
חשבתי להתחיל בסידרה "כולם אוהבים את ריימונד". אז מיד אני אפתח בסיפור בקצרה על הסידרה ונכתוב שאלות מנחות.... בהצלחה בפינה החדשה שלנו

"כולם אוהבים את ריימונד" ../images/Emo44.gif

מדובר בסידרה על משפחה שבה הבן המעודף הוא ריימונד, והבן השני- רוברט- מרגיש שדוחים אותו וזה יוצר המון סיטואציות מצחיקות. עוד פרטים על הסידרה תמצאו באתר הרשמי שלה: http://www.cbs.com/primetime/everybody_loves_raymond/ האם אתם מזדהים עם אחת מהדמויות של האחים
עם מי ומדוע

אוהבת את הסידרה בזכות האמא שלהם

וכן- מערכת היחסים בין האחים עמוסה בהפליה של האמא בין שני הבנים-אני אישית סובלת מזה מאוד והם בסידרה די משועשעים מזה.

blck angel1

New member
אז שבוע הבא יש לי דוגמא!

המשפחה של ריימונד קורעת. האמא שם מפלה בין האחים בצורה משעשעת XD

../images/Emo41.gifהשאלה המחקרית היומית- יום ב'../images/Emo41.gif

במסגרת מעבדת המחקר שלנו, השבוע אנו חוקרים את הסידרה האמריקאית המצחיקה: כולם אוהבים את ריימונד. והשאלה המחקרית שלנו היום היא:
האם רוברט מרגיש לא אהוב בגלל היחס המשפיל של הוריו בעיקר או בגלל העובדה שריימונד הוא הילד הכי אהוב מבחינתם
כיצד לדעתכם חוסר אהבה לצד אחד ועודף אהבה לילד אחר משפיעים על כל אחד מהילדים, גם כשהם גדולים כמו ריימונד ורוברט

אני חושבת שזה לא עובר לעולם

גם אם בראש את מרגישה שזה טפשי לנטור טינה על דברים שקרו בעבר.

חחח זו בדיוק התוכנית שאני ודוד

אוהבים לצפות בה! מה שלומכם אחים ואחיות שלנו? אז חזרנו ואנחנו מקווים להיות כאן כמה שיותר
רציתם תשובות לשאלות? אז בבקשה:
אני(תקווה) חושבת שרוברט יוצא ממש מסכן בגלל שני הדברים שהזכרת.. אבל בעיקר קשה לו עם היחס המזלזל של ההורים שלו נראה לי...כי הרי עם ריימונד הוא לפעמים מסתדר די טוב עד שהאימא הפולניה אומרת משהו...
אני(תקווה) חושבת שזה יכול להשפיע ובגדול! תראו למשל אותי ואת דוד..אימא שלנו מעדיפה אותי שנותנת לה תקווה כמובן ודוד יוצא מסכןודחוי(ולפעמים גם דוחה..) ומפצח גרעינים בדיכאון כל הלילה... אבל לומר את האמת אני מקווה שלרוב ההורים אין ילד מועדף כי הרי לכל אחד אישיות שונה וכישרונות שונים..החל מפיצוח גרעינים ועד לכיכוב בשירה באמבטיה.. שלכם ב-
תקווה

E y e s

New member
העדפה של ילד אחד על השני????

הדבר הכי גרוע שהורים יכולים לעשות לילדים שלהם! אם כזה דבר קורה באמת, וזה לא סתם הרגשה של הילד שהוא "מקופח", הדבר עלול להשפיע לתמיד, גם בעתיד כמובן, ולהעמיד את אותו אדם בתחושת קיפוח מתמדת ובתחושה של "אף אחד לא אוהב אותי". אני חושבת שבסדרה, רוברט מרגיש לא אהוב גם בגלל היחס המשפיל של ההורים וגם בגלל שהם נותנים לו הרגשה שהם אוהבים את ריימונד יותר.

../images/Emo41.gif השאלה המחקרית היומית- יום ג'../images/Emo41.gif

כפי ששמתם
, אני אשרשר כל יום את השאלה של היום הקודם לשרשור הגדול של הסידרה וכך כשייגמר השבוע ונעבור לסידרה אחרת, אני אכניס לקישורי הפורום. השאלה המחקרית היומית היא: האם יש השפעה של היחס שניתן לרוברט לעומת היחס שניתן לריימונד ע"י ההורים ליחס שהם נותנים אחד לשני

blck angel1

New member
בטח שכן ../images/Emo122.gif רוב שונא את ריי XD

שזה קורע מצחוק XDDD טוב בחיים האמתיים לא

E y e s

New member
א

בגלל שההורים מעדיפים את ריימונד, אז נוצרת קנאה בין האחים ובגלל זה דווקא האח המועדף (ריימונד) סובל- מהיחס שהאח השני (רוברט) נותן לו.

../images/Emo41.gif השאלה המחקרית היומית- יום ד'../images/Emo41.gif

יצא לי לא מזמן להסתכל קצת בפורום של הסידרה, והיה שם דיון מי אשם ביחס אל רוברט- האחים או רוברט שנותן להם להתנהג אליו ככה
מה דעתכם- מי אשם כשמתייחסים ככה אל אחד מהאחים ומפלים אותו וצוחקים עליו, ולמעשה רומסים לו את הכבוד
מחר שאלה אחרונה- וביום ראשון, תתכוננו כי נעבוד על הסידרה "חברים" ועל רוס ומוניקה

blck angel1

New member
^-^ לדעתי זה גרוע XD

למרות שעושים לי את זה XDDD אבל הכל בצחוקים X:

../images/Emo41.gif השאלה המחקרית - יום ה' ../images/Emo41.gif

מה למדתם על יחסי אחים ואחיות מהסידרה "כולם אוהבים את ריימונד"

blck angel1

New member
שהשפעת היחסים בין האחים נובעת

גם מיחסי ההורים לילדיהם? צדקתי? D:

למעלה