מעוניינת בדעתכם

../images/Emo41.gifמעוניינת בדעתכם

הנה לינק של הודעה שלי בפורום בינו לבינה ו"אהבה ורומנטיקה". תקראו בבקשה ואני אוסיף משלי עוד כמה פרטים עכשיו בשביל להבהיר כמה דברים על מה שהיה. אז אם תקראו הכל תבינו שהיתה כבר פגישה,היא לא הכי זרמה,אבל הבחור הראה עניין מינימלי למרות שבהודעה ששלחתי לו אח"כ,זה הרגיש לי מקרטע. לפני כן הוא לא יזם ממש את הנשיקה,לנו זה לקח קצת זמן אבל קרה בסוף... אז היום הרגשתי שאני חייבת לשלוח לו הודעה בבוקר ורשמתי לו "בוקר טוב,יש לי משהו לשאול אותך,תדבר איתי כשתוכל". והוא לא ענה מאז על ההודעה(מה שממש אבל ממש יוצא דופן אצלו,אין לו סיבה לא לענות לי בשעות כאלו,הוא אמור להיות ער)... אז הבנאדם הצליח לכבוש אותי למרות שאתמול זה טיפה קרטע..דיברנו הרבה בטלפון לפני כן,היתה כימיה נפלאה,צחקנו המון,הוא החמיא לי שאני יפה כשהיינו בחוף ולאחר איזה שעתיים של המתנה מורטת עצבים:))-התנשקנו. אבל אני מרגישה שאני באויר עכשיו,כי לא יודעת מה יהיה.הוא טיפה ביישן כזה,זה לא שאני חית-פרא אבל בסיטואציה של אתמול בנשיקה למשל,אני זו שהתחלתי ליזום ולהתקרב לנשק אותו.עברתי את המחסום הזה לפניו... ועכשיו אני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לחכות לטלפון ממנו(או לפחות להודעה)או לחכות עד מחר ולהתקשר..אני הבנאדם האחרון שישחק משחקים או יילך בניגוד ללב שאומר לי כן להתקשר אליו.. מה שאני הכי לא אוהבת שעושים לי(וגם הוא לא אוהב..הוא אמר לי)זה להישאר באויר ולהשאיר קצוות פתוחים. מה דעתכם? הוא הצליח להביא אותי היום לדמעות.גרם לי להתאהב בו במשך התקופה שדיברנו ומבחינתו-נאדה... למה הוא מתעלם לעזאזל? תודה על ההקשבה
יש לינקים מצורפים משני פורומים אחרים.ותגובותיי

llika

New member
תראי ..

יתכן שאת משדרת קצת לחץ וזה מעכב אותו .. במקרה הזה נראה לי הכי נכון להמתין ליוזמה מצידו שאם לא תבוא להמשיך הלאה . נדמה לי שכתבת אם אני לא טועה שהוא ציין שהוא לא אוהב שבחורה מתקשרת אליו יום למחרת ?! זו לא תשובה שיגרתית של גבר ממוצע .. הוא דיי מקובע ברצונו להיות המוביל בקשר ולא מהסס להגיד !
בהצלחה

מממ לא,לא כתבתי את זה.

ודיברתי עם חברה טובה שלי,שהיא בת הזוג של חבר של זה שיצאתי איתו (נכנה אותו ב')אתמול,אמרה שחבר שלה אמר לה שב' אמר שהוא לא ממש הרגיש איתי את הקליק.מוזר יחסית לזה שבטלפון היה קליק נהדר וגם אתמול החמיא לי שאני חמודה ויפה.אני יודעת שזה לא הכל,אבל מוזר לי.. אני מתה להתקשר אליו..השאלה אם כדאי לי.יש לי הרגשה שהבחור יסנן למרות שממש לא מתאים לו

llika

New member
עשי טוב לעצמך ואל תתקשרי ../images/Emo70.gif

נסי לקרוא שוב ושוב אם דרוש שורות " מטרידות " אלו : " שחבר שלה אמר לה שב' אמר שהוא לא ממש הרגיש איתי את הקליק " גברים ונשים אומרים דברים נחמדים לא תמיד בעלי משמעות מלבד להיות נחמדים ולזרום עם הערב . זו דעתי האישית את כמובן לא חייבת להסכים לה
לא נראה לי ששווה להישאר בעניין .

הוא התקשר אליי לבסוף ואמר שלא הרגיש

איתי משיכה פיזית,האם זה ניתן לגישור..?לא מבחינתו לפחות.. אני יודעת ששמנתי בצבא,והזנחתי קצת,אבל מעניין באמת שאם ארד את מה שהעלתי(ואני אעשה את זה)אז זה יהיה "בסדר" מבחינתו.לתת צ'אנס נוסף..

מיטללל

New member
יקיריתי ../images/Emo142.gif

אם את מרגישה שאת רוצה וצריכה להוריד כמה קילו- עשי זאת, בשבילך. (ע"י הליכה למוכן כושר, שמירה תזונה נכונה...) אבל לא בשביל להתאים את עצמך ל'דרישות' שלו. טעם זה דבר אינדיוידואלי. לכן אין לך גם מה להרגיש כעס כלפיו-הוא היה ישיר וכונה איתך. לא הלך איתו? יילך עם משהו אחר. (וזו הבטחה) במקומך לא הייתי לוחצת על לקיים קשר ידידותי בטווח המיידי-כי זה סתם יבאס אותך ויגרום לכך שהוא ישאר במחשבות שלך. בהצלחה

תודה על תגובתך,

ברור,ואין לי ספק-שאני אעשה את השינוי באורח החיים שלי אך ורק בשבילי. אני מרגישה,יודעת ומודעת לכך ששמנתי תוך כדי השירות שלי(ואני עדיין בו),וכל מה שרשמת בתכנון. לא אתאים עצמי למה שבחור כזה או אחר רוצה..ואם לאקס שלי היתה שריטה לבחורה עם שיער שחור סיני ועור לבנבן זה אומר שצבעתי שיער כי כך הוא אהב? -לא,לא צבעתי והוא אפילו אהב אותי ככה.כמו שאני(לבנה אבל עם שיער חום שטני). והוא לא אמר שאני לא הטעם שלו,אלא שהוא לא הרגיש משיכה פיזית. אני יודעת שזה בגלל הק"ג המיותרים.וגם אותם אעיף מעצמי.בשבילי בלבד. ואני לא לחצתי עליו,וגם "קבענו" בשיחה שלנו(כשהוא כבר התקשר)שאין טעם לקשר ידידותי,ושהיה ברור שנכנסנו ל"זה" במטרה מסוימת.רומנטית.וזה לא הלך. אני אשמע עליו,אם כ"כ ארצה,ממקום ומקשר אחר(הוא משרת עם חבר של חברה טובה שלי).

למעלה