מעייני היום זחלה לראשונה!!

../images/Emo41.gifמעייני היום זחלה לראשונה!!../images/Emo41.gif

היינו אצל ההורים שלי בבית ואמא שלי שמה את השלט רחוק של הטלוויזיה על הריצפה מול מעיין ופתאום אנחנו רואים שהיא פשוט מתקדמת אל השלט בנחישות רבה. איזו התרגשות!! וכאילו זה לא מספיק, ישר אחרי זה היא נעמדה על שש, עשתה כמה תנועות כאילו היא הולכת לזחול אחורה ואז ראינו שהיא כמעט מתיישבת, היא קיפלה רגל אחת אחורה והתיישבה עליה. אז נכון שהיא כבר בת שבעה וחצי חודשים ויש תינוקות שעושים את זה בגיל חמישה, אבל הסבלנות שלנו משתלמת והיה שווה לחכות!! מסכנה , היא לא הבינה על מה הצרחות ומחיאות הכפיים בכלל

shirka

New member
מזל טובבבב../images/Emo70.gif איזה 'תרגשות../images/Emo70.gif

אנחנו אוטוטו שם... נועה זוחלת אחורנית, ומתקדמת ככה ובגילגולים...

dafdaf

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif כל הכבוד למעיין../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

וואו! איך היא דומה לך! איזו מתוקה!

למה את מחכה? בשביל זה פתחנו פורום? אפשר להציף כאן חופשי עם תמונות של הקטנים!

yaelli10

New member
איזה מותק../images/Emo99.gif

מקסימה ! ומזל טוב על הזחילה. מעכשיו צריך לסדר יפה יפה את הבית.

איזה לסדר?

יש לנו בית בגודל קופסת גפרורים, לוקח לה בדיוק גלגול וחצי לחצות את כל הסלון, שלא לדבר על בינגו הכלב המסכן שאין לו לאן לברוח מהצביטות של מעיין.

yaelli10

New member
ת'כוונתי - דברים מסוכנים

כמו חוטים, שטקרים, ועוד דברים אחרים שהפשושה בטעות לא תכניס לפה... איזה כיף לכם ! ובטח שגם לבינגו

../images/Emo49.gifלזחלילית הקטנה !

זיו שלנו זוחלת על הגחון מזה שבוע, אבל מה- עושה את זה נורא מצחיק... בד"כ היא מתקדמת בתנועות סיבוביות ולא כ"כ לכיוון ישר... היום היא זחלה המון אחורנית, ואחרי ששמנו אותה על הרצפה (מזל שהיה חם) היא הצליחה להתקדם קצת קדימה
אבל מה, לעלות לעמידת 6 עדיין קשה לה...היא מסוגלת להרים או את הגו העליון או את הטוסיק, אבל אף פעם לא את שניהם יחד
(מיותר לציין שאמא ההסטרית עושה לה תרגילים....) נשיקות למעיין ויאללה- תתחילו לעשות כושר !

dafgol

New member
בשעה טובה ודרך צלחה ../images/Emo8.gif

איך אמרו בזהו זה פעם....החלזון מהשפן....( סתם נזכרתי בזה...). כל הכבוד למעייני....הסבלנות אכן משתלמת , כל הכבוד..... מוחאים לה כפיים ושולחים
ענקי בר ודפנה.

ב ה י ר

New member
כל הכבוד למעייני!

אנחנו מהבטטות, אוטוטו 8 חודשים ורק מתגלגלים
...

איזה כיף ואיזה התרגשות גם אני מחכה

שיובל תזחל בינתיים היא מתהפכת בטן לגב וחזרה וכך היא מתקדמת לשלט

למעלה