מערכת התגובות שלי תעבור שיפורים!

../images/Emo41.gifמערכת התגובות שלי תעבור שיפורים!

היא תהיה יותר ידידותית למשתמש יותר כיפית, עם אפשרויות להחלפת רקע צבע טקסט ולינק אני מקווה.. בקיצור אני אשתדל להפוך אותה ליותר טובה.. אשמח לקבל עכשיו הצעות לשיפורים והערות וכל מיני חטיפים וסוכריות לכאן !

גם אני רוצה שם למערכת.. הצעות?

כמו ששאנטי רצה שם למערכת שלו.. אשמח לקבל רעיונות לשמות למערכת.. ואם למישהו יש שטח איכסון שתומל בASP ומסדי נתונים ומוכן לאכסן את המערכת אשמח לדעת ! שי !

מערכת התגובות- הצעות:

קודם כל כפי שאתה יודע אני אשמח אם היא תהיה גם באנגלית או שתהיה אפשרות לשנות את הכתוב לאנגלית. בקשר לשמות חשבתי על שם אחד נחמד- שקומנטס (שקוז+קומנטס) קופידונית

אין בעיות.. אני אעבוד על זה !

אתם יודעים שהמערכת יכולה לשמש אתכם גם כספר מבקרים.. זה אותו דבר..
אני אעשה אפשרות של שינוי רקע, טקסט, לינק... מלבד זה, זה קצת יהיה בעייה.. אולי גם הצבע של התבנית עצמה.. מה דעתכם?

שני דברים ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אתם רוצים שהתבנית החדשה של התגובות תהיה כמו של איה או כמו שהיא עכשיו אצלי?
אור, אני לא יכול לראות את הפוטולוג שלך.. את ההתחלה אני יכול אבל כל השאר לא עולה.. החלק עם התמונות ומטה.. שי !

איה@

New member
מה עשית../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

בואנה אני מרגישה כאילו נכנסת לארון הפרטי שלי.......וחיטטת בו... התגובות אצלי לא נראות כך.
ואצלך אהבתי את הסמיילים
שבת שלום
איה.

or001

New member
שי, אם תוכל לשלוח לי צילום מסך

זה יהיה נהדר, תודה!

or001

New member
לשי:

אין לי מושג למה זה קורה, אך אם אתה מהסבלניים יותר שבינינו, המתן עוד שבוע-10 ימים ואני מקווה שזה יתוקן. אור

למעלה