מפגשון

אוי בכלל לא ידענו ויש לי תוכניות

בכל מקרה אני שולחת לך מסר עם הטלפון ואם תספיקי תתקשרי אלי בבוקר

אנחנו כנראה לא נגיע ../images/Emo10.gif

אמנם לא כל כך עדכנתי, אבל המטפלת עזבה אותנו (לאור הנסיבות נתתי לה יד חופשית לגבי מועד העזיבה והיא מצאה עבודה חדשה מתחילת מאי) ואנחנו מנסים לאקלם את מיכל במשפחתון. אז מחר כנראה שאני אהיה איתה שם במשך הבוקר...

מלמלה

New member
יש רוצוי ויש מצויי

רוצה אבל לא יכולה פשוט חייבת לעשות כמה דברים אחרים......... תכיפו גם בשבילי

ענבל30

New member
גם אנחנו רצינו לבוא ../images/Emo3.gif

אבל לרומי היה חום בלילה, ולמרות שהבוקר היא התאוששה, רצינו ללכת לרופא... הרופא אמר: שיניים... אין לה כלום בריאות, גרון, אזניים.. וגם שכחנו מתי היה החיסון האחרון, אז זה לא תופעת לוואי לחיסונים... יאללה, שיצאו כבר השיניים האלו! הבוקר החזקתי את רומי עלי כשציחצחתי שיניים - זה מאוד שיעשע אותה
והסתיים בכך שהיא דרשה בתוקף את מברשת השיניים... (לעשות בה... מה בדיוק? שיניים אין לה!) הגיע הזמן לקנות לה אחת משלה, עם שיניים או בלי - רומי רוצה לצחצח!
(עוד שבועיים ויום - בת שנה!) אני מקווה שנהניתן במפגש... בפעם הבאה אני אשמח לארח

jole

New member
ככה לא בונים חומה../images/Emo104.gif

אז נפגשנו בחולון ומי היגיע??????? רק הצפוניות. אז קודם כל לפני הכל תודה לפנינה על האירוח. אנחנו מאד נהנינו. עוד לא הספקנו לצאת לדרך חזרה הביתה ולי כבר שאל מתי באים עוד פעם. שמעתי שהרבה ביטלו בגלל ילדים חולים אז אני מאחלת החלמה מהירה לכל הגוזלים ומקווה שניפגש שוב בקרוב. שבת שלום

פנינה - קיבלתי את המסר,

אבל רק אחרי שתומר כבר היה בגן.... ועכשיו אני כמובן מצטערת שלא באתי.... אולי נתחיל לארגן איזה מפגש פורום רשמי?

למעלה