היי שמי יוהלי ואני חדשה כאן. יש לי שתי בנות מקסימות ואני מחפשת פורום של חד הוריות ו/או גרושות לטיולי שבת משותפים עם הילדים, אני גרה באזור השרון.משהוא יודע אם יש כזה פורום? תודה והמשך יום טוב.
אני מאזור השרון בת 35 +2 ילדים מעוניינת להגדיל את מעגל החברתי להכיר אנשים חדשים במצבי ,לבלות בערבים ובסופי שבוע בלי יילדי ,אני בטוחה שיש עוד אנשים כמוני באותו מצב! סופשבוע נעים!
קיבלתי כמה מסרים ואני רוצה לעשות קצת סדר... 1. האם יש קבוצה מאזור השרון לילדים קטנים? אם כן, איך אפשר להצטרף? 2. אם לא, אז אפשר לעשות את זה. יותר נחמד ללכת ביחד להצגה, טיול בפארק, ספארי וכו'.... שירה
האם יש כאן חד הוריות מהצפון - גליל ? נשמח להכיר חד הוריות עם ילדים בגילאים שלנו, אנחנו - אמא חד הורית בת 40 וילד מדהים בן 6 עוד מעט אנחנו אוהבים מאוד לטייל, ובאזור שלנו יש הרבה לאן.
היי טרופית יפה , תודה על תגובתך. הטיול לפארק בריטניה מתקיים בשבת הזו? האם מדובר על טיול משפחות "רגילות" ו/או חד הוריות/גרושות? שוב תודה ושתהיה שבת נפלאה!
היינו נוהגים לטייל הרבה כשהיינו יחד, ועכשיו אפילו לספארי קשה לי ללכת לבד עם בני, כשכולם זוגות...שבוע שעבר ממש הכרחתי את אחי הקטן לבוא איתי... אני גם מאזור השרון. בני כמה הילדים בטיולים המשותפים?
גם מרגישה לא כל-כך בנוח, אשמח לטייל ביחד. בנות כמה הבנות שלך? לי יש ילדה בת 3 ואני גם גרה באיזור השרון (וגם בת גילך). אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל או במסר.
להגדיל את מעגל החברתי אם יילדי לטיולי שבתות,וגם לבילויים בערבים בלי יילדי אני בת 35 +2 ילדים קטנים השבת הזו אני בלי יילדי { ובא לי לקפוץ לבית קפה מי מהאזור באה?} אני באזור השרון גרה. אשמח לקבל תגובות במסר.