מפגשים
הורים וילדים

יוהלי

New member
טיולי שבת

היי שמי יוהלי ואני חדשה כאן. יש לי שתי בנות מקסימות ואני מחפשת פורום של חד הוריות ו/או גרושות לטיולי שבת משותפים עם הילדים, אני גרה באזור השרון.משהוא יודע אם יש כזה פורום? תודה והמשך יום טוב.

פאני24

New member
אני........

אני מאזור השרון בת 35 +2 ילדים מעוניינת להגדיל את מעגל החברתי להכיר אנשים חדשים במצבי ,לבלות בערבים ובסופי שבוע בלי יילדי ,אני בטוחה שיש עוד אנשים כמוני באותו מצב! סופשבוע נעים!

shirazagury

New member
טיולי שבת

קיבלתי כמה מסרים ואני רוצה לעשות קצת סדר... 1. האם יש קבוצה מאזור השרון לילדים קטנים? אם כן, איך אפשר להצטרף? 2. אם לא, אז אפשר לעשות את זה. יותר נחמד ללכת ביחד להצגה, טיול בפארק, ספארי וכו'.... שירה

klek8

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

בעניין מפגשים...

האם יש כאן חד הוריות מהצפון - גליל ? נשמח להכיר חד הוריות עם ילדים בגילאים שלנו, אנחנו - אמא חד הורית בת 40 וילד מדהים בן 6 עוד מעט אנחנו אוהבים מאוד לטייל, ובאזור שלנו יש הרבה לאן.

טיול משפחות

יש טיול משפחות לפארק בריטניה. אם את מעוניינת להצטרף תפני אלי במסר אישי.

פאני24

New member
אני רואה שיש כאן מלא..............

אמהות חד הוריות מאזור השרון ,או ת"א שמעוניינות להפגש אם הילדים לטייל יחדיו ,מי שמעוניינת ,בבקשה לסמן כאן ונארגן משהו. אם הילדים.

shirazagury

New member
אני מעוניינת

ויש עוד שתיים מאזור השרון ששלחו לי מסר אישי. אז אנחנו כבר שלוש! אמהות לילדים קטנים בני שנתיים- שלוש

billi3

New member
וגם אני...

שלום, אני חדשה בפורום, פרודה, בת 37, אם לילד בן 4. משוועת לציווילזציה!!! אשמח להתצטרף לפעילויות ומפגשים עם ובלי ילדים! יש משהו בחנוכה?! בילי

יוהלי

New member
טיולי משפחות

היי טרופית יפה , תודה על תגובתך. הטיול לפארק בריטניה מתקיים בשבת הזו? האם מדובר על טיול משפחות "רגילות" ו/או חד הוריות/גרושות? שוב תודה ושתהיה שבת נפלאה!

shirazagury

New member
אני גם אשמח לקבל פרטים

היינו נוהגים לטייל הרבה כשהיינו יחד, ועכשיו אפילו לספארי קשה לי ללכת לבד עם בני, כשכולם זוגות...שבוע שעבר ממש הכרחתי את אחי הקטן לבוא איתי... אני גם מאזור השרון. בני כמה הילדים בטיולים המשותפים?

היי, אני יוצאת לטיולים עם משפחות "רגילות",

גם מרגישה לא כל-כך בנוח, אשמח לטייל ביחד. בנות כמה הבנות שלך? לי יש ילדה בת 3 ואני גם גרה באיזור השרון (וגם בת גילך). אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל או במסר.

פאני24

New member
אני מאזור השרון ואשמח...........

להגדיל את מעגל החברתי אם יילדי לטיולי שבתות,וגם לבילויים בערבים בלי יילדי אני בת 35 +2 ילדים קטנים השבת הזו אני בלי יילדי { ובא לי לקפוץ לבית קפה מי מהאזור באה?} אני באזור השרון גרה. אשמח לקבל תגובות במסר.

rhrivi

New member
הקמת קבוצה לאמהות חד הורית

היי אני בת 48 ומנסה מזה זמן לאתר באיזור אמהות חד הוריות לפעילויות תשותפות לאו דוקא עם הילדים. [email protected]

למעלה