מפגשלושים חנוכה!!!

../images/Emo41.gifמפגשלושים חנוכה!!!../images/Emo41.gif

כן כן יש לנו עוד חודש.. אבל אלוהים! המפגשים שלנו חייבים להיות מאורגנים! נמאס לי מחוסר נוכחות! אז ככה, לפני שאני באמת קובעת תאריכים ומקומות וכאלה.. רציתיל הודיע שזה לא יהיה יומקידום. אחרי דיבורים ודיונים עם מי שמבדרך כלל מארגנת איתי את הימים ועוזרת לי וכאלה (ששמה הוא אנני, חלקכם פגשתם אותה) הסכמנו שאין טעם לעשות אחד. אין טעם לקחת מכם כסף. אין טעם לקדם. כן יהיה נהדר אם תרצו להחתים עוד אנשים, זה תמיד מבורך. אבל כיוון שהלהקה עובדת על דיסק חדש והיא לא ממש פעילה בימים אלה, כמו שאתם רואים, אין למה לצאת לרחובות ולתלות פוסטרים. יהיה נחמד אם נעלה על גל הEMA ונחתים פה ושם. אבל ממש בקטנה. אניווי... בגלל ששמתי לב בכמה פעמים האחרונות שמשום מה לא הולך לנו פגישות סתם, ושזה מה זה מביך, כי תכלס, אנשים מתחברים טוב יותר בימי קידום (אל תשאלו אותי למה).. רציתי שאולי תציעו מה כדאי לעשות במפגש הזה? אני יודעת שבמפגש בחנוכה, קווודדםםםם כללללל חוגגים יומולדת לאופק- אני מביאה עוגת שוקולד.. (ומכיוון שאני מתגייסת ב25 באוגוסט אולי זאת תהיה גם מסיבת הגיוס הלא רשמית שלי?) אבל חוצמזה.. הייתי רוצה לדעת מה אתן רוצות לעשות. אפשר לעשות דברים מאוד גיבושיים, לנסות לעצב לנו חולצות לחברות הפורום ולנסות להוציא אותם למפגש הבא.. או סתם כזה לעשות תמונות קבוצתיות.. שיהיה לנו כיף כמו במפגשים נורמאליים שכאלה. שלא יהיה מביך.. אז מי שיש לו רעיונות, מוזמן להציע.

adiiiXD

New member
איכות הסביבה אולי ?

זה הרי תמיד רלוונטי
אני ממש מקווה שהפעם אני אוכל לבוא ....

גם אני מקווה יקירה ../images/Emo13.gif

אני פשוט לא יודעת מה לעשות, מפגשים שלא היו ימי קידום היו כל כך מאכזבים.. ואני לא יודעת למה. .

adiiiXD

New member
אולי חסר גיבוש , וצריך שהקשרים בין כולם יהיו

יותר אישיים, וככה המפגשים האלה באמת יהפכו ליותר חברתיים . מה דעתך?

זה נכון,

אבל זה באמת יותר תלוי בבנות.. כי קשרים אישיים זה משהו שכל אחת מחליטה לעשות באופן פרטני. בכל מקרה, ממש אהבתי את הרעיון של יערה! אם לא יהיה גשום וזה באמת אפשר ללכת לפאק הירקון או שנמצא מקום קרוב יותר..

30stm boo

New member
גאדד כשההורים שלי יסכימו ללכת למפגש...

חזירים יעופו באויר!!! אין לי יכולת שכנוע שלי כלפיהם!! הרעיון שאני יפגש עם "בנות שהכרתי באינטרנט" ועוד בת"א לא ממש עושה להם את זה... ושלא תבינו אל נכון אני כבר מתה לפגוש פנים אל פנים משהו שמכיר את 30!!! הם שהורגים אותי!!! יש למישהו רעיון?!?

yaaruka

New member
לי יש רעיון!

תגידי שאת נוסעת עם חברים לת"א D= זה בטוח יעבוד ^^ אלא אם כן את לא רוצה לשקר.. את באמת יכולה להביא איתך חברה או משו.. את יכולה גם למצוא תירוץ יותר טוב XD מקווה שעזרתי =\

yaaruka

New member
וואו.. מלא זמן לא הייתי פה!

נחמד לחזור ^^ הייתה תקופה ארוכה שלא שמעתי את 30... ועכשיו חזרתי וחזרה לי האובססיה לג'ראד ולמוזיקה ולכולם
וואי איזה זקנים היו להם בטקס!! חח זה היה מהזה מצחייקקק!!!!! בעיקר לטומו! חח הוו בקשר למפגש. נראה לי שכל החופש אני פנויה ^^ נראה
ועוד בקשר למפגש.. בפורום של מיי כמיקל רומאנס עשו פיקניק בפארק הירקון. לא הייתי שם, אבל זה נשמע מאוד נחמד. ככה גם נוכל לעשותמסיבה די נורמאלית לאופק ושני
לדעתי זה יהיה נחמד. אבל אז גם צריך לחלק - מה כל אחת מביאה וזה... זה די סיפור. אבל זה שווה את זה. שני אמרה שהיא מביאה עוגה, נגיד... חמש בנות מביאות שתיה [אני יודעת!?] משחקים, נגיד כלפים טאקי או דברים כאלה... כי באמת סתם מפגש זה די משעמם.. צריך מישהי עם גיטרה DDDDDD= קיצר תגידו מה דעתכם... לדעתי זה יכול להיות ממש נחמד, נשיר, נעשה שטויות, נאכל, נצטלם וכאלה... לילה טוב

אני אוהבת את הרעיון יערה!

אז כולן יכולות לפהגש בעזריאלי וניקח משם אוטובוס לפארק הירקון או משהו! ואופק תעשה יומולדת, אני אעשה מסיבת גיוס, ויהיה נחמד! ואחר כך אם נרצה.. יהיה אפשר לשבור לסנטר..

Rock Terri

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה