מפגשפורום

Just Adi

New member
../images/Emo41.gifמפגשפורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

היכונו היכונו ההכנות למפגש פורום יוצאות לדרךךךךך
אז ככה: יש להניח שניפגש בחנוכה מה דעתכם על ה24.12? יום רביעי, חופש מקום: כמו בפעם הקודמת, עזריאלי היה מאוד חביב
יש להביא: את עצמכם, מצברוח טוב,אולי ככה כל אחד יביא שתיה או משהו, אני אדאג לנרגילה, גיטרות ונחשוב ביחד על רעיונות מה לעשות. מותר: להיות מטורפים לגמרי, מצב כפית רוב הזמן, להזמין את כוווולם לגלידה על חשבונכם
אסור (בהחלט האיסור): להיות ביישנים *שיעול* אמיר *שיעול* (אתה יודע שאני אוהבת אותך), להיות במצברוח גרוע, להעיר לעדי משהו על הסיגריות שלה (ממממ), לא לחבק / לנשק את כווולם כשפוגשים אותם, להזכיר את סאבלימינל (אלא אם נוספת לזה קללה כלשהי
) מה דעתכם? על התאריך המיקום והרעיון בכלל? כל הזכויות שמורות לעדי ולפושי

DrKasperrrr

New member
תוספת+ ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני גם אתחרפן אם תזכירו כל הזמן כמה יהלי-שחר-פיטר מושלמים וזה. אני אהיה נוכח בכל אופן, בתנאי שתחגגו לי יומולדת כי זה יוצא בדיוק שבוע ויום אחרי.

Holy Cow4

New member
סאבלימינאל אומן חרא!

אם אפשר בכלל לקרוא לו אומן! מוצא חן בעיניי :)

bubaale

New member
לאלאלא.../images/Emo19.gif

אתם תחגגו לי יומולדת, כי לי יש יומולדת בדיוק בתאריך. אני אומנם לא אבוא, בדיוק מאותה סיבה, אבל עדיין- אני דורשת בלונים סמליים או משהו!

יאללה אני בעד פגישה ../images/Emo110.gif

זיו דבר איתי על איך נגיע וזה (נגיע יחד נכון?) אממ שזה מזכיר לי! מה עם התמונות מהמפגש הקודם?! אני זוכרת בפרוש שהצטלמנו ואפח'ד לא העלה ת'תמונות!

Just Adi

New member
אבל אבל אבל ../images/Emo80.gif

לפושי במפגש פורום הקודם היה יומולדת והיא בכלזאת באה ולא התחרטה על זה
(אני מקווה)

fushi e

New member
לא התחרטתי היה כיף איתכם:)../images/Emo95.gif

למרות שחן העליב כי במעלית הוא אמר: רגע למישהי יש יומולדת היום והוא לא זכר שזאת אני:( חן רע

Just Adi

New member
יותר פשוט ../images/Emo80.gif

מי שבעד ויכול לבוא שיעשה
בכותרת מי שלא יכול להגיע שיעשה
(ואם זה בגלל התאריך / המיקום שיציע משהו אחר ושיתחשב באחרים)

לא לא ב-24!! פליזזזז ../images/Emo168.gif

אני בטיול בתארי הזה.....מה דעתכם על ה-21??? יום ראשון??

ג ו א ט ה

New member
../images/Emo45.gifמין הסתם בחופש חנוכה...

לי לא כל כך אכפת ב-21 או ב-24 אבל לדעתי צריך שהמנהל יהיה איתנו!... לא ככה?... חח אני מתרגשת אני יראה את האנשים שאני מתכתבת איתם... בהפרש של שלוש שעות לתגובה אבל לא נורא...

ג ו א ט ה

New member
../images/Emo45.gif בתקווה ענקית ש...

לא יצא לי על זה בול סמינר ח'... בצופצוף... לא נראה לי כי אמרו שזה יצא איזה שישישבת אחד לפני חנוכה אבל יש מצב..

אין מצב.... ../images/Emo168.gif

סמינר ח' יצא לכם באחד מימי שישי שבת.... כי זה גם לא יכול להיות בחנוכה.., כי בחכנוכה יש לשכב"ג בכל הארץ את טיול חנוכה...

למעלה