מפגש בעוד יומיייםםםם

../images/Emo41.gifמפגש בעוד יומיייםםםם ../images/Emo41.gif

טוב, אז.. חידודים אחרונים לקראת המפגש.. הוא יערך ביום חמישי 23/7/09 בשעה 10 וחצי בבוקר בדיזינגוף סנטר בת"א, ליד תומר לכל האבודות מביניכם אני ואופק נחכה עד השעה 10 וחצי בעזריאלי, איפה שהיה פעם טאואר רקורדס (עכשיו זה טויז אר אס) ואז נקח אוטובוס ביחד.. תביאו אתכם דברים שקשורים ל30 אם יש לכם.. צמידים וכאלה, מצלמה, אני גם אביא דברים.. ובבקשה, אם אתן לא בטוחות או הולכות לאיבוד או מה שזה לא יהיה, אפילו ליתר ביטחון, תשלחו לי מסר ואני אביא לכן את מספר הטלפון שלי ושל אופק.. אל תהססו! אוהבת מאודדדדדדדדדד ומחכה לראות אתכן! שני!

DarkSecretLove

New member
לבנות שבאות ברכבות[אם יש כאלו]

אם מישהי נוסעת ברכבת מכוון צפון,נהריה,קריות,חיפה וכו תשלחו לי מסר ונסדר שנסע באותה רכבת אם אתן מרגישות שתלכו לאיבוד דברו אותי ,שלחו מסר ואני אתן לכן את המס' פלאפון שלי ..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אווווף !$@#%

לא יוצא לי לבוא :( נראה אתכן במפגש הבא >.<"

אבל למה כ''כ מוקדם?../images/Emo199.gif

נו,בכל מקרה,99% שאני ועדן מגיעותP: אלא אם כן היא לא תתקשר אלי,אהמכרגילאהמ

10 וחצי זה מוקדם?

נו אז אף אחת לא יכלה להגיד את זה כשהמפגש עוד היה בשלבי תכנון?.. פשוט לא רציתית לעשות את זה מהצהריים כדי לא לבזבז לכולן את היום. כמו שאמרתי מקודם, אתן לא חייבות להגיע ב10 וחצי. .את יכולות לאחר, אני קובעת את זה מוקדם יחסית לטובת האנשים שמגיעים מרחוק כמו אופק.. ככה שאם אתן רוצות לבוא יותר מאוחר רק תגידו! שנדע שאתן באות.. אני קמווה שיש לך את הטלפון שלי כדי שתדעי למצוא אותנו

סתם אמרתי מוקדם כי אני עצלניתXD

ואין לי את הטלפון שלך...אבל אגיע בשעה שקבעת,ואם תהיו בתומר אז לא תהיה לי בעיה למצוא אתכן.

למעלה