מפגש בריכה ביום שישי הקרוב

קוואנט

New member
../images/Emo41.gif מפגש בריכה ביום שישי הקרוב

שלום לכולם! ביום שישי, 30.11.07, יתקיים אירוע לילה בבריכה במרכז הארץ. האירוע יתחיל בשעה 20:00 וימשך עד 01:00 בלילה. מי הבריכה במקום מחוממים, מקום מתאים גם למשחקי כדור-מים ובמתחם הבריכה ישנה סאונה. כיבוד קל ושתיה חמה יוצבו על השולחן המשותף, וכל כיבוד נוסף (לשולחן המשותף)יתקבל בברכה. נבקש להזכיר שוב את כללי ההתנהגות במפגשי העמותה: אנא הקפידו לכבד את הזולת, לשבת על מגבת אישית בישיבה על כסאות כולל על דרגשי הסאונה. מחיר כניסה: לחבר 45 ש"ח לידיד: 65 ש"ח לצעיר (עד גיל 30): 45 ש"ח
ההודעה מטעם העמותה הישראלית לנטוריזם
נתראה במפגש !

אלי566

New member
אז כבר נלבש בגד ים

בשביל מה אני צריך להיסחב עם מגבת, כבר יותר נח פשוט ללבוש בגד ים.

קוואנט

New member
נטוריזם למתחילים ../images/Emo13.gif

זה לא כזה מסובך: כדי לשמור על היגיינה, כל אחד לוקח איתו מגבת ופורש אותה לפני שהוא מתיישב. זה בטוח הרבה יותר נוח מבגד ים

אלי566

New member
זה נראה פחות נח

הרבה יותר נח כשהידיים שלי חופשיות ואני לא צריך לסחוב איתי כל הזמן תיק או מגבת ומידי פעם לשכוח אותה.

Fair game

New member
נשמע מעניין

מה טווח הגילאים שבאים? ואיך אפשר לקבל פרטים על המפגש?

ויוי939

New member
הרשמה לעמותה

כדי להצטרף לעמותה יש להיכנס לאתר העמותה להתרשם ואם מתאים לכם למלא טופס הרשמה. נציג הועד יצור איתכם קשר. כתובת האתר:- www.naturism.org.il מובטחת לך הנאה מרובה במפגש הבריכה. ובהצלחה..

veredella

New member
תיקון קל לדברי ויוי

כדי להתרשם על הווי המפגשים אפשר לצפות באתר של העמותה כדי להצטרף לעמותה ולהגיע למפגשים יש להיכנס לאתר העמותה ולהירשם דרך טופס ההרשמה שבאתר ונציג הועד ייצור עמכם קשר. כתובת האתר:- www.naturism.org.il

Fair game

New member
תודה על העזרה

יש אפשרות לבוא למפגש ללא התחיבות ואים יתאים לי אני ארשם לעמותה?

קוואנט

New member
בוא נבחין:

רישום לעמותה - להיות חבר בעמותה, לקחת חלק בבחירות ובעשייה בעמותה, לשלם את דמי החבר המקנים הנחה קבועה ועוד. להירשם דרך אתר העמותה - להצטרף לרשימת הדיוור לאחר שיחה עם נציג מהעמותה. אינך חייב להיות חבר עמותה כדי להגיע למפגשים. עם זאת, תמיד כדאי להיות חלק מארגון שכזה
. נתראה במפגש

למעלה