מפגש בשובך היונה

rolan

New member
../images/Emo41.gif מפגש בשובך היונה ../images/Emo41.gif

חברים יקרים, בשישי הקרוב: 29/9/03 בשעות הערב נפגשים כל המורכבים בשובך היונה, המתגוררת בחיפה. ומי הבטיח שיגיע?
יעלי ורגיעון.....יש
האושר והנחלה ובן זוגה... יש
עלמה ומורכב.....יש
קרן אור ,ואור של קרן........יש
יוסי פ. ,ורעיתו.....יש
יערית ומעוף....יש
סביב השעון... יש,ובן זוגה?
אסתי האחד....יש
רפסודה...יש
רולן ואוהי...יש ויש כאלה שענו בחיוב אך לא באופן מוחלט:
דפגול
ביפור
אחשל
פרח
נתי
בלונדה
סול
תמרי הזקוקה לטרמפ יש עדיין כמה שלא הגיבו כלל
פרי אסור
הנסיכה
עין -3
בונוסית רחוקה ולא יכולה לבוא. פרטים מדוייקים, על מועד, מי מביא מה ובכלל, במסרים דרך יונה. בעניין המפגש, אנא השתרשרו כאן... להתראות

dafgol

New member
אז ככה...

אני עדיין ב
, מכיוון שביום שישי הבת של בעלולי נוסעת בחזרה לארה"ב ואני לא יודעת מה יהיה מצב ה
ורמת המורל שלו ( ושלי ) ולא יודעת מה יהיה עם הברבורון...אין לי עם מי להשאיר אותו כרגע... אני מניחה שאוכל לתת תשובה סופית בשישי אחה"צ. אבל אם לא יצא הפעם , מבטיחה במפגש הבא להגיע

yaeli4

New member
באים, ועוד איך באים../images/Emo127.gif

מחכה למסר של היונה לדעת מה להביא איתי. מתחילה להתרגשששששששש.

princess lis

New member
../images/Emo2.gif רולן,29/9/03../images/Emo35.gif...בפורום הזה...

מזדקנים מהר
...
מתלבטת... הנסיכה ללא ליווי של האביר על הסוס הלבן תרגיש בנוח בין כל המורכבים (שכבר מכירים)

עלמה 3

New member
פרינססה יתכן ותפגשי שם את האביר

אין מה להתלבט... קדימה ...קדימה ... שנית לא כולם מכירים את כולם ומבטיחה שתרגישי נח בשובך של יונה. יונה - רולן מאשרת את בואנו ומחכה בהתרגשות לרשימת האוכליםםםםםםםםםםםםםםם ! אין לי אייקונים, איזה באסה להיות חסה !

princess lis

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב,בע"ה ....../images/Emo57.gif

אגיע
מתחילה להתארגן לעוף לכיוון השובך... אופס... יונה
היכן השובך
עלמה
סומכת על הבטחתך...
בוקר טוב ויום טוב לכולם

../images/Emo7.gif

מאז אתמול אני מבינה שכנראה לא אוכל להגיע, או שאגיע מאוחר. זהו יום ההולדת של דיווה ולא ניתן לאחר אותו - מסיבות משפחתיות. אני נורא עצובה.

yaeli4

New member
מקפיצה. ומבקשת מהחברים

להענות בחיוב או בשלילה, אבל להגיב. יונה טורחת בשבילנו, היא ראויה לפחות לדעת בהערכה גסה, מי בא ומי לא. אז בבקשה, בואו וניתן לה את הכבוד הראוי.

yaeli4

New member
קראתי את עצמי שוב ו...

אם זה נשמע מורתי מדי.. אז לא התכוונתי. רק הרגשתי שלאט לאט השרשור נזנח ולא כותבים בו ולשרשור הזה יש מטרה חשובה ובאמת זה לא הוגן כלפי יונה שלא מגיבים בו. אגב, גם אם הגבתם לה במסר אישי, רצוי להתפקד גם פה כדי ששאר בני הפורום יידעו מי בא ומי לא. ושוב סליחה אם הנימה הייתה פקודתית ומורתית מדי...

פרח 11

New member
אז כמו שכבר אמרתי

זהו יום הנישואין שלנו ולכן לא נוכל להגיע, אנו חוגגים אותו במסעדה רומנטית. אך אשמח בהחלט להגיע למפגש הבא. מאחלת לכולכם שתהנו

rolan

New member
אופסיק.... ../images/Emo3.gif

"טעות סופר" - כך זה נקרא.... 29/8/03 הוא התאריך!!! ואנחנו - אוהי ואנוכי באים גם באים!!! להתראות בשובך...

אחשל

New member
../images/Emo35.gif

בגלל הפעוטה שלנו, אנחנו עדיין בספק... מקווה שנצליח להגיע

רק למען הדיוק ההסטורי...

גם אנחנו עדיין בסימן שאלה, בשל עניינים אובייקטיביים, אבל אני מבטיחה לעדכן את היונה הלבנה מיד כשאוכל.

חברה יקרים

צר לי וחבל לי נורא על שחלק לא יגיע למפגש. יש תמיד מקום לשנות את ההחלטה והדלת פתוחה לכולם. עד כה נענו בחיוב כ- 22 משתתפים ולכולם אני שולחת מסרים עם פרטים . אני מתרגשת בטרוף ומקווה מאד מאד שלמרות הקשיים והחששות כולם יגיעו בסופו של דבר. מחכה לנו ערב מעניין ומשעשע עם הרבה
ומצב רוח
אז עשו מאמץ מצאו טרמפים וביבי סיטרים ובואו
אל תוותרו עלינו
בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

סול11

New member
../images/Emo73.gifשרותי הסעה

היי לכולם. אשמח לתת טרמפ למי שמעונין מאזור המרכז וצפונה עד חיפה

למעלה