מפגש היומולדת עבר ל12.10 :]

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif מפגש היומולדת עבר ל12.10 :]

יום חמישי, שעה 11:30, ברחבת סינמטק באייקון :] חוגגים לקיפי ולמיי יומולדת :} [אולי גם לירדן, לא הספקתי לשאול אותה אם היא יכולה]

Sakai Shana

New member
אני מניחה שאני אהיה.

11:30 זה לא קצת מוקדם כזה?~ אז נכון שאני ישנה באייקון אבל כזה.. זה אומר שאנשים שלא ישנים באייקון צריכים לקחת רכבת די מוקדם וללכת לאייקון זה עוד איזה 20 דקות-חצי שעה. ועוד צריך לקום ולהתארגן. שלא נדבר על אלה שגרים בסוף העולם. X: ...נו מילא, תתמודדו~! ס: [למה אני ערהההה ;_;]

Sakai Shana

New member
מה אכפת לי,

אני הרי ישנה חלק מהלילות אצל הלן [מקלחת נו! >>] וחלק ומהלילות באייקון. X: [כל החג הזה אני ישנה בשק"שים. ><]

rukia chan

New member
לא!, נו למה?!?

בחייכם! אני ממש רוצה לבוא, נו אל תעשו לי את זה! מה היה רע ב10 אה?!?!?!? יש לי התחייבות קודמת, ואין לי אם מי עוד ללכת! בחייכם!

rukia chan

New member
אוקיי, גיליתי למה XD

אבל בחייכם, אין אפשרות לשום תאריך אחר שהוא לא ה12?!?!? ה11? ה9? כל תאריך?!?!?!?!!? אל תדפקו אותי ככה, באמאשלכם ;-;

Serf SaN

New member
באמת אני לא מבין את זה..

מפגש פורום אמור להיות משהו שבוחרים את התאריך שלו כולם ביחד. אז מילא, לכולם היה פסדר ב10.10. כבר קבעתי עם אנשים וזה, ואולי ב12 יש לי דבר אחרים.. אם אתה רוצה לעשות מפגש פורום, היומולדת זה בנוסף ואם קיפי לא יכולה, אז תעשו לה יומולדת ביום שיותר נוח לה. אני מצטער, וזה לא משהו נגד קיפי ומיתר, אבל מפגש פורום אמור להיות משהו שבוחרים ביחד, ולא שהמנהל מזיז את היום מתי שבא לו. [למרות שנראה לי שאני אומר את זה לחינם, לא נשארו פה אנשים שלא קשורים לקיפי ומיתר..אולי רק כמה. ס: ] אם זה בעיקר בגלל היומולדת שלהן, היה עדיף אם היית קורא לזה מפגש יומולדת, ולא מפגש פורום. [וכן, שמתי לב שעכשיו רשמת בראש ההודעה מפגש יומולדת, ולא פורום]. תהרגו אותי, אבל זה פשוט משגע אותי. ס:

keep smiling

New member
זה לא מפגש פורום.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כמו שאמרת, כתוב "מפגש יומולדת", כי זה מה שזה. בשנה שעברה, אחרי מפגש היומולדת היה מפגש פורום, השנה אפשר לעשותא ת זה אחרת ומפגש-פורום בנפרד ומפגש-יומולדת בנפרד, לא אמרנו שום דבר לגבי זה. אז במקום לקטר, תפתח שירשור תאריכים ותפסיק להיות אומו. D=

Serf SaN

New member
כתבנו באותו הזמן. 0.0

המ. נראה לי שעדיף שלא. ס: גם ככה לא נראה לי שיש פה יותר מידי אנשים, והם בטח הולכים לאייקון בימים שבא להם. ם.ם לא משנה~

rukia chan

New member
תגידי, קיפי ;-;

אין תאריך אחר, שהוא לא ה12 שאפשר לעשות בו את המפגש? זה פשוט כל כך המזל שלי שביום היחיד בכל סוכות שאני לא יכולה ללכת, דווקא בתאריך הזה יהיה המפגש. באמאשלכם תנסו למצוא תאריך אחר T-T

keep smiling

New member
אמ..יש.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אבל ה-12 מתאים להכי הרבה אנשים מהקומונה..

rukia chan

New member
דאמו, דאמו!!

נו בחייך ;-; אל תהיו כאלה, אתן יודעות כמה אני רוצה לבוא!! (טובנו אתן לא. עכשיו אתן יודעות.) הרי אם אני לא באה איתכם אז אני כנראה לא אלך בכלל! וחוצמזה איך אני אביא לך את המתנה שלך? ;0;

keep smiling

New member
|מתה|../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אוף נו, תתפגרי כבר יא... יא אחת! אמ, נראה, נסדר את זה כבר במסנג'ר/בטלפון, נמאס לי להספים את הפורום. [המשיח הגיע. נמאס לי להספים את הפורום?]

Serf SaN

New member
אוך. לא הייתי צריך לכתוב את זה..

טוב, תעשו מה שבא לכם וזהו~ ._.

למעלה