מפגש הפורום - הצעה...

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif מפגש הפורום - הצעה... ../images/Emo62.gif

ישנה אפשרות לערוך את המפגש במשחקיה בקניון הזהב ראשל"צ. היתרונות: - מקום מאובטח היטב. - אין תלות במזג האוויר. - במקום אולם משחקים שמתאים לבני כמה חודשים ולילדים. - בנוסף יש חדר עם ספסלים ושולחנות שם ניתן לערוך את ה"משתה". - הילדים יהיו עסוקים במשחקים וכך נוכל אולי להחליף כמה מילים. - לא צריך לדאוג שילכו לאיבוד/ירוצו למקומות בלתי צפויים. - שירותים נקיים בצמוד. הם יסגרו עבורנו את המשחקיה לשעתיים בשעות 9-11. ניתן להישאר גם אח"כ אלא שזה יהיה פתוח גם לקהל הרחב. "חדר האוכל יהיה לרשותנו ליותר זמן. ה"חיסרון"-יש עלות כניסה. לקבוצה של 30 ילדים והוריהם משלמים 15 ש"ח לילד. אם נהיה פחות נצטרך לשלם יותר. מה דעתכם?

לא, לא לא...איפה שאמרנו...

הרבה יותר כיף! אני כותבת לך למסר, או שבא לך לבוא לצוטט?

אני תמיד בעד האוויר הפתוח וזה גם

מה שהבעל והילד מעדיפים אז...
למשחקיה ו
למקום המפגש שנקבע! שירלי.

ועוד משהו לרותי, טלי ועוד...

מצטערת שאני לא כל-כך מחזירה מיילים ומסרים פשוט אני בתקופת בחינות וזה מעסיק אותי מאוד ומטריד אותי מאוד אז אני כזה חצי בן-אדם עכשיו. תסלחו לי......
שירלי.

ואם יהיה גשם..עדיף מקום סגור...

לדעתי כדאי להחליט יומיים-שלושה לפני.. ולקבוע עפ"י התחזית...לא?!

בהחלט מתכננים לבוא ../images/Emo140.gif

הבנתי שזה די קרוב אלינו הביתה אז אין את החשש מבכי של איה כל הדרך באוטו (אחד הדברים שגורמים לנו לבחור בקפידה את המקומות אליהם אנחנו נוסעים)... אז אני מקווה שאתם באים בהרכב מלא! רוצים להביא סבתות שתשמורנה על הילדים כדי שאנחנו נוכל לנוח?
למלאכים שלך שירלי

רותי, אני איתך

מזג האוויר עכשיו מאוד הפכפך, וחבל סתם להיות בחוץ ולקפוא מקור.

רותי ע

New member
אז המסקנה לפי התגובות....

שנשאיר כפי שקבענו ואם יומיים לפני שומעים שיהיה מזג אוויר קבוע מנסים להתארגן למקום סגור.

למעלה