מפגש הפורום

מיצי007

New member
../images/Emo41.gifמפגש הפורום../images/Emo41.gif

זוהי ההודעה האחרונה לגבי המפגש,כי ההודעות האחרות גם לא קופצות ופחדתי שלא תראו את זה. מפגש הפורום הראשון של פורום אדוארד נורטון יוצא לדרך-לאחר 4 חודשים בלבד לקיומו
מתי זה קורה
ביום שלישי,ה-9.9 בשעה 6 בערב(או 6 וחצי...איך שתספיקו להגיע).
איפה זה יהיה
בסינמה סיטי
ליד צומת גלילות. מי שלא יודעת איך להגיע,אני מצרפת כאן את האתר של דן והאתר של אגד. תנסו לברר איך ומקסימום אם לא תצליחו עדיין לברר איך להגיע-תשלחו לי מסר,אני אשמח מאוד לעזור לכל אחת ואחת.
רגע אחד,איפה ניפגש
אני אגיע לשם בשעה 6 ואחכה לכן ליד מסעדה שנקראת "טל בייגלס". ליד,לא בפנים...כדי שלא תיכנסו פנימה ותחפשו אותי.
המסעדה הזאת נמצאת מול אחת מעמדות הקופות,ליד קולנוע הדינמיקס של הסינמה סיטי וליד החנות של הסרטי דיוידי ופוסטרים. אתן כבר תמצאו.
ומה נעשה שם בדיוק
נראה את הסרט החדשדש של אד שיצא בדיוק שבוע לפני המפגש,אולי נאכל קצת לפני כן...נדבר...
אז זהו,מקווה לראותכן שם. כל מי שקראה את ההודעה הזאת,נא לסמן
אם אתן באות,
אם אתן לא באות,ו-
אם אתן לא בטוחות ואנחנו כבר נדבר על העניין
. אני רק צריכה לדעת כמה אנשים מגיעים. יאללה ביי ביי לכן, שבת שלום
ושבוע מקסים

שיט שיט שיט...יום שלישי.????

הייתי בטוחה שזה יום שני..... יום שלישי אני לא יכולה התחלתי שירות לאומי ואני מסיימת בשבע..... אי אפשר להעביר ליום שני?

מיצי007

New member
אני עובדת עד 10

אין סיכוי שתשתחררי משם ב-6 וחצי נגיד ואז תגידי לפגוש אותנו לסרט? משהו???פליייייז....

אין לי מצב להשתחרר מוקדם יותר

רק התחלתי וחוצמזה בשביל להיות שם בשבע אני צריה להשתחרר בארבע וחצי...

מיצי007

New member
אין מצב שתגידי שאת חולה?

משהו???? אני פשוט עובדת במשמרות,ואם אני ארצה לבטל משמרת ביום שלישי-אני צריכה להתחיל לחפש מישהו כבר היום שיסכים להעביר להחליף אותי והסיכויים מאוד מאוד קלושים. אוף אולי נבטל וזהו-טוב שלא באים רק 4 אנשים......

ויום רביעי?

לא לבטל.....מיצ אל תרימי ידיים! אני רק התחלתי אני לא יכולה לעשות פרצופים רק באתי לשם....

מיצי007

New member
גם יום רביעי אני עובדת

מצטערת,אבל הימים היחידים שאני לא עובדת זה שישי ושלישי ואני חייבת את הכסף... אני אנסה אולי,אבל גם זה קשה. מי תוכל יום רביעי?חוצ ממך? ואני אומרת שוב מאיה,אני מבינה שרק התחלת שם אבל פליז בשבילי-כי לא נראה לי בכלל שיש צ'אנס שאני אצליח לבטל

מיציק ממש אין מצב.....

תאמיני לי שרק אם הייתי יכולה הייתי באה... ואין מצב ששבוע הבאה תתחלפי עם מישהו?

מיצי007

New member
ממש לא

במיוחד לא שבוע הבא..... שבוע הבא אני עובדת כל השבוע ואני לא יכולה בכלל להשתחרר.

מיצי007

New member
אוקיי אנשים

יש מצב שהמפגש יעבור ליום רביעי,ה-10.9.03 זאת אומרת שאולי ענבר ומאיה יוכלו לבוא??? נא להגיב,זה מאוד חשוב לי.... כי אם כן-מחר אני עושה את כל הנסיונות לבטל את המשמרת שלי ביום שלישי

מיצי007

New member
סליחה,את המשמרת ביום רביעי

יאללה תענו.... שלחתי מסרים הרי לכולכן!

מיצי007

New member
אוקיי-ברגע זה,המפגש עבר ליום רביעי

אז כל מי שקיבלה מסר ממני ומתכוונת לבוא. תדעו לכן בנות,שהצלחתי לבטל את המשמרת-ייפי! ואני כרגע מעבירה את המפגש ליום רביעי. כל המידע נשאר אותו הדבר,רק ביום רביעי. אותה שעה,אותו מקום והכל...

Sheep From Hell

New member
אין מצב שאני יוכל להגיע..

יום שלישי זה היום היחידי שיש לי השבוע.. קבעתי משהו מאוד מאוד מאוד חשוב ליום רביעי והבטחתי שבועיים מראש שאני מגיעה! (זה קשור לצבא...) אז קיצר אני לא באה.. תהנו!!!
אוף חיכיתי בקוצר רוח למפגש..

*superstar*

New member
אני שם!!!../images/Emo9.gif

ואיתי חברה שלי שאתם לא מכירים:) *דיד*

למעלה