מפגש כנס בליץ' - שעה ומקום

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif מפגש כנס בליץ' - שעה ומקום

ובכן לאחר מעבר על התוכניה, למרות שאולי חלקכם ירצה אולי לשחק בIddr, לשמוע את אור פינק מרצה :| :S, או לשיר קריוקי, לאלו מכם שלא ירצו, מקווה שרובכם 3:, השעה שבה ניפגש תהיה 14:00. זו שעה אידיאלית גם לאכול כבר ארוחת צהריים =] אני לא מכיר את המקום שבו הדוכן, אבל ברוב אזור גני התערוכה יש מדשאות, כך שאני מציע להיפגש על המדשאה בחוץ. אם אתם לא מוצאים את המקום, פשוט חפשו קצת זמן לפני 14:00, מישהו שאתם מכירים מהפורום, וביחד נסו למצוא את מקום המפגש :] לאלו מכם שרוצים את הסלולרי שלי, ליתר ביטחון, שלחו לי מסר אישי, או במסנג'ר: [email protected]. לסיום :], כי אנחנו פורום דמוקרטי, ואני רוצה הסכמת רוב
שרשרו
, אם מה שרשמתי מתאים לכם, ו
אם לא :]

keep smiling

New member
../images/Emo41.gif אחרי שיחה עם אור,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הגענו למסקנה שנשב בפנים, על הרצפה הנחמדה והיפה. יופי. ^_^

keep smiling

New member
שנה שעברה הסתדרנו. ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[אני זוכרת שבהקרנות ישבת בצד שמאל שלי!!!111 ^___^]

והצקתי לך(ולכולם) לתרגם לי, כן. P:

והייתה איתך יצורה שנמרחה עלייך ולא הספקתי לשאול מה שמה למרות שפחות או יותר החרמתי לה לכמה דקות כרך צ'וביטס. לא בדיוק, התיישבנו על הרצפה בקבוצה רק בהקרנות (ולא הייתה הזדמנות ממש לדבר זה אם זה), בשאר הזמן כולם היו מפוזרים. מפגש כזה יהיה בכל מקרה.ס.ס

keep smiling

New member
לא ממש,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לי זכור מעולה שאני ועוד קבוצה של 10-15 אנשים ישבנו על הרצפה בלובי, עכשיו המקום גם יותר גדול וגם נהיה יותר. זה יסתדר. ._.; [ואני חושבת שזאת שנמרחה עליי הייתה ספידע/שחר [Sakura K] שכתבה את פגישה לילית או משו כזה XD]

keep smiling

New member
כשנהיה שם,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

ונראה איפה הרצפה הכי יפה, אני אבוא ואמשוך לך בשרוול כדי להראות לך איפה נשב. [סתם נו, אין לי מושג. על הרצפה.]

XD בעייתי. ._.

בפעם הקודמת כולם התפזרו לכל עבר (זה לא מראש התאספו היכנשהו) והתאספו יחד רק בהקרנות. 10-15 זה אולי חצי מהם. אלא אם יהיה שוב כריזמט אקראי שיאסוף אחריו את החבורה הקופצנית אך עליזה (מי זה היה אז, באמת? XD). טוב, מי שיחפש ימצא. ופאנגירלז הן יצורים קבוצתיים. ואני מראש אהיה דבוקה לרצפה/קיר בגבי ברגע הראשון שאראה את קצה זנבה המטאפורי של יוני ימח שמה. >__< 3>

למעלה