מפגש סוף החופש. :]

../images/Emo41.gifמפגש סוף החופש. :]

תכף החופש נגמר, כולם חוזרים ללימודים... אבל לפני כן, אנחנו מתכננים מפגש ענקי, בתאריך 27.8 שזה יוצא מוצא"ש הקרוב. המפגש יהיה בחוף בת"א (כנראה חוף ירושלים), והוא כמובן יתפוס את כל הלילה.
פרטים נוספים יגיעו בקרוב, בינתיים תכתבו אם אתם חושבים שתגיעו או לא, תעשו מאמצים ! [מי שהולך להופעה של אינפקציה, יכול להגיע לחוף לאחר מכן] באמת באמת יהיה כיף, ו.. מקווים שיגיעו כמה שיותר אנשים, בעיקרון זה גם מפגש של קומונת ציקי, כדי שיהיה מפגש ענקי שבאמת שווה לבוא אליו.

dsol

New member
לא נראה לי

כי ביום ראשון יש בריתה של הבת דודה החדשה שלי ואני עושה שבת בבאר שבע אצל דודים והבריתה ביום ראשון היא גם בבאר שבע אז נראה לי אנחנו נשארים שם

כי...

ב29 יש את הגמר של כוכב נולד [אני הולכת, בגלל עברי לידר
] וזה עד הבוקר, כך שב30 גם אי אפשר שיהיה מפגש וגם ב28 לא, כי אם רוצים שזה יהיה כל הלילה, אני לא אחזיק מעמד כמה ימים בלי שינה

keeeren

New member
זה טוב

כי גם ככה יש את הזה של אינפקציה שבטח חלק ילכו אליו אז ישר אחרי זה אפשר להישאר איפה שהוא או ללכת ביחד לים...

ס ט י י ק

New member
אולי

כי אני הולכת לאינפקציה ובכל מקרה אני מחכה עד הבוקר שיהיו רכבות ואין לי מה לעשות חוץ מלישון על ספסלים אז נראה

keeeren

New member
הצעה נוספת.. כנסו..

אפשר לעשות את המפגש בראשון.. להישאר שם או ללכת לים בראשון או משו כזה... כי גם ככה כל מי שבא לאינפקציה ופיטר יהיה בראשון.. עדיף לא?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש ביום חמישי ?

בלילה.. עד שישי בבוקר.. מה אומרים?

למעלה