מפגש סוף החופש. :]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מפגש ביום חמישי הקרוב,
25.8. מקום: חוף ירושלים, ת"א. זמן: 20:30. עד הבוקר.
תעשו מאמצים לבוא
מפגש אחרון של החופש
באים: אסנת סיוון [חברה של אסנת] כפיר הדר - כנראה נמש בן - אולי דני מור דודי נופר טובי עידן - אולי קרן שי - אולי וזה רק לבינתיים..

ס ט י י ק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אוף אני לא יודעת
אני כ"כ רוצה לסיים את החופש בצורה הכי כיפית שאפשר ואני לא יודעת אם יתנו לי כי זה כל הלילה.. ואני צריכה לראות כמה כסף אני אקבל מהבייביסיטר היום כי אני צריכה להרבה דברים ואוף אוף ואוף

horse girl1

New member
יש לי מפגש אחר בבוקר ושיעור בערב../images/Emo4.gif

עד 8 בערב, וזה אומר שעד 9 אני בבית רק.. אין מצה שאני אוכל לבוא

K i f

New member
ובהקשר להודעה של טובי, הודעה חשובה!

למי שמגיע לת"א ולא ידע להסתדר שם... קיבלתי תמיכה מפורום תח"צ.... וזה הולך ככה: מארלוזורוב-64,20,18,10 מתחנה מרכזית-30,31,16 לרדת בבניין האופרה... (אם אתם לא מכירים אותו, בקשו מהנהג שיודיע לכם...) יש מזרקת מים עמוד לידה לתת מבט לכיוון הים מתחת לפרגולה יש אבן שיש מאיר עיניים ושם חוף ירושלים תהנו

ziljian 1234

New member
אתם רוצים שנעשה חלוקה?!?

שכל אחד יביא משו שיהיה לנו לבלילה? אני מיצידי יכולה להביא מה שבא לכם..

keeeren

New member
כן... אפשרי..

אבל דברים שלא מתקלקלים.. פיתות וכאלה.. רוצים? וחטיפים ושתייה!!!

סיון לא תבוא..

כדאי לכם להביא סווצ'ר או משו כי יהיה קר.. וגם, הכי חשוב- אוכל! אני אתמול הייתי בים והרגשתי כמו ילדה בשואה.. היה לי קררר והייתי רעבה וכל המסעדות האלה בחוף היו סגורות כבר.. :( שהגעתי הביתה טרפתי כאילו בחיים שלי לא ראיתי אוכל אזזז.. תביאו אוכל חח למקרה שיהיו חנויות סגורות שניצל תירס סגידה

פרקשון

New member
אהה אני יודע מה זה יא פוסטמה

חחח נו הייתי חייב הכנסת אותי לאווירה

למעלה