מפגש עשר

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif מפגש עשר

ב10.10, יערך מפגש בליץ' עם מפגש יומולדת לקיפי וירדן :] מקום המפגש יהיה ברחבת סינמטק :] בשעה 11:30 בבוקר <: מוזמנים לבוא בהמוניכם =]

Serf SaN

New member
יאיי ^^

מפגש פורום נוסף. חיכיתי לזה. ^__^ אם כבר מגיעים לאייקון בשביל סיבה מסוימת..יש באותו יום איזה הרצאות אנימה/הקרנת סרט מעניין? [כמו פיינל פאנטאזי שאני מת לראות. *-*]. וואי, כשחושבים על זה..זה ארבעה ימים לפני היומולדת שלי. '-';

marinaaa

New member
מה אתה מנסה לרמוז,הא??../images/Emo110.gif

אין לי עיניים! אני לא רואה!! XDD

Shishi san

New member
$!@

The Rain Will Cease To Follow~ אומר/ת: מה מותק? The Rain Will Cease To Follow~ אומר/ת: 3: Shishi-מלך הרחוב. אומר/ת: בליץ' Shishi-מלך הרחוב. אומר/ת: אני Shishi-מלך הרחוב. אומר/ת: אתה Shishi-מלך הרחוב. אומר/ת: 3> זה אומר שאני באD=

Serf SaN

New member
הולי שיט.

השיחות שלנו לא צריכות להתפרסם בפומבי. @@; ממש לא. ם.ם XDDD;

Shishi san

New member
שטויות..

זה לא כל כך גרוע לעומת דברים אחרים שאני מפרסם עם בניםO= Tensho No Tsuki אומר/ת: אני בא מחר Tensho No Tsuki אומר/ת: D= Shishi אומר/ת: 3> Tensho No Tsuki אומר/ת: XD יש דוגמאות יותר קיצוניות שאסור לי לפרסם, לא חינוכיO=

Shishi san

New member
אהבה בינינו.ם=

יאללה, שתעק, לא רוצה אהבה ממני? לא תקבל *בכי*

Serf SaN

New member
לאלא, אני רוצה. ;;

אבל לא בפומבי! >: שמרינה לא תגלה שאני בוגד בה. ;;

Sakai Shana

New member
ולמטומטמים-

בסינמטק כי יש אייקון!#GYU&^RY אייקוווווןןןן!!!#DF$&Y% |קופצת מאושרת| אני כ"כ מחכה לזה, שיגיע. T_T [..אתם לא באמת מטומטמים, סתם לא מעודכנים. ואני מתלהבת. כי אייקווווון!#FRTYG]

Sakai Shana

New member
חינם,

אבל אם את נכנסת להרצאות/סדנאות/הקרנות וכל אלה אז צריך לשלם. ניל גיימןןןןן
~ריר~

Fay Wood

New member
אומג. שנה. XD; ../images/Emo168.gif

אני לא אקלוט את זה. .___.; (אייקוןןןן2#%)!@#$)%@)%#!@%)

השמלאני

New member
אני הולך להיות שם

אה...ואי אפשר לדעת מה יש עדיין באותו יום כי עוד לא פירסמו תוכנייה

rukia chan

New member
XDDDD (זו הייתי אני בהודעה למעלה)

אייצ'אן, לא התנתקת מהניק שלך אחרי שגמרנו פה עם תפוז! אזאז.. נו אנשים, אני באה ^.^ זו פשוט הייתי אני מהניק של איילת XDDD

למעלה