מפגש פורום בחוה"מ בחולון

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif מפגש פורום בחוה"מ בחולון

(עינת, אם אפשר לנעוץ בבקשה) ביום ה', ה-5 באפריל חוה"מ פסח, תתקיים הרצאתנו של חנן סבט ושלי במסגרת כנס "עולמות. ההרצאה תנתן באודיטוריום "מדיטק" בחולון החל מהשעה 16:00 ועד 17:30. כמיטב המסורת, אנו מקיימים מפגש פורום לפני ההרצאה - אני מציעה את השעה 13:00 בצהריים לנוחות כולם, אלא אם כן תעדיפו אפילו מוקדם יותר. שרשרו הנה דעות, הצעות וכו'. מקווה לראות את כולכם.

FeLL67

New member
ממ

חוץ מזה שבקושי יש לי מושג איפה חולון נמצאת ועל כנס עולמות גיליתי לפני שבוע בערך וחוש הנייוט שלי באודיטוריומים יותר גרוע מGPS מקולקל ושאני ארגיש תקועה ושיש לי אמא מעצבנת. אשמח להגיע

Gilliana

New member
נהדר!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

מצפה כבר לראות את שתיכן.
תמי, ממש פחדתי שלא תוכלי להגיע בגלל הרגל ואני שמחה לשמוע שזה לא המצב! אני מקווה שיש שיפור ושאת כבר ניידת.

1Shir

New member
13:00 זה מוקדם מדי אבל אני צייתנית

מה שאת אומרת אני עושה.. אבל לדעתי מפגש הפורום יהיה גם לפני וגם אחרי (כמיטב המסורת
), ועוד הפעם ההרצאה מסתיימת ממש מוקדם ביחס לפעמים קודמות, כך שיישאר לנו הרבה זמן להיות ביחד!

Gilliana

New member
ואני לצערי אתעכב קצת

משהו כמו 20 דקות, כך שאפשר להזיז לאחת וחצי אם אתן רוצות, או שאפשר להשאיר באחת ואני פשוט אגיע קצת מאוחר יותר - לשיקולכן.

אני כנראה לא אגיע לצערי

יותר מדי מחויביות, אירועים ולימודים שנפלו עליי באותו יום. מצטערת. לא רק ששכחתי איך כולכם נראים בימים אלו גם שכחתי איך קוראים לי.

Gilliana

New member
חששתי מזה ../images/Emo10.gif

טוב, אבל כבר הכנת אותי מראש לקראת הבשורה העגומה הזו - אבל אני מאמינה ב-"כל עכבה לטובה" ואני בטוחה שניפגש למרות הכל ולא בעוד יותר מדי זמן.

אוגוסט מתאים לך?

כי לפי מה שמסתמן כרגע זה התאריך הכי קרוב שאני אוכל.... טוב נו אני סתם מתלוננת בטוח נמצא משהו.

Gilliana

New member
למה לא?

ובכלל, זה לא כ"כ רחוק כמו שזה נראה - הזמן פשוט טס. לא נספיק לומר "ג'ק רובינסון" וכבר יהיה אוגוסט...

FeLL67

New member
בגלל ש"עולמות" וההרצאה מתקיימים שם.

ותבואי, [ אם תוכלי.. הלימודים והכל X:]

ואו הייתי מת לבוא לשם

לפגוש שם את כל האנשים מהפורום וזה... חבל שזה רחוק כמו לא יודע מה ממני...

למעלה