מפגש פורום - התפקדות ופרטים

../images/Emo41.gifמפגש פורום - התפקדות ופרטים../images/Emo41.gif

ובכן חברים, הגיע הרגע. רוצה לראות את כולם אצלי בגבעתיים ב- 11.3. ביום ה' בערב בשמונה וחצי. האם זה נוח לכולם? אורית, אש"ת, מנדלסונים, חופית ומשה שוורץ, עידית ועודד, רחלי ואלון, וכל בני הזוג של החברים כאן, גווניבר, גלית בלנק החדשה, קוקימן, ואם שכחתי מישהו לא לזרוק עליי עגבניות... נא להתחיל להתפקד בשרשור הזה. מקווה שלכולם התאריך מתאים ואם לא, ננסה לשנות. אחרי שהכול יאושר, אעביר פרטי הכתובת והפלאפון לכולם במסרים וכן את סוג התקרובת שעליהם להביא. בסדר? קדימה, הסתער. יעל

גווניבר

New member
אחת!!

אני באה! אבל שמונה וחצי זה לא טיפונת מאוחר?
איזו התרגשות.... לגבי התאריך, אש"ת אמרה שלא נוח לה.

אש"תתתתתת../images/Emo124.gif

תגידי אם את יכולה או לא ונחליט אחרת כמובן. גוון, קבעתי בשמונה וחצי כי אולי כולם צריכים להשכיב את הילדים לישון ולדאוג לבייביסיטר, לא? אלא אם כן אתם רוצים עם ילדים, אז נעשה את זה בשש וחצי-שבע. תגידו אתם. יעל

טוב, קבלו ביטול../images/Emo122.gif

אש"ת לא יכולה ביום חמישי הבא. מעבר לזה, עשיתי החלטה שלא נעשה בסוף את המפגש אצלי בבית, אלא נעשה את המפגש בחוץ ועם ילדים. לפחות בפעם הראשונה, עדיף שזה יהיה במקום נייטרלי. מה דעתכם על קניון עזריאלי, בתל-אביב, ב"יוטבתה". עם ילדים? בלי ילדים? וביום שמתאים כמובן לאש"ת. חוו דעתכם. יעל

עם הילדים

האופציה היחידה לביביסיטר זו גוון
והיא כמובן באה. אני מעדיפה עם הילדים ובחוץ, דשה וכאלה. מתהמפחד מקניונים... ימי שני ושלשישי לא טוהים כי עודד מלמד בערב. אוף אז נראה אם מתאים לאחרים, ראשון רביעי או שישי. נקוה

גווניבר

New member
חוששתני שלא יהיה יום שכולם יכולים..

אנחנו כבר קבוצה גדולה... מה עם ראשון הקרוב בבוקר? יש פורים וחופש ברוב מקומות העבודה, לא? יום שישי ה-12 אני יכולה. ימי ראשון ורביעי יש לי בלט (אני יכולה לוותר על שיעור), שני שלישי הכדורים לא יכולים, חמישי אש"ת לא יכולה. סופ"ש הדתיים לא יכולים. אין פתרון שירצה את כולם
אולי נחליט על שני מפגשים- אחד ב-11, והשני במועד אחר, וכך נקווה שרוב האנשים יפגשו. מסובך!!!

זה מסובך אם רק עושים את זה מסובך

יום שישי לא בא בחשבון. מי שדתי לא יכול וזה אוטומטית מוציא אותם מהקהילה שלנו וזה דבר שאנחנו כולנו לא רוצים בכללללללל. בא בחשבון אם כן, ראשון או רביעי. ראשון בפורים זה לא אפשרי כי לרובנו יש תוכניות בערב הזה. אז תבדקו מה קורה ברביעי, ואם לא רביעי ה- 10.3 אז אולי בשבוע שלאחר מכן, מה דעתכם? ומי ראה את אש"ת היום? לא ראיתי אותה פה היום.

רחליקה1

New member
אנחנו יכולים תמיד, רק תקבעו...

חוץ מזה אני מצויינת בפשטידות ואלון בסלטים...

אנחנו לא טובים בכלום. אבל אולי

זו הזדמנות מצויינת לעשות את כדורי הקוקוס הטעימים שפעם הייתי עושה. מממממממממ

אז ככה :

בתור אחת שמנוסה בארגון מפגשי פורום - אם זה אפשרי בפורום גדול ועמוס אז זה בטח אפשרי אצלנו. בטח שעם הילדים. כל הכיף זה להכיר את כל המשפחה. וקובעים מספיק זמן מראש כדי שכולם ישריינו לעצמם את התאריך. מקום מתאים-אחד הפארקים באזור המרכז. סופי שבוע לא באים בחשבון מכאן שמדובר באח"צ. לכן צריך לדחות את המפגש קצת לתחילת אפריל ואז נעים יותר ומחשיך מאוחר יותר. מי יודע מתי מזיזים לשעון קיץ?

מצאתי!!!!!../images/Emo9.gif

לטלטול יש יום הולדת ב 19.3, יום שבת, אז לדעתי כדי שלא ייצא על יום חמישי יומיים קודם וגם לא על שישי, יום קודם, נראה לי שכדאי לערוך מפגש ב 21.3, מגיע לטל שנחגוג לו, לא?,אחרי כל מה שעבר?????? יום נעים אורית

אורית, איפה היית ../images/Emo3.gif

התגעגענו! לא בטוח שנוכל בתאירך הזה כי עודד נוחת לקראת ערב וזה תלוי אם יהיה לו כח. יכול להיות מגניב.

למעלה