מפגש פורום - נגיד... ב-סוכות - הולך?

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום - נגיד... ב-סוכות - הולך?

אפשר גם ראש השנה. נראה מה יהיה הלך הרוח. אז כמו שכבר אמרתי, הגיע הזמן להעביר את השרביט הכחול הלאה אני בטוחה שכל אחת מכן, אם יש לה את הזמן והרצון יכולה לבצע את המשימה הזאת מצויין ושלכולנו יש איזה מן סנטימנט לפורום הזה שמסרב לתת לו להיעלם עקב חסך בהנהלה אז מי זה יהיה? אני מציעה, קודם כל שאם יש לכן את הרצון, ואפילו אם לא כתבתן פה מעולם, אבל קראתן והתאהבתן תפנו אלי במסר. חשבתי, אולי נעשה מזה כבר פעילות ומפגש מעין - מנהל נולד. רק בלי שירים וסמסים ובעיקר בעיקר, בלי צביקה פיק מפגש בשם המפגש ואז טקס הכתרה (נגיד, נטביל את המנהל החדש בגואש כחול) אולי זה ייתן קצת מוטיבציה גם למי שלא חשבה על זה מעולם זרמו איתי על הרעיון, יכול להיות מגניב ועכשיו - באיזה תאריכים מתחשק לנו? סוכות? ראש השנה? בין לבין?

ROTEM30035

New member
יודעים מה... יש לי אפילו רעיון פרוע

נעשה מזה איזה סיכום של כל השנה הזו. אני אצטרך כמובן רשימת משתתפים מכובדת, נגיד 20 איש לפחות. ומבחינתי תביאו חברים וחברים של חברים. אבל אם תהיה היענות רצינית, נמצא מקום מגניב להיפגש בו, נעשה סופסוף הדפסה רצינית של החולצות המדוברות, ואני אשתדל להגדיל ולספק הפתעות מעניינות יותר אולי פרסים, אולי יותר <לא מבטיחה כלום, אבל הרעיונות אצלי בראש עושים שמח> נכון שהתשובה היא: Yes Yes Yes ??? יופי, אז תתחילו להגיב ולחשוב על תאריכים ולבקש בקשות ולרצות להיות מנהלים במקומי תודה.

גוזלה

New member
גמני בעניין

אבל- אני חושבת שסוכות עדיף... ואני בעד מפגש-גדול, זה עשוי להיות נחמד של ממש! :]

ראש השנה

בסוכות אני לא אהיה (יוון
) המפגש הענקי נשמע מגניב לאללה, אני מוכנה לנדב את הבית שלי אם תהיה היענות. וגם לעזור בארגון

הדר 0

New member
../images/Emo45.gif אני בעד הבית שלך!

אבל לא בין ראש השנה לסוכות. ברלין. אני אומרת סוכות/ אחרי סוכות

גוזלה

New member
גמני אוהבת את רעיון ה"שהם" :]

[מדהים איך חצי פורום מתגורר במטר-על-מטר הזה... ]

הדר 0

New member
מושבניקית ממורמרת.... ../images/Emo123.gif

אני מבינה אותך גם אני הייתי הופכת להיות אישה מרירה אם הייתי צריכה לקום כל בוקר לפני עלות השחר כדי לקחת אוטובוס לבי"ס בשהם-מרכז-העולם. ראית בעצמך איך בהופעות את אומרת "שהם" וכולם מסתובבים.

דידושקע

New member
בשהם אם אני זוכרת נכון..?

אם כן, זה אפילו קרוב אליי. אבל אני מפחדת פחד מוות ממפגשי פורומים, זו האמת

גוזלה

New member
הווו...

אל תדאגי- כלומר, אנחנו מפחידות, אבל אם נחליט להרוג אותך, זה יהיה ממש ממש מהיר, לא תרגישי כלום!

למעלה