מפגש פורום - סיכום כללי

LordNor

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום - סיכום כללי../images/Emo41.gif

מי חשב שלא יהיה בכלל מפגש
בסוף אחרי ויכוחים וטענות, התקיים מפגש הפורום בבאולינג שמאחורי קניון הזהב כמו שסיכמנו כולנו
ובכן, באו הרבה אנשים למפגש שלנו והוא אכן היה מוצלח ואנשים צחקו ונהנו תוך כדי משחק.. ת´אמת, לא ידעתי איפה קניון הזהב ובמקרה היו איתי שני לקויי שמיעה באוטובוס ודיברנו והנ"ל הלכו איתי לבאולינג ושם כולם חיכו לי.. כן לי
(לדני, תודה על דאגתך...). עליי להודות שאיחרתי ברצינות... דיברנו, צחקנו ושחקנו וכמובן הצטלמנו במצלמה שלי ושל דני
.. תמונות ייתפרסמו בקרוב.. לכל מי שלא בא, הפסיד
אח"כ הלכנו לאכול בנאפיס ושם פגשנו את כל החבר´ה שלא קשורים לפורום והיה הרבה צחוקים ודיבורים ללא הפסקה
חברי הפורום שנכחו במפגש למיטב ידעתי (ולא כולל את אלה שלא קשורים לפורום, כלומר אלה מהצד שקוראים ולא כותבים). LordNor (אני) דני מיכאלי Catty Motti18 M o t t i נשקן מעולה תלתלית עלינוש אם השמטתי מישהו, אפשר לתקן אותי.. (אלה כל מי שזכרתי..). רוצים תמונות
, כמו שכתבתי... התמונות ייתפרסמו בשרשור בקרוב מאוד.. נא להאזר בסבלנות...

Motti18

New member
לורדנור - אתה צודק ב100%

המפגש היה מעולה.... אין מילים... מי שלא בא - הפסיד! נו... נשמע עוד תגובות...

Catty

New member
אכן! ../images/Emo13.gif

מאוד נהנתי. מוטי ולורדנור צודקים לגמרי! שמחתי להכיר את האנשים הנהדרים שמאחורי הכינויים! מחכה כבר למפגש הבא
. נ.ב. אז מוטי ומוטי18, תפסתם אוטבוס? או שהייה מאוחר מידי? נ.ב. 2 מחכה לתמונות למרות שאני לא הצטלמתי...
נ.ב. 3 המפגש השאיר אותי עם חיוך להרבה הרבה זמן...!

תלתלית.

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

המפגש היה מוצלח
כל הכבוד לנו...אז גם אני מחכה למפגש הבא ולראות את התמונות. חג שמח

LordNor

New member
רבותיי, התמונות הגיעו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

תמונה משותפת שלי עם דני מיכאלי, Motti18 ונשקן מעולה.

LordNor

New member
יש עוד תמונות ../images/Emo26.gif

חלק מהחבר´ה צוחקים ומכייפים...

LordNor

New member
עוד תמונות ../images/Emo26.gif

Catty תופסת פיקוד על המצלמה שלי ומצלמת אותי (ללא ידעתי) מראה למישהו משהו בנוקיה שלי. Catty, סחתיינית

LordNor

New member
יש עוד.. זה לא הכל../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

הנה לכם.., אנחנו משחקים בבאולינג
וכמו שאמרנו, דיברנו וצחקנו תוך כדי משחק..

LordNor

New member
והנה אני תופס פינה שקטה...

בשביל לצ´טט עם חבר ב-SMS´ים... מי לא יכול בלי SMS.....

LordNor

New member
והנה התמונה המשותפת של כולנו....

בתמונה זו Catty היא הצלמת שלנו
.. והנה לכם השלט של הבאולינג למעלה (כפי שדני ביקש שיהיה בתמונה) איפה שסיכמנו להיפגש

berckovic

New member
לכל החבר´ה....

אני שמע לשמוע שהיה כייף לכם ....והיו צחוקים וסתלבטים .... :) סוריי..אני יודע שאני אמרתי שאני אבוא...אבל מה אני יכול לעשות..היה לי מזל רע באותו יום ....כמה שעות לפני המפגש....התברר לי שהאוטו צריך להיכנס למוסך ...למשך שבוע!!!?!??!!!!! זה ממש נורא... לכן לא היה לי איך להגיע...אל מה שחשוב הוא המפגש התקיים....... הלוואי על עוד מפגשים כאלו בעתיד.... :)

Motti18

New member
לא נורא...

צר לי שלא יכולת לבוא... היה ממש סבבה... בטח יהיו עוד מפגשים...

M o t t i

New member
המפגש היה מאוד מאוד שווה...

מן הראוי לציין כי, ללא ספק, נהנתי מאוד במפגש, מי יתן ויהיו עוד מפגשים כאלו. אני מאוד שמח, שנוכחתי במפגש המדהים! דרך אגב, תשובה לשאלתך (ל Catty), בסוף חזרתי הביתה באוטובוס, אך לא באותה אוטובוס שבו עלה, כנראה, מוטי18, אוטובוס שבו עליתי הגיע ראשון, ואחרי זה, אינני יודע בדיוק מה קרה... אני כותב שוב ושוב, אני מאוד מאוד שמח! שלום וברכה, -מוטי.

Motti18

New member
ואללה קאטי...

אני מצטער שלא עניתי על שאלתך... אני חיכתי הרבה זמן עד שהתברר לי שהאוטובוס בכלל לא פעיל בשעות המאוחרות של הלילה אז הרמתי פלאלפון ובאו לאסוף אותי... נ.ב אני שמח שכולם יצאו מאושרים מהמפגש...

M o t t i

New member
חבל שלא עלית איתי לאוטובוס...

לפחות לרדת באיזשהו תחנה במרחק כ-900 מטר מהבית שלך וללכת לבית ברגל. לא משנה, בפעם אחרת, נסע ביחד!

המפגש הייתה שווה../images/Emo25.gif

שלום לכל החברים בקהילת החירשים אני מציין שהמפגש שהייתה ביום רביעי בראשון לציון בבאולינג הייתה שווה כולם שמחו ודהכירו אחד את השני וגם אני שמחתי היכרתי את דני מכאלי, לורדנור, קטי, וגם מוטי ועוד אחרים. אני מצטער שלא יכולתי לבוא איתכם למסעדה כי הייתי חייב לחכות למישהי ידידה שלי. אז אני מקווה שלא נפגעתם וגם אני לא. אני מבטיח שבעוד מפגש יהיו המון אנשים ויהיה איתכם כל היום אז תודה רבה לכם שמאוד דאגתם לי ותיצרו איתי קשר ואם תישמעו עוד מפגש או מסיבות תודיעו לי. בתודה ממני חגי יוסף "נשקן-מעולה"

איפה התגובתו של דני מיכאלי על המפגש

הפורום שהתקיים לפני יומים??? כולנו רוצים לשמוע ממך מנהל

למעלה