מפגש פורום - תאריך ועדכונים

../images/Emo41.gifמפגש פורום - תאריך ועדכונים../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

שלום לכולם שוב, ובכן כמו שהתחלנו לדון כאן פני כשבוע - מפגש הפורום הראשון יוצא לדרך, בשעה טובה. לאור הפניות שלכם במסרים, ולאור מה שכתבתם בהודעות גלויות כאן - התאריך שנבחר הוא 12.08. המפגש יתקיים בערב, בדירתי (במרכז הארץ). ותהיה גם "הופעת אורחת"
כדי לסגור את הקצוות - אני צריכה אישורים שלכם של - מי מגיע סופית... אנא שרשרו לכאן או במסרים מי מתכוון להגיע. מובן - שגם כל המצטרפים החדשים (משהשבועיים האחרונים) וגם כל ה"סמויים" (לא צריך להתנצל או להסביר) מוזמנים!! אז.... מי בא???

רשימת משתתפים כפי שמצויה אצלי

כמו שאמרתי - התחלת הערב בסבובות שמונה בערב. יש גם תכנית אמנותית... כמו כן - יש לי מספר חידושים ועדכונים שאני אשמח לחלוק איתכם, שאין הפורום מקום שאפשר לפרסם אותם בו בשלב הזה... הצלחתי לדוג מהפורום ומהמסרים את רשימת האנשים שאמרו שיבואו, מתכוונים לבוא, ישמחו לבוא, ישתדלו לבוא ושאר ניסוחים. אנא - אשרו שאכן אתם באים, כדי שאוכל לשלוח לכם כתובת ודרכי הגעה וכן - מי שאינו רשום כאן - מתקבל, כמובן בברכה, רק יוסיף עצמו - כאן ובמסרים והרשומים הם: מרחף1 פלפל אנגלי מממאיה יעל אפריל (מקווה) אורידיקה עדי כהן111 Imperia Tennessee I was hoping lironk25 מי מצטרף? (אל תהיו כבדים, יהיה מגניב) (Unicorn רשמתי אותך גם...)

מממאיה35

New member
אכן אני מגיעה ../images/Emo45.gif

ואם צריך עזרה או להביא משהו וכו' - בשמחה. כל הכבוד על היוזמה ועל שזה יוצא לפועל!

I Was Hoping

New member
לא אדע עד ממש ליום לפני כן, לצערי

זה הכל תלוי בעבודה... אני מקווה שגם התראה של יום לפני תהיה בסדר. אם לא, כמובן שאבין.

Tennessee

New member
כנראה שלא אוכל (מצטערת)

יש לי להגיש פרק ב-18/8 וכרגע הדברים לא נראים אופטימיים. אם פתאום אצליח להתקדם מאד, אז אשתדל. חבל, רציתי מאד להכיר את כולכם. אולי בפעם הבאה...

למה לא יקבלו בסבר פנים יפות?

לא יפות בעיניך? נשמח מאוד לראות גם אותך. לרשום את שמך בבאים?

למעלה