מפגש פורום

V e g

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

או קיי, יש אישור - אני אארח מפגש בביתי הצנוע :) ועכשיו - א. אורי וליוי - 2 שתרומתם בעיני לפורום משמעותית - מה אפשר לעשות כדי לשכנע אתכם לבוא? ב. לפני שנכנס לפרטים כמו "מה בתכנית האמנותית" ו"איך להגיע". תאריך ושעה ספציפיים - מתי נוח לכם? אני כרגע חושב על סופ"ש, או חמישי בערב.

אזירפאל

New member
חמישי ../images/Emo45.gif

למרות ש... אני חדש יחסית, יש טעם שאבוא למפגש של חברי פורום ותיקים שמכירים כבר הרבה מאוד זמן?

V e g

New member
בוודאי

כולם כולל כולם מוזמנים - גם קוראים שלא מגיבים! תנסו לנקוב בתאריך ספציפי שנוח לכם, ואם יש תאריך שלא נוח לכם תגידו אותו, כדי שנקצר תהליכים

Knives Out

New member
רביעי נוח גם לי

אבל גם חמישי. סופ"ש תמיד לא יוצא לי נוח אלא אם כן בצהריים. אה רגע, אני כבר לא בשביתה. רבאק.

juventina

New member
כרגע

קצת תקופה מבולגנת אצלי... אז אני אסתכל מהצד עד שתקבעו ואז נראה כבר :)

FunkyMonk

New member
אני גם מעדיף רביעי כלשהו.

למרות שיש סיכוי טוב שלא אגיע בשום תאריך, בגלל הלימודים..

kittycatbone

New member
הממהממ

עקרונית אני יכולה בכל יום מאחר ואני לא עושה כלום בחיי כרגע. כלומר בין בית ספר לגיוס.. אבל מה, רביעי אצלי דווקא לא נוח כי זה היום שיעור-תזמורת-רביעייה שלי, אז אני עסוקה בו מהצהריים עד 8 וחצי בערב
אממאממ, חמישי לדעתי דווקא יכול לצאת נהדר! בתקווה שאחרים יכולים.. אבל לא יודעת אם השבוע אני כבר יכולה.. האמת שיהיה לי מאוד מאוד נוח אם נעשה שבוע הבא למשל? ה-27 לחודש זה יוצא ... (אם יום חמישי הכוונה)

RedCharlie

New member
ככה

ישנם בעיות עם מספר חברי פורום שלומדים עדיין בבצפר. (אהמ אני) אז לצערי הרב התאריכים המתאפשרים היחידים הם רק סופי שבוע למיטב ידעתי. לפחות ככה נוח לי ואני מניח שגם לאחרים. חוץ מזה איפה אתה גר?

kittycatbone

New member
האם גם ..

חמישי מהווה לכם בעיה? פשוט להגיע בסופשבוע אומר שלא באמצעות תחבורה ציבורית, וזה בעיה X:

מבחינתי די בעייתי להגיע בחמישי בערב

אני מסיים את הצבא בשעות הבוקר/צהריים (אני בא כל הדרך מבאר שבע), ואז ונגיד ואשרוף איייכשהו את הזמן עד המפגש איפה שהוא לא יהיה, איך אחזור לאחר המפגש? זה יהיה בטח כבר מאוחר מדיי ולא תהיה תחבורה ציבורית. אז כרגע השאלה היא עד כמה מאוחר, ומה זה חמישי ערב.

kittycatbone

New member
אממאמ

אולי אפשר בעצם שישי בבוקר שכזה? או פשוט לא חמישי. ערב. אלא אחרה"צ...!

אני כבר משוכנע לבוא:) הבעיה היא....

שבין הלימודים לעבודה אני לא ממש פנוי לנסיעות בין עירוניות. לצערי אני גם לא ממונע על כן סופי שבוע מהווים בעייה עקרונית של תחבורה. אני אומר, תעשו את המפגש הנוכחי, ואם תראו כי טוב אולי נוכל להרים מפגש נוסף באיזור חיפה. בכל מקרה, אם משהו ישתנה בנושא הניידות שלי אני אשמח להגיע.

V e g

New member
בעיה

אני מבין את הקטע של העומס. חבל - אם תוכל לארגן עם איזה חבר רכב... מישהו עם רכב מאיזור הצפון אולי?

V e g

New member
טוב, ככה:

חלק מהאנשים לא יכול רביעי ואותה כמות בערך לא יכולה בחמישי. אנשי בי"ס - המפגש מתוכנן מ-18:00 עד 22:00 או לפני - מה הבעיה עם השעות האלה? תומי - יש מכאן תחבורה ממש טובה לתחנה מרכזית - אני בטוח שתוכל להספיק לחזור גם ב-22:30. לדעתי יש גם מכאן תחבורה לב"ש, אבל צריך לבדוק את זה. Roy1232 - למה לא יכול בחמישי? למי שיש מכונית ויכול לאסוף כמה אנשים - זה המקום. אני אישית מעדיף מאוד שזה יהיה השבוע כי בשבוע הבא אני מתחיל עבודה חדשה ולא יהיה לי כ"כ זמן. אין לי העדפה בין רביעי לחמישי. צריך להחליט.

kittycatbone

New member
הממהמממ

נראה לי שהכי עדיף זה יום חמישי בסה"כ, בגלל שזה סופ"ש. טוף אבל מבחינתי האישית זה פשוט עדיף אז הממ
אבל אין מצב לעשות את זה שבוע הבא או משהו?
פשוט השבוע כבר, זה התראה מעט קצרה מדי לטעמי.. למרות שאם זה היום היחיד שאפשר, אוכל לנסות להתאמץ אני מניחה..

למעלה