מפגש פורום!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום!../images/Emo41.gif

טוב, אז לא היה לנו מפגש פורום כבר מלאאאא זמן. חלקינו בחופש, חלקינו מתגייסים וחלקינו כבר בצבא. אז במטרה למצוא תאריך שיהיה נוח לכולם, אני רוצה לדעת: האם נוח לכם יותר להיפגש ביולי (מה שנותר ממנו) או באוגוסט? האם נעשה מפגש כרגיל בעזריאלי ואז בסנטר? וחשוב מאוד לדעת: האם אתם רוצים לארגן מפגש? אנא הגיבו והביעו את דעתכם!!!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני בעדD:

ניה, בעיקרון טוב לי גם ביולי וגם באוגוסט... כאילו אני לא חושבת שיש לי ממש תוכניות להמשך יולי [רק לסופ"שים, וימי חמישי בעיקרון לא טובים לי כלכך] אז מבחינתי זה סבבה... אבל גם אוגוסט טוב לי, אבל רק עד ה11 כי אחרי זה כבר לא יהיה לי זמן... [ב11-12 יכוליות שחברה תישן אצלי, ב12 יש כנס, 13-14 זה סופ"ש וב17 אני כבר מתגייסת ואני מעדיפה לנוח בימים שלפני ולא לרוץ ברחבי ת"א... ^^"]

Because Of May

New member
אני ממש בעד D:. ../images/Emo109.gif

מתגעגעת אליכם המון! אממ, כעיקרון יולי קצת יותר לחוץ ועמוס לי, אני מעדיפה את אוגוסט, יכולה בכל תאריך... לגבי איפה, אין לי בעיה במה שתחליטו, סנטר, עזריאלי, פארק הירקון, ים אפילו... הכל תופס D:.

TicketToRide

New member
או שלום לך נוייק יקירתי../images/Emo129.gif

רוצה ללכת ולא אומרת לי ?! חוצפה ! מה עם להתקשר ולהגיד לי : "היי נעה , זאת נוייק .. החדר שלי ממש מבולגן .. ואני צריכה שתעזרי לי . חוצמיזה , אני רוצה שתסדרי לי את הארון כי הוא תמיד מבולגן ואני עצלנית רצח .. " הא ?! אה וזאת שפקי

PUMPKIN juice

New member
חחח כפרעלייך!

באמת בואי! אני מתגעגעת אלייך פה.. הארון שלי מבולגן רצח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאז זה משאיר רק שני תאריכים...

יום שני, ה9.8, ויום שלישי, ה10.8. בכל תאריך אחר או שאת לא יכולה או שאני לא יכולה LOL אז השאלה היא האם לכולם אחד מהתאריכים הזה נוח או שאחת מאיתנו לא תבוא למפגש. O:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אוגוסט

ואני במילא מתכוונת ללכת עם חברות מתישו אז אני מקווה שזה ייצא על המפגש ולא על יום שאני עובדת בו :/

NoAmItA ChAn

New member
אם ככה יש שני תאריכים:

9.8 או ה-10.8. אנא שרשרו לכאן איזה תאריך אתם מעדיפים או שמא לא משנה לכם :) לי לא משנה כרגע.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכי עדי לא יכולה עד ה8.8, ואני לא יכולה

אחרי ה11... אז כאילו אפשר לעשות מפגש לפני או אחרי אבל אז זה אומר שאו אני או עדי לא נהיה בו~

אבל אני יכולה בכל תאריך באוגוסט. ../images/Emo223.gif

כמובן שאני מאוד רוצה לראות אותך [!!], אבל זה לא אומר שיש רק שני תאריכים למפגש. אל תעשו את זה ככה, צריך לכוון את זה לכל הבנות, לא רק לשתיים. וכמו שקארין כתבה, גם אני מתכננת מתישהו להיות בת''א בלי קשר למפגש איתכן [למרות שאני די בטוחה שאהיה שם עם קארין, אחרת אין לי ממש מה לעשות שם].

Because Of May

New member
עדיפות ל-9.8... ../images/Emo109.gif

אבל נוח לי בשניהם תכלס... פשוט מישהו ממש קרוב אליי מתגייס ב-11 ואני מניחה שב-10 אני ארצה להיות איתו...

למעלה