מפגש פורום

../images/Emo41.gif מפגש פורום ../images/Emo41.gif

הבוקר [לבקשת ילדת הכוכבים וזיגזג] נשלח מסר שנוגע למפגש הפורום. 2 דברים - 1. יש לי בעיה קטנה במסרים, ליידע אותי אם קיבלתם את המסר. 2. במידה ומישהו לא קיבל מסר ורוצה פרטים לגבי המפגש אז קודם כל סליחה על אי קבלת המסר, ודבר שני, שלחו לי מסר ואצרף אתכם לרשימת מקבלי פרטי המפגש. יום טוב.

ז י ג ז ג

New member
קיבלתי ../images/Emo45.gif

שמישהו יבדוק ביומן איזה תאריך יוצא יום שישי שלפני פסח ויפרסם כאן בבקשה.. אני צריך לקחת חופש מראש שלא יתקעו לי משמרת שישי בלילה

ז י ג ז ג

New member
2 באפריל?...

טוב אנשים 2 באפריל.. יום שישי! תתחילו לזרוק מקומות! אם בא לכם להגיע לאשדוד יש את ההאפי דייס... פאב קריוקי סוף! אם לא, תתחילו לזרוק מקומות בת"א.. אני לא מכיר! אני אהיה שם!.. אם האוטו שלי לא יהיה במוסך! אני והמוסכניק עושים משמרות לאחרונה על האוטו.. שבוע אצלי שבוע אצלו!

2 באפריל לא קונה

כי זה ערב שבת ואני נטולת רכב. ולמה חיפו וילדת הכוכבים לא מגיעות!?!?!!? תשלחי לי את הפטור בפקס, אני אשקול אם לקבל אותו.

הפקס מקולקל ../images/Emo3.gif

טוב זה די פשוט, הילדונת סטודנטית שעובדת במישרה מלאה וזה משאיר לה מעט מאוד זמן לחיות....

אופסי

לא התכנוונתי לבקש אלא להסביר דרך להפצת המסר. בכל אופן קיבלתי את המסר, וזה רעיון מעולה לדעתי, למרות שלא ממש נראה לי שאני אוכל להגיע בכל מקרה , כך שהתאריך לא רלוונטי לגבי

ז י ג ז ג

New member
../images/Emo46.gif

תיזהרי ממני! אני עוד בונה על למרוח עלייך ועל חיפו שוקולד וללקק.. דירבאלק את לא שם!

אתה יכול למרוח על שתינו שוקולד

כי גם אני לא באה
יש לי פטור מהרופא ממפגשי פורום

oren 2020

New member
אני אגיד למפקד שלי לעתיד...

נראה אם הוא יסכים... חחחחח הגיוס שלי ב-24!!!!

למעלה