מפגש פורום

mayoosh4

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

כי באמת צריך להיות אחד כזה סוףסוף. אחרי שהרבה הבריזו ממקפליי, בקודם [היומולדת של ג'ני] לא הייתי, ובפסח לא הגיעו כמה אנשים שממש בא לי לפגוש, אני מכריזה בזאת ש צריך להיות מפגש אוגוסט. וזה לא ניתן לויכוח. אז יאללה יקירותיי, תתחילו לשרשר תאריכים שאתן לא יכולות.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אוגוסט התחיל ואחרי כל ההבטחות שיהיה מפגש הגיע הזמן למשמש (לממש אבל למשמש יותר כיפי) קיצר - בלי הברזות הפעם.. והפעם אנחנו נעשה מפגש ולא מסע שופינג (ע"ע מפגש מקפליי הקודם- שאחר כך השתפר והיה כיף) קיצר.. אני יכולה בכל הימים בנתיים..פשוט תנו לי תאריך ואני אתארגן סביבו.. רק שאולי עם איחור כי מה-11/8 אני מתחילה פסיכומטרי.

mayoosh4

New member
למה?../images/Emo12.gif

כאילו, אני יכולה לנחש למה, אבל אולי פשוט נבליג על הכל ונפסיק עם כל הבולשיט? בגלל כל העיניינים הקטנים האלה? חבל.

Hip Hop star

New member
WTF?!

מה נראה לך מיי שמזיז לי בשיט?! יש לי עיניים אחרים,לכן אני לא יכולה...מה הקשר לבולשיט שהזכרת הרגע?! בבקשה אל תחליטי בשבילי למה אני לא באה או למה אני כן באה..תודה...

../images/Emo45.gif

בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה בשום תאריך החודש. ואנשים,נו פליז שתפו פעולה ותנסו לבוא כדי שנהיה כמה שיותר. כל מפגש פורום שיהיה היו 10 בנות או פחות. הפעם תנסו להגיע כדי שנהיה ממש הרבה

mayoosh4

New member
../images/Emo127.gifנכוווווווווווווווווווווון

הפעם אנחנו חמולה

DesertRose7

New member
10 זה עוד טוב

בדרך כלל אנחנו מתחילות עם 7.. אחרי שעה 2 צריכות ללכת ואנחנו פשוט 5.. עצוב אה?! אני אביא סוכריה על מקל לכל מי שתבוא.. אה עכשיו שווה לכן נכון?! חחח..

may90

New member
../images/Emo45.gif

אבל יש לי עוד מפגש פורום החודש אז אני צריכה לברר מתי הוא

may90

New member
חעחע

אבל אני הולכת ל3 המפגשים (תלוי באיזה תאריכים :|)

just jenny

New member
../images/Emo45.gif

אבל עד ה-15 אני לא יכולה מה-15 לאוגוסט איטס קול פור מי=]

mayoosh4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

then מה-15 it is! הפעם את לא מבריזה. לא את ולא לינה. קאאאאאאאאפיש?

ליטלושי

New member
ג'ני..

הפעם גם נביא שניצלים אם אלה תחליט לצלם אותנו פתאום
..אם היא תבוא

למעלה