מפגש פורום

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

טוב אנשים הגיע הזמן לא
אז איללה כדאי שנתחיל לארגן משהו ומהר לחופשת סוכות
תאריכים אפשרים : 16.10 (בערב כי בבוקר יש לימודים) 19.10 20.10 (אחרי זה אני כבר לא יכול אבל אם אתם רוצים אפשר גם בלעדי
) תרשמו באיזה תאריכים אתם יכולים להגיע (ותגיעו !!) ונראה כבר...
המקום: כנראה עזריאלי (או הגן המשולש)...הכי מרכזי ונח לכולם נראה לי (וחוץ מזה שהמקום הזה כבר הפך להיות מסורת של מפגשי פורום של
)
שעה: בוקר/צהריים כזה ? (קודם נמצא תאריך ואז שעה יהיה פחות בעיה)
מה להביא: את עצמם ! וזה חובה ! אנחנו גם ככה לא פורום ענק אז אם 1-2 לא יבואו זה יהיה הרבה אני רוצה נוכחות מלאה ! אההה ו-
אם מישהו מוכן לסחוב איתו קצת ^

dsol

New member
הגן המשולש ?

5 דקות הליכה מעזריאלי וזה מקום פתוח פארק כזה מקום נחמד בקיצור...

ברררר

New member
יכולה בכל יום. ב16 יש גשר ../images/Emo3.gif

אבל במקום שהרכבת מגיעה יש אליו.... לא לשום גן אני לא מתכוונת להסתובב בת"א!!!!!!!!!!!!!1

dsol

New member
נו נפגש בעזריאלי

ומשם נלך לגן המשולש זה לא להסתובב זה הליכה בקו ישר אין סיבובים
וזה באמת 5 דקות מקסימום הליכה

dsol

New member
נוווו מה הבעיה ?!

5 דקות מעזריאלי זה לא כזה רחוק ואם תרצי שיהיה לך רכבת אני יקח אותך תחנה חוץ מזה שה]ארק הזה גם דבוק לתחנת רכבת ת"א מרכז זה בין עזריאלי למרכז אז אין שום בעיה להגיע עם רכבת

בעע

ב19 אני שמה למפגש פורום אחר ואני לא יודעת אם יסתדר לי לגוון בין שניהם ובטח שלא לבגיע פעמיים לעזריאלי

dsol

New member
../images/Emo41.gif הפרטים ! ../images/Emo41.gif

תאריך: 19.10.05
שעה: 16:00 (אני כנראה יהיה שם מ 15:00 כנראה, אם למישהו יתחשק לבוא טיפה יותר מוקדם...
)
מקום: נפגשים בעזריאלי ואחרי זה נעבור לגן המשולש
להביא: את עצמם כמובן ! הרבה מצברוח טוב ! מי שיכול גיטרה (אבל תרשמו שלא יצא ש2 יביאו ואז סתם מישהו סחב) ומה שבא לכם עוד...
קשר: אני מאמין שלרוב יש את הפלא שלי כבר... אם בכל זאת מישהי צריכה אני ישלח במסר... טוב אז זהו... נתראה

למעלה