מפגש פורום!!!

../images/Emo41.gifמפגש פורום!!!../images/Emo41.gif

ברצוני להכריז בזאת על מפגש הפורום הראשון של קהילת האסקס בישראל! (אותי אישית זה מרגש... באישור המנהלת כמובן). יום - יום שישי נשמע לי כאופציה הטובה ביותר והמתאימה ביותר למירב האנשים - אני טועה? שעה - חשבנו על סביבות אחה"צ אחרי שאנשים התפנו מעיסוקי וסידורי הבוקר אכלו משהו ויש להם זמן לשבת בכיף ולדבר עד הערב משהו כמו 3 נניח? מקום - המקום ישאר חסוי ויפורסם רק במסרים כדי שלא יבואו אנשים לא קרואים ואפשר יהיה לשמור על אנונימיות ולהישאר בארון. מדובר כרגע על ת"א אלא אם כן למישהו יש הצעה אחרת. בבקשה מכל מי שרוצה להגיע למפגש שישלח מסר. יהיה מעניין לפגוש את כולם!!! תמיד יש מי שלא יכול, נלך על פי הרוב.

אתה יוצא מנקודת הנחה

שלכולםםםםםם יש אוטווו?!?!? אין לי בעיה לבוא.. כל יום בסדר מבחינתי.. כל עוד יש אוטובוסים. הדר.

סבבה

אני מתנדב להחזיר כל אחד למקום מגוריו בסוף המפגש עד 5 אנשים באוטו כולל נהג. איך זה נשמע?

wingate

New member
בעניין השעה והמיקום

הפגישה נקבעה לשעות אחה"צ המאוחרות ביום ו': 1500. זאת אומרת שמי שתלוי בתחבורה ציבורית, בעיקר אם יש לו מרחק ארוך לחצות, יהיה מוגבל מאוד בזמן שיוכל לבלות איתנו. כמה אנשים היו מעוניינים להקדים את הפגישה? קחו בחשבון שהרכבת האחרונה לחיפה, למשל, יוצאת מת"א חצי שעה בלבד לאחר זמן הפגישה. שאלה שניה: עד כמה חשוב לכם שהפגישה עצמה תהיה קרובה לציר תנועה מרכזי, או האם כולם מוכנים להיפגש במרכז תל - אביב, כלומר כשיש עוד זמן הגעה (קצר) לרכבת/אוטובוסים בין עירוניים רבים?

yahoo2006

New member
מבחינתי המיקום והעיתוי בסדר

אבל תראו לעצמכם את התסריט הבא: חבורת צעירים שתוהים וסורקים את הכיכר בחיפוש נואש אחר חברי הפורום הבלתי-מוכרים בעליל...כאילו, כיצד בדיוק נאתר איש את רעהו??? מה נשאל "סליחה אדוני, אתה שייך במקרה לפורום אסקסואליים?
"...זה נשמע ממש הזוי. לדעתי רצוי לארגן את המפגש במקום יותר אינטימי, למשל על גג עזריאלי או משהו בסגנון ואח"כ לשבת באיזה בית קפה או משהו באזור...

כמו שעידו אמר

לא נדבר כאן על המיקום. עקרונית גם את השעה המדוייקת לא נקבע פה, או לפחות ננסה שלא. נראה לי שעדיף להציע מקומות במסרים לעידו.

נקבע להפגש במקום ספציפי בכיכר

למשל ליד האנדרטה או משהו. הגג של עזריאלי תפוס כבר מכל הפורומים האחרים . תאמין לי.

דוקרת להזכירך

לא מדברים בפורום על מקום המפגש כדי לא להזמין סקרנים. מקום המפגש נשאר חסוי וגם לא קבוע עדיין.

יש העדפה למקום ציבורי

בו לא ישימו לב אלינו. ולהזכירך מקום המפגש נשאר חסוי בשביל לא להזמין אורחים לא קרואים. חוץ מזה הוא עדיין לא סגור.

nobles3

New member
אחלה ראיון

והייתי מצטרף בשמחה רק יש בעיה טכנית קטנה - אני בלי רכב ותהיה לי בעיה לחזור אחר כך לבאר שבע. אבל היוזמה מבורכת!

אפשר להקדים את השעה

בכל מקרה אפשר להקדים את השעה ככה שתוכל להגיע. אשמח אם תשלח לי במסר מה השעה שנוחה לך ביום שישי.

wingate

New member
AVEN

אולי נודיע בפורום המפגשים של AVEN על הפגישה, לטובת ישראלים שעוד לא גילו את הפורום הישראלי?

סבבה

רק בלי פרטים מזהים, שהפגישה תשאר דיסקרטית בבקשה. מי שרוצה מוזמן לפנות לאילינאזי לפרטים דרך AVEN או דרך פה.

למעלה