מפגש פורום רוצים לראות Bordertown? הצעה חד פעמית! חח סתם אם אתם רוצים ויכולים שרשרו
L Lopezit New member 2/4/07 #1 ../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif רוצים לראות Bordertown? הצעה חד פעמית! חח סתם אם אתם רוצים ויכולים שרשרו
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif רוצים לראות Bordertown? הצעה חד פעמית! חח סתם אם אתם רוצים ויכולים שרשרו
Q QueIronia New member 2/4/07 #2 ואם אני רוצה אבל לא יכול, או יכול אבל לא רוצה, או לא רוצה ולא יכול? בקיצור
מ מיסטר זנגביל New member 2/4/07 #8 רוצה-כן יכול-לא בטוח אבל באופן עקרוני אני אשמח... רק תקבעו תאריך נוח
Q QueIronia New member 2/4/07 #10 עוד אחד שמתחמק. פשוט תגיד שנמאס לך מליאת וזהו. עדיף מאשר לדבר עליה מאחורי הגב במסנג'ר. הבהרה: זה בצחוק! אם מישהו בכ"ז רוצה להרוג אותי, אז במילה אחת: זובי!
עוד אחד שמתחמק. פשוט תגיד שנמאס לך מליאת וזהו. עדיף מאשר לדבר עליה מאחורי הגב במסנג'ר. הבהרה: זה בצחוק! אם מישהו בכ"ז רוצה להרוג אותי, אז במילה אחת: זובי!
מ מיסטר זנגביל New member 2/4/07 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין לי אפילו מסנג'ר
Q QueIronia New member 2/4/07 #14 הנה, הוא ממשיך להכחיש. למי שרוצה, הנה המסנג'ר של אבי: [email protected] הלכתי לעזור לאמא לסדר (ממש בן למופת אני )
הנה, הוא ממשיך להכחיש. למי שרוצה, הנה המסנג'ר של אבי: [email protected] הלכתי לעזור לאמא לסדר (ממש בן למופת אני )
Q QueIronia New member 2/4/07 #16 בך? גברת, את גרה בראשל"צ. איזה סיבה יש לי לקנא?? פ"ת פיתוח שליטההההההה
Q QueIronia New member 2/4/07 #20 זה יותר טוב מבת ים, ורמלה, ולוד, וחולון, ומערב ראשון (ת'אמת, גם מהמזרח והמרכז) ורחובות, ונס-ציונה, וראש העין (הבנתם את הפואנטה, נו!)
זה יותר טוב מבת ים, ורמלה, ולוד, וחולון, ומערב ראשון (ת'אמת, גם מהמזרח והמרכז) ורחובות, ונס-ציונה, וראש העין (הבנתם את הפואנטה, נו!)