מפגש פסח פורום קלאב פוט

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gifמפגש פסח פורום קלאב פוט../images/Emo202.gif

שלום כולם, עברו שלושה חודשים מהמפגש האחרון והמצומצם, מה דעתכן לארגן מפגש גדול ומהנה בחול המועד פסח? שעון הקיץ נכנס ולכן גם שעות האור ארוכות, בתקווה שיהיה מזג אויר טוב לפיקניק! חוצמזה,לפני שאורית נהיית הריונית מדי בשביל להסחב, בואו נעשה זאת! יש אפשרות בתאריכים: 4.4.07 או 5.4.07 או 8.4.07 מה הכי נוח למי? ננסה לקלוע לכמה שיותר משתתפים. אורית, תוכלי לנעוץ את ההודעה, שכולם יראו? חג שמח! מחכה להפגש... ג'סיקה

גסיקה, רעיון מעולה!!!

על איזו שעה נדבר? 17:00- 16:30? איפה?, מתאים לי בפארק מסוים כי באמת מתחיל להיות נעים גם אחרי הצהרים ובטח עוד שבועיים, יהיה עוד יותר נעים... אין לי בעייה לגבי התאריכים המוצעים, מה דעתכם? שבת שלום נ.ב בואו נחליט שפחות מ 10 אנשים לא יתקיים מפגש, כי באמת יש המון חדשים בפורום וחשוב גם להכיר אותם... אז...

nush האחד

New member
אנחנו בעד... ../images/Emo45.gif

בשלב זה אין לנו עדיפות לתאריך מסויים. נשתדל להתאים את עצמינו לשאר. שיהיה סופ"ש נעים לכולם!!
(בסימן נקיונות פסח...)

אנגלה3

New member
../images/Emo13.gifאנחנו בעד

נשמח מאוד להגיע, אין לנו העדפה לתאריך מסויים (8.4 יוצא ערב חג שני) נתאים את עצמנו. איזה נחמד שסוף סוף נכיר...

אירנה ק

New member
../images/Emo11.gif אשמח להשתתף

אבל אני מוגבלת רק ליום רביעי 4.4.07.
-מאיה.

jacon

New member
מפגש

שלום לכולם נשמח למפגש בחול המועד, התאריך שלא נוכל הוא 08/04 . אולי תהיו מעוניינים לאחד היערות באזורנו ? בחבל לכיש.... יער המלאכים / יער בריטניה. האם זה יהיה כולל אוכל? או כל אחד דואג לעצמו? בתודה הכהנים

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifטוב, בינתיים זה נראה טוב

אז קצת מיקוד לנושא המפגש
ננסה לכוון ל-4.4.07 בשעות אחה"צ המוקדמות . לשאלה של רוית, בדר כלל נהוג שכל אחד מביא משהו (קובעים מראש) ועושים "בשותף" תוך התחשבות במגבלות הכשרות וכו'. נראה לי שעדיף באזור המרכז כי לא לכולם נוח לנסוע רחוק עם הילדים. (כבר היו לי פנטזיות לעשות מפגש קיץ בכמהין, אבל מי ייסע 3 שעות בשביל מפגש
) ממתינות לעוד אישורים. קבענו מינימום של 10 משתתפים! שבוע טוב ומקסים, למרות הניקיונות והטירוף לחג
ג'סיקה

jacon

New member
נשמע טוב

אז בסדר, שיהיה במרכז רק תודאו שזה לא במקום "הומה אדם" שלוקח איזה שעתיים רק להגיע לחניה. וזאת היתה שאלה של יעקב כי הוא זה שצריך לבשל...... לגבי כמהין עוד נדבר (היום היינו ברביבים). תהנו לנקות ולמכור חמץ יעקב

אנגלה3

New member
מה דעתכם על פארק פרס בחולון?

הפארק נמצא צמוד לימית 2000 בקרית שרת חולון, יש חנייה בשפע, יש מדשאות ומתקני משחקים לילדים.

פרלמנים

New member
חשבתי יותר לכיוון

של גני יהושע או פארק רעננה. דעתכם? רעיונות נוספים?

טאניוש

New member
לא יכולים ב-4.04 ../images/Emo10.gif

יש לנו מפגש של פורום אחר שנקבע לפני שבוע אם לא יותר, והוא גם קל"ב כך ש
<עידית, שולחת
>

פרלמנים

New member
5.4. טוב לנו,שכולם יאשרו ונסגור!

אירנה ,תוכלו לעשות מאמץ למפגש ב 5.4.07?

למעלה