מפגש רובוטריקים השלישי - היום

Prime123

New member
עדכון למפגש הרובוטריקים השלישי

טוב אז כמו שנאמר המפגש מתקיים ביום חמישי 24/8/06 שזה יום חמישי הבא (עוד שבועיים - ) והוא מתחיל בשעה 18:00 בכתובת שער הגולן 5 דירה 4 קרית גנים בראשון לציון. כאשר למי שמגיע עם אוטובוס אז ניתן להגיע לתחנה המרכזית החדשה (שנקראת גם קניון שער ראשון) בקווים הבאים: מירושלים: קווי אגד 433 , 430 מתל אביב תחנה מרכזית חדשה: קווי אגד 83 , 84 , 85 , 173 , 163 כאשר שני הקווים 173 ו-163 עוצרים גם בשכונה שלי . מתל אביב אוניברסיטה: קו אגד 272 מתל אביב ארלוזרוב: שוב קו אגד 173 מתל אביב רידינג: קו אגד 175 מתל אביב דיזינגוף: קו דן 129 שגם הוא עוצר בשכונה שלי מחולון: שוב קו אגד 173 וקו דן 129 (כנ"ל) מרחובות: קו אגד 204 אבל הוא יוצא מאוד מוקדם. כל מי שלא מגיע מהמקומות האלה יכול לבדוק באינטרנט איך מגיעים לתחנה המרכזית בחדשה בראשון או ליצור איתי קשר ואני אבדוק איך מגיעים. מי שנוסע בקווים שעוצרים בשוכנה שלי עושה את הדבר הבא: יורד ליד המרכז קניות או ליד החטיבת בניים (ניתן לשאול את הנהג) מי שיורד שם יכול ללכת דקה ברגל ולהגיע אלי בדרך הבא ללכת דרומה בין שורות הבניינים עד שמגיעים לרחוב שער הגולן שזה שורה של בניינים לבנים עם כניסות ורודות ואז להגיע לשער הגולן 5 . כמו כן אם מישהו מגיע לתחנה המרכזית אני אעשה סיבוב איסוף בשעה 17:15 אז אם מישהו מגיע לשם שיגיד לי כדי שאני לא אעשה סיבוב סתם ואם מפספסים אותי ניתן לקחת קו 5 לשכונה שלי שעוצר כמו הקווים שכתבתי קודם או ניתן ללכת בערך 10 דקות ברגל כאשר יוצאים מהתחנה בשער שליד הבנק לאומי עוברים את הצומת "באלכסון" וזאת השכונה קרית גנים הולכים לכיוון הגשר של ההולכי רגל (מערב) שמגיעים אליו פונים שמאלה ויש שדרה לאורך כל השכונה הולכים עד הסוף ושוב עוברים בין הבניינים עד שמגיעים לרחוב שער הגולן. יש גם רכבת בראשון למי שלא יודע ואני מוכן לעשות גם איסוף מישם באותה שעה (17:15) ומי שמגיע ככה שיודיע לי בקרוב כדי שאני אוכל להתארגן לאסוף אותו. למגיעים ברכבים עולים בגשר ראשון לכיוון מערב , פונים ימינה מיד יש צומת שממשיכים בא ישר , צומת אחריה (ליד בניין בזק) פונים שמאלה , ממשיכים ישר עד שמגיעים לכיכר , ובכיכר גם ישר לרחוב חומה ומגדל , רמזור שני שמאלה לרחוב נגבה , פניה ראשונה ימינה לרחוב ניר דוד , פניה ראשונה ימינה לרחוב שער הגולן , כאשר מספר 5 זאת הכניסה השלישית משמאל. יצא קצת ארוך וזהו אני חושב. אם יש עוד שאלות אני זמין בטלפון 054-2111972 תשתדלו לא להשאיר לי הודעות בפרטי כי בשבועיים הקרובים אין לי כל כך מחשב אז אני לא בטוח אראה את ההודעות. מקווה שזה עזר ומקווה לראות את כולם במפגש שבוע נעים

Prime123

New member
עדכון למפגש הרובוטריקים השלישי

שלום חברים יש לי מספר דברים להודיע: 1. קודם כל רציתי להודיע למי שמגיע עצמאית אז יכול להיות שינוי קטן כי הורסים את הכיכר בכניסה לשכונה שלי (זה שכתוב אליו באיך להגיע) ובונים במקומו צומת אז בנתיים זה עדיין כיכר שנראה כמו אתר בניה ואני מקווה שהוא ישאר ככה עד המפגש כדי לא לבלבל אותכם אבל אם יהיה שינוי (שיכול אפילו להיות באותו היום של המפגש) אז אני ארשום פה לכן אני מבקש לעקוב אחרי ההודעות. 2. אני מבקש מכל האנשים שמגיעים לא לשכוח להביא איזה משהו קטן לנישנוש כדי שאהיה כיבוד אני כבר דאגתי לשתיה כמובן וגם לשתי שקיות במבה שלמות וגם יש בורקסים אז אני מבקש להביא עוד דברים כמו ביסלי , בייגלה , עוגיות וכו'. 3. יש לי אפשרות להביא למכירה את הנוק אוף של דווסטיטור במחיר מצחיק של 60 ש"ח הוא נראה בדיוק כמו המקור והם אפילו באותו הגודל (אם אני לא טועה) לי יש אותו כבר למעלה משנתיים ואנימאוד מרוצה ממנו ( זה החיקוי היחיד שהסכמתי לקנות). אז אם מישהו מעוניין נא להודיע לי כדי שאני אדע אם להביא וכמה. זה הכל לבנתיים ונשארו עוד 5 ימים למפגש אז בואו בהמוניכם יאללה ביי

Prime123

New member
WALLA

שלום חברים לפני חצי שעה יצרו איתי קשר מהאתר WALLA והם באים לעשות כתבת וידאו במפגש אז אני מבקש מכולם להתלבש יפה

Kalimac

New member
מה זה "לא יפה"? ../images/Emo3.gif

לא לבוא מחופשים לאופטימוס? בעסא הלכה לי התכנית...

DDN

New member
אני נוטה להיות חשדן כלפי כתבות וידא

-ו של הפורטלים האלה. . .. . כשעשו כתבת וידאו על חובבי ההיאבקות בארץ יצאו מגדרם להציג אותנו באור שלילי.

xtturbo

New member
גשר ראשון-

הגשר שיוצא מכביש 4 - אחרי תחנת הדלק "הסיירים" - אל כיוון מרכז ראשון ומערבה

יש שני גשרים בעצם .. הראשון זה באמת 2-3 קמ' מת.ד סיירים שעולים משם לזבוטינסקי במזרח או לכיבוי האש של ראשון ולכל האיזור המערבי והשני זה שבאים מרוטשילד ועוברים מתחת לכיוון הת.מ החדשה

Prime123

New member
בקשר לגשרים

שני הגשרים האלה מתקבלים בברכה אבל יותר קל למי שלא מכיר לעלות לראשון לכיוון המכבי אש ומערב ראשון כמו שרשמת וגם לפי הדרך הזאת זה ההסבר שלי ולמי שמגיע מכיוון דרום אז הוא עולה על הגשר בכביש ת"א אשדוד במסלול הימני ואז פונה ימינה עובר על הגשר וההמשך מישם אותו דבר

Ihavenonick

New member
יש ארבעה

השלישי מכביש איילון שולה לכיוון אזור התעשייה החדש הרביעי מוביל ישירות למערב החדש ליד הסופרלנד

robotrik1

New member
הפלייר של המפגש , אתם מוזמנים להפיץ

זה כבר מוכן להדפסה בצבע וגם בשחור לבן .

robotrik1

New member
../images/Emo208.gif ../images/Emo208.gif ../images/Emo208.gif

קפוץ חמודי , קפוץ !

DDN

New member
../images/Emo41.gifמפגש רובוטריקים השלישי - היום../images/Emo41.gif

DDN

New member
|מכונית|הסעות וטרמפים

מי שצריך טרמפים או יכול להציע, נא לשרשר לכאן. אני יוצא מהעבודה שלי באזור עזריאלי בת"א בשעה 17:00 לכיוון המפגש. אני יכול לאסוף אנשים שיחכו לי בירידה לאיילון דרום. בדרך חזרה אני חוזר חזרה לת"א ומגיע למעוז אביב (ליד הדר יוסף) ויכול להוריד אנשים בעזריאלי, או ברכבת אוניברסיטה.

למעלה