מפגש רוק"צ?!

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifמפגש רוק"צ?!../images/Emo41.gif

קודם כל כשאלה: האם אתה רוצים שנארגן מפגשון של כל מי שבא לרוק"צ או לא?! כשנראה אם מישהו מעוניין- נראה מה יהיה...

Mעיינוש

New member
אני לא הייתי

וכ"כ השתוקקתי ללכת, שמעתי שהיה פגז ונהנו רצח, אבל חלק מהאנשים היו באווירת שינה חחחחח ספרו,איך היה?

hodayoyo

New member
הסיכום שלי..../images/Emo60.gif

העתקתי ת'סיכום שלי מפורום מוניקה... באתי בעיקר בשביל מוניקה: ככה, אממ פיספסנו את חדרל (שזה לא ממש מטריד אותי) ואת אינפקציה (שזה כבר עצוב). הגענו בדיוק לשמוע את "מרחק סכין שומר" של זבל (אני אוהבת ת'שיר הזה). זבל שרו עוד איזה שני שירים והקהל היה דיי מרושע (כל הזמן צעקו להם בווווז). ואז עלו 3 לראש. מה הם חשבו לעצמם שהם באו בכלל?!? גם כאן הקהל היה דיי הרבה מרושע, כי גם אמרו שאחריהם שייגעצ יעלו... שייגעצ עלו, אני ניסיתי להכריח את חברות שלי להידחף (זה לא ממש עבד), יובל כרגיל דיבר שטויות (הבנאדם צריך להסתפר דחוף!). אחלה ביצוע ל"אדוני" הם נתנו, ואחרכך יובל סיפר על הפלוצים של שיקו(?!). אחרכך אני כבר לא זוכרת מי היה.. כאילו ברי סחרוף, היהודים, וואטאבר... לא ממש מזיזים לי. כשמוקי עלה כבר הצלחתי לקחת את הבנות להידחף והיה מה-זה כיף! מעכו לנו ת'צורה
הדג נחש... רק חיכיתי שהם ירדו כבר, ואז... אחרי שהיהודים שרו איזה 10 שירים אם לא יותר, ומוקי 8 והדג נחש גם משהו כזה- סופסוף עלו מוניקה. כל הערב רק לזה חיכיתי! אפילו אמרתי לחברות שלי שאם הן לא רוצות שישארו בחוץ ונדחפתי לי לבד (הגעתי עד שורה 3 ). ומה קיבלתי?! הופעה קצרהההההההההההה כל הדרך הביתה (בדיוק חצי שעה חחח) התלוננתי על זה. פתחו ב"שנים חסומות". "סאן חוזה". ניסיון כושל לנגן "צחוק הגורל" שהסתיים בפיטר שר לו "עוד כישרון מבוזבז...".
יהלי עושה לפיטר קצת יחסי ציבור. פתאום אני קולטת את שחר בלי חולצה... מתי הוא הספיק?! "עירומים", הצקה לפיטר ("אי אפשר ללכת עירומים, הא פיטר?! אי אפשר..." *דוחף יד מתחת לחולצה של פיטר*, אבל פיטר מתוחכם!!! פיטר היה עם גופיה מתחת לחולצה!!)
"מספיק בנאדם"... איזה אושר שהם שרו את זההה, שיר מדהים!! "על הרצפה". זהו?! כבר נגמר?!? טוב, נו, לפחות היתה לי אחלה תצפית על יהלי, וגם כששחר טרח להוריד ת'מכנסיים... חחח ואז (מתישהו, אחרי הפסקה יותר מידי ארוכה) עלו אביב גפן (ודניאל!!!!!) ואז הייתי צריכה ללכת כבר להסעה, אז אפילו לא הייתי בהופעה של אביב
. מסקנות: -הרווחים בין הופעה להופעה היו פשוט גרועים!! כל פעם לחכות חצי שעה?! -עישנתי פסיבית בלילה הזה מספיק כדי שהריאות שלי יהיו שחורות כמו של בנאדם שמעשן כמה שנים (אני לא מעשנת)! ובפעם היחידה שבאשכרה ביקשתי ממישהי שלא תעשן עליי- היא פשוט גיחגכה עליי!! -מה מוקי והדג נחש קשורים?!?!? (למרות שעם מוקי היה משעשע) -בכניסה לקחו לאנשים עטים... עטים!!!! כאילו עט, כזה שכותבים איתו.... WTF?! -רוק"צ זה נחמד (מאווווווד אפילו), אבל פעם אחת מספיקה, כי עכשיו אני יכולה להגיד "הייתי ברוק"צ"

מוקי נתן יותר מידי שירים

היהודים היו מעולים ברי מלך כמו תמיד אביב היה בסדר טיפה איכזב אבל אניבכל זאת נהניתי.. שייגעצ עלו שיכורים אבל נחמד לשמוע על הפלוצים של שיקו הדג נחש יימח שמם נתנו הופעה של 7 שעות מוניקה היו חביבים..היה נראה לי גם את מכה אפורה אם אני לא טועה וזהו היה בקיצור בנזונה

אוףףף

נשארתי עד הסוף כדי לחכות אם דניאל ישיר את "Tהבה" או שיר אחר אבל בסוף הוא לא שר....=( לא נורא הייתי במקום טוב וראיתי אותו מצויין..

idanri

New member
אני נשארתי עד הדג נחש שדפקו הופעה..

אלמה,איפה היית? אני הייתי צמוד לגדר שבצד ימין,איפה את? באתי רק בשביל הדג ובשביל דניאל אבל בסוף לא נשארתי בשבילו
. אהבתי את כל ההופעות חוץ מההופעה של היהודים,איכסססססססס. חזרתי הבייתה ב-06:20 ואחרי שעתיים נסעתי למנגל באיזה יער ולא יודע למה אבל לא נרדמתי.......

בצד ימין?

גם אני הייתי שם!! אבל היתי לא ממש צמוד אלא יותר באמצע... ובאמת הדג נחש דפקו הופעה מדהימה!!! אוי דניאל
למה הוא לא הופיע?...

idanri

New member
חבל באמת שלא הופיע......

יווווו כמה אנשים היו. בקושי הצלחתי לצאת בבוקר
.

S h A b i T

New member
תבואי להופעה ותשמעי את אהבה..

אני מבטיחה
והנה תמונה שידיד שלי צילם מרוק"צ.

למעלה