מפגש אז מה נסגר? ב1.1.06 בת"א? מי בא?
R Rose131 New member 12/12/05 #1 ../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif אז מה נסגר? ב1.1.06 בת"א? מי בא?
M MCRules New member 12/12/05 #2 אני באה!!../images/Emo13.gif איפה בת"א???!!! אה וד"א למי שאין אותי במסן ::: [email protected]
E EveDark New member 12/12/05 #14 אר.. יושבים? לא יודעת, בעיקרון זה פשוט לפגוש את החברי פורום ולהתלהב מהאנשים שהכינו צעיפים שלהם [קרני XD] וזה. אבל- לא הייתי בראשון אז תשאלי מישהו שהיה
אר.. יושבים? לא יודעת, בעיקרון זה פשוט לפגוש את החברי פורום ולהתלהב מהאנשים שהכינו צעיפים שלהם [קרני XD] וזה. אבל- לא הייתי בראשון אז תשאלי מישהו שהיה
ק קרניjack New member 12/12/05 #17 אפשר לעשות פעילות אם רוצים אם למישהוא יש רעיון אז בכיף אבל מה שעושים זה לשב ולדבר ולפגשו את אחד השני, וצחוקים, וסתם, וזה ממש נחמד
אפשר לעשות פעילות אם רוצים אם למישהוא יש רעיון אז בכיף אבל מה שעושים זה לשב ולדבר ולפגשו את אחד השני, וצחוקים, וסתם, וזה ממש נחמד
E EveDark New member 12/12/05 #20 מנסיון, פעולות טיפה הורסות, בגלל שזה אמור להיות נורא באיזי, ולא מתוכנן וכאלה.
נ נונה האחת והיחידה New member 12/12/05 #6 גררר די לקרוא לזה סילבסטר זה במת קצת לא נוח אחרי ה"שנה החדשה"!!!!!!!!!!!!!! אבל חוץ מיזה גם לא נראה לי שיתנו לי לנסוע לתל-אביב...אני בעונש וזה בתל-אביב..חחח
גררר די לקרוא לזה סילבסטר זה במת קצת לא נוח אחרי ה"שנה החדשה"!!!!!!!!!!!!!! אבל חוץ מיזה גם לא נראה לי שיתנו לי לנסוע לתל-אביב...אני בעונש וזה בתל-אביב..חחח
S S u p e r S h e e p New member 12/12/05 #8 ../images/Emo31.gif נוסעת ב-28...../images/Emo163.gif נועלה, רואים אותך ב-28... נכון?
ל למון ליים1 New member 12/12/05 #25 אפשר לארגן מיני מפגש שם לכל חברי פורום MCR שבאים למפגש ישרא. כי יש דיי הרבה. נראה לי.
S SAMAR New member 14/12/05 #41 מיני מפגש של MCR!!!^^. אני בעד... מי שלא יכול ב1.1...ובא ב28..תעדכנו^^. אני אהיה שם
C crazy cottage New member 12/12/05 #9 ../images/Emo45.gif אני בעזריאלי גם ככה../images/Emo163.gif אז אני אבוא לבקר אני אנדוד לי בין 20 אלף מפגשים
../images/Emo45.gif אני בעזריאלי גם ככה../images/Emo163.gif אז אני אבוא לבקר אני אנדוד לי בין 20 אלף מפגשים
C crazy cottage New member 12/12/05 #15 כנראה שאני אראה אותך../images/Emo8.gif../images/Emo163.gif אני הולכת למפגשציקי אם הוא יהיה באותו יום
G GalushGalush New member 14/12/05 #44 ../images/Emo79.gifאותי? את זוכרת מי אני? [כפרעלייך, צילמת אותי עם ציקי אהבת חיי ] מממ..אני כבר לא יודעת מתי אני אהיה בת"א..אני ממש רוצה לבוא למפגשציקי אם ציקי יבוא.. אז ישמצב שנתראה
../images/Emo79.gifאותי? את זוכרת מי אני? [כפרעלייך, צילמת אותי עם ציקי אהבת חיי ] מממ..אני כבר לא יודעת מתי אני אהיה בת"א..אני ממש רוצה לבוא למפגשציקי אם ציקי יבוא.. אז ישמצב שנתראה