מפגש

../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

היו דיבורים על זה פה ושם, והגיע הזמן שיתוכנן מפגש ברצינות... תאריך: אני חושבת על התאריכים בסביבות 24-26 [ישר אח"כ יש את פסטיבל גולדסטאר שאני רוצה ללכת אליו] שעה: צהריים כזה... 3/4 מקום: עזריאלי. אין מקום מרכזי אחר. פעילות: אין לי מושג, אני גרועה בפעילויות... אבל מה שכן, אפשר ללכת לסרט טוב ביחד... אממ יש סרט אימה חדש שעוד מעט יוצא, מים אפלים או משהו כזה [נראה לי], אפשר ללכת אליו. מי שמתכוון לבוא שיעשה
בכותרת ופירוט בתוכן ההודעה... בכל מקרה, למי שרוצה את האייסי שלי
219809392

Aeon

New member
../images/Emo45.gif

לי אין בעיה להגיע, רק שעזריאלי זה מקום די גדול אז צריך גם לקבוע איפה בעזריאלי... אבל אני בטח מקדימה את עצמי... קודם כל שיבואו אנשים.

דם דם

New member
גם אני בעד

אפשר להיפגש יום חמישי בתאריך 21 או 28 לחודש כי יוצא הסרט מים אפלים ונוכל ללכת לראות אותו, זה סרט ממש מצויין ממה ששמעתי עליו, ואני מבטיח שאני לא יראה אותו לפני המפגש ולא יוריד אותו וכאלה. אז קדימה אנשים כדאי לתכנן את המפגש

דם דם

New member
יש רק בעיה קטנה

אבל מרכזית...הסרט מים אפלים מגיע לקולנוע ב 21.7 שזה יום חמישי אבל הבעיה שהסרט הוא בהקרנת בכורה בערב ככה שאנחנו לא נוכל להישאר בערב כדיי לראות את הסרט. אז כדאי לחשוב על יום אחר קצת מתי שהוא יהיה בבוקר ככה נוכל ללכת לראות אותו. וגם בעיה שביום ראשון ושני(24-25.7) אני לא יוכל להגיע...אז פליז תחשבו על משהו מתאים

דם דם

New member
יום שלישי כן

או שלישי או ראשון...בתאריכים 24 או ב26...אבל מי עוד מגיע?

דם דם

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנשים מי עוד בא למפגש???...אל תהיו כבדים, יכול להיות נחמד דווקא אנחנו הולכים כנראה לראות את הסרט "מים אפלים" והיה נחמד אם כולנו כזה בפורום נראה אותו

Aeon

New member
אז זהו? סיכמנו?

יום שלישי בקומה השלישית בעזריאלי? רק תכתבו באיזה שעה נוח לכם...

liavsayegh

New member
ביטול- אני לא אוכל להגיע

בשלישי. טוב לא נורא, תמיד יש את פעם הבאה.

Aeon

New member
יווו, ליאב למה את לא באה?

עכשיו מה הטעם שאני יבוא

liavsayegh

New member
סורי.. לא יכולה

אבא שלי עושה חנוכת בית (כן הורים גרושים) ודיי נראה לי שאני יהיה שם.

דם דם

New member
אנשים קדימה

תגיעו עוד...מזה רק כמה אנשים באים, למה לא באים יותר מבאס

למעלה