../images/Emo41.gif מפגש ../images/Emo41.gif
אם מתחשק לכם, אני אשמח לראות אותכם בשבת הקרובה בביתי. אני גרה ביהוד(למי שלא יודע ממש ליד שדה תעופה לוד). מספר הטלפון שלי 444921-052 איימיל [email protected] שרשרו רצונכם, או אי רצונכם להשתתף במפגש מתחת להודעה זו, ותרגישו בנוח יהיו עוד מפגשים, אני לא מתיאשת, ונעלבת לזמן קצר זה עובר לי, וכן הציפיות שלי לעתיד השתנו. כל מה שקרה בעבר בעקבות מפגש קודם מצידי נגמר ונמחק. למען לספק את הסקרנות של כולם-ובגלל אופיי לא להשאיר שובלים רעים אחריי-הרמתי טלפון לגיל אתמול, היתה לנו שיחה ארוכה-כמובן עד שנגמרה לו הבטריה, והחסימה הוסרה והוחלט שממשיכים קדימה-מה שהיה נגמר. אני מכל דבר בחיים לומדת, לעולם לא מצטערת שדברים קורים-מאמינה בגורל בחיים. אני אשמח לפגוש את מי שירצה לבוא לביתי. אני מודיעה לכם מראש שאני במצב רוח טוב, וזה אומר שממילא גם אלה שחוששים שבקבוצה יסתגרו ולא ידברו אל דאגה, ממילא כשאני במצב רוח טוב אני לא סותמת את הפה. ולא מרגישים שהאחרים שקטים זה אפילו נראה טבעי
ויש בבית לוח ששבש, והבנתי שיש פה כמה שחקני ששבש-דמקה, אז מרתון ששבש-דמקה על הדשא בערב יכול להיות גם דרך טובה להעביר מפגש בכיף (זה עבד יפה במפגש השני בביתי-שבר מבוכה). מוזמנים חברי הפורום פרוזק נטע.... Mאיה האיש מהצפון morrr lance-knight hope_29 stonefroze agness_666 Santi joeblack sparrow5 עמית30 berry_zor letter ג. קיפודת ים עצמי דאיינה בלו מון רוח מדבר חנה גונן שוברט rant1 aries34 שירי החמודה peaches אילנה. רקפת.... חן1 מיכל..~ piterpen32 אלאדין 2001 ~דויד~ עדןe רומי1770 anabelle mouse איש הגשם ivory שי-לי רוצה לחייך egozi zohar/dto nobh ביישנות מבודדת lone wolf JoZZefa גיל גיל רפלקסולוג בן 22 ליכטנשטיין udmos בין תקווה ליאוש חני1 ylapidot hp pling s21 שלומית@ zarut אוויר אנושי ותו לא זה שנופל MOSH@ גיטרה !live moby32@IInzahav ruth912 דינה מלריך תום.מ אוהבת אתכם amore אבייייי תמוזB מעגלים מאיה. רייזה שקיעה בת אדם מאור. מריה... ONLY-ME בדרך כלל מאושרת ---- lola1969 בקיצור כולם : המלאכים הכחולים לא מוזמנים לביתי!!!!!!
רגע אבל איך זה מסתדר עם אהבתי
, טוב מה זה לא ברור , הם כבר מזמן שוכנים בתוך ביתי, כי הם נמצאים תמיד בתוך ליבי, נשמתי, חיי, הם חלק מכח שלי לקום עוד בוקר ולחיות עד הלילה. אז שתהיה לכולם שבת קסומה, חיוך ואושר ואני זקוקה נואשות לעזרה, חייבת למצוא את השיר -הרופא נתן לי שיעורי בית:השיר SUNCREEN אבל הוא לא אמר לי מי שר אותו......., באתר LYRICS.COM רחל-נשמה
אם מתחשק לכם, אני אשמח לראות אותכם בשבת הקרובה בביתי. אני גרה ביהוד(למי שלא יודע ממש ליד שדה תעופה לוד). מספר הטלפון שלי 444921-052 איימיל [email protected] שרשרו רצונכם, או אי רצונכם להשתתף במפגש מתחת להודעה זו, ותרגישו בנוח יהיו עוד מפגשים, אני לא מתיאשת, ונעלבת לזמן קצר זה עובר לי, וכן הציפיות שלי לעתיד השתנו. כל מה שקרה בעבר בעקבות מפגש קודם מצידי נגמר ונמחק. למען לספק את הסקרנות של כולם-ובגלל אופיי לא להשאיר שובלים רעים אחריי-הרמתי טלפון לגיל אתמול, היתה לנו שיחה ארוכה-כמובן עד שנגמרה לו הבטריה, והחסימה הוסרה והוחלט שממשיכים קדימה-מה שהיה נגמר. אני מכל דבר בחיים לומדת, לעולם לא מצטערת שדברים קורים-מאמינה בגורל בחיים. אני אשמח לפגוש את מי שירצה לבוא לביתי. אני מודיעה לכם מראש שאני במצב רוח טוב, וזה אומר שממילא גם אלה שחוששים שבקבוצה יסתגרו ולא ידברו אל דאגה, ממילא כשאני במצב רוח טוב אני לא סותמת את הפה. ולא מרגישים שהאחרים שקטים זה אפילו נראה טבעי