מפגש

../images/Emo41.gif מפגש ../images/Emo41.gif

אם מתחשק לכם, אני אשמח לראות אותכם בשבת הקרובה בביתי. אני גרה ביהוד(למי שלא יודע ממש ליד שדה תעופה לוד). מספר הטלפון שלי 444921-052 איימיל [email protected] שרשרו רצונכם, או אי רצונכם להשתתף במפגש מתחת להודעה זו, ותרגישו בנוח יהיו עוד מפגשים, אני לא מתיאשת, ונעלבת לזמן קצר זה עובר לי, וכן הציפיות שלי לעתיד השתנו. כל מה שקרה בעבר בעקבות מפגש קודם מצידי נגמר ונמחק. למען לספק את הסקרנות של כולם-ובגלל אופיי לא להשאיר שובלים רעים אחריי-הרמתי טלפון לגיל אתמול, היתה לנו שיחה ארוכה-כמובן עד שנגמרה לו הבטריה, והחסימה הוסרה והוחלט שממשיכים קדימה-מה שהיה נגמר. אני מכל דבר בחיים לומדת, לעולם לא מצטערת שדברים קורים-מאמינה בגורל בחיים. אני אשמח לפגוש את מי שירצה לבוא לביתי. אני מודיעה לכם מראש שאני במצב רוח טוב, וזה אומר שממילא גם אלה שחוששים שבקבוצה יסתגרו ולא ידברו אל דאגה, ממילא כשאני במצב רוח טוב אני לא סותמת את הפה. ולא מרגישים שהאחרים שקטים זה אפילו נראה טבעי
ויש בבית לוח ששבש, והבנתי שיש פה כמה שחקני ששבש-דמקה, אז מרתון ששבש-דמקה על הדשא בערב יכול להיות גם דרך טובה להעביר מפגש בכיף (זה עבד יפה במפגש השני בביתי-שבר מבוכה). מוזמנים חברי הפורום פרוזק נטע.... Mאיה האיש מהצפון morrr lance-knight hope_29 stonefroze agness_666 Santi joeblack sparrow5 עמית30 berry_zor letter ג. קיפודת ים עצמי דאיינה בלו מון רוח מדבר חנה גונן שוברט rant1 aries34 שירי החמודה peaches אילנה. רקפת.... חן1 מיכל..~ piterpen32 אלאדין 2001 ~דויד~ עדןe רומי1770 anabelle mouse איש הגשם ivory שי-לי רוצה לחייך egozi zohar/dto nobh ביישנות מבודדת lone wolf JoZZefa גיל גיל רפלקסולוג בן 22 ליכטנשטיין udmos בין תקווה ליאוש חני1 ylapidot hp pling s21 שלומית@ zarut אוויר אנושי ותו לא זה שנופל MOSH@ גיטרה !live moby32@IInzahav ruth912 דינה מלריך תום.מ אוהבת אתכם amore אבייייי תמוזB מעגלים מאיה. רייזה שקיעה בת אדם מאור. מריה... ONLY-ME בדרך כלל מאושרת ---- lola1969 בקיצור כולם : המלאכים הכחולים לא מוזמנים לביתי!!!!!!
רגע אבל איך זה מסתדר עם אהבתי
, טוב מה זה לא ברור , הם כבר מזמן שוכנים בתוך ביתי, כי הם נמצאים תמיד בתוך ליבי, נשמתי, חיי, הם חלק מכח שלי לקום עוד בוקר ולחיות עד הלילה. אז שתהיה לכולם שבת קסומה, חיוך ואושר ואני זקוקה נואשות לעזרה, חייבת למצוא את השיר -הרופא נתן לי שיעורי בית:השיר SUNCREEN אבל הוא לא אמר לי מי שר אותו......., באתר LYRICS.COM רחל-נשמה

agness_666

New member
רחלוש

נשמה, תודה על ההזמנה. אני מאוד אשמח - אבל לא בטוח שאספיק להגיע. מקווה שכן. חוצמזה, הורדתי לך את השיר מאודיו גלקסי. הזמר הוא buz luhrman. אם יש לך cd-rom (והצורב שלי יעבוד) אז אני אביא לך אותו. אז זהו לבינתיים, שיהיה לך אחלה סופשבוע. באהבה אגנס.
(לא יודעת מה השבלול קשור להודעה, אבל פשוט התלהבתי מהאייקונים החדשים..)

אגנס-תודה יקרה

בכל מקרה מספר הטלפון שלי רשום, אם תרצי אפילו להתקשר את מוזמנת, ואסביר לך איך להגיע. אני עוד לא התרגלתי לאיקונים החדשים(קשה לי לשנות דברים בחיים-יעבור). טוב מצאתי את השיר-עכשיו אני גם אמורה להבין.
ביחוד שהרופא שלי חושב שיש בשיר מסר חשוב לחיים, במיוחד בשבילי-אדם שחרד לגורלו כל הזמן . הנה השיר-עכשיו אשב לנסות להבין. (Baz Luhrmann:Everybody´s Free (To Wear SUNSCREEN Ladies and gentlemen, of the class of ´99. Wear Sunscreen. If I could offer you only one tip for the future, sunscreen would be it. The long-term benefits of sunscreen have been proved by scientists, whereas the rest of my advice has no basis more reliable than my own meandering experience. I will dispense this advice now. Enjoy the power and beauty of your youth. Oh, never mind. You will not understand the power and beauty of your youth until they´ve faded. But trust me, in 20 years, you´ll look back at photos of yourself and recall in a way you can´t grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked. You are not as fat as you imagine. Don´t worry about the future. Or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum. The real troubles in your life are apt to be things that never crossed your worried mind. The kind that blindside you at 4 p.m. on some idle Tuesday. Do one thing every day that scares you. Sing. Don´t be reckless with other people´s hearts. Don´t put up with people who are reckless with yours. Floss. Don´t waste your time on jealousy. Sometimes you´re ahead, sometimes you´re behind. The race is long and, in the end, it´s only with yourself. Remember compliments you receive. Forget the insults. If you succeed in doing this, tell me how. Keep your old love letters. Throw away your old bank statements. Stretch. Don´t feel guilty if you don´t know what you want to do with your life. The most interesting people I know didn´t know at 22 what they wanted to do with their lives. Some of the most interesting 40-year-olds I know still don´t. Get plenty of calcium. Be kind to your knees. You´ll miss them when they´re gone. Maybe you´ll marry, maybe you won´t. Maybe you´ll have children, maybe you won´t. Maybe you´ll divorce at 40, maybe you´ll dance the funky chicken on your 75th wedding anniversary. Whatever you do, don´t congratulate yourself too much, or berate yourself either. Your choices are half chance. So are everybody else´s. Enjoy your body. Use it every way you can. Don´t be afraid of it or of what other people think of it. It´s the greatest instrument you´ll ever own. Dance, even if you have nowhere to do it but your living room. Read the directions, even if you don´t follow them. Do not read beauty magazines. They will only make you feel ugly. Get to know your parents. You never know when they´ll be gone for good. Be nice to your siblings. They´re your best link to your past and the people most likely to stick with you in the future. Understand that friends come and go, but with a precious few you should hold on. Work hard to bridge the gaps in geography and lifestyle, because the older you get, the more you need the people who knew you when you were young. Live in New York City once, but leave before it makes you hard. Live in Northern California once, but leave before it makes you soft. Travel. Accept certain inalienable truths: Prices will rise. Politicians will philander. You, too, will get old. And when you do, you´ll fantasize that when you were young, prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders. Respect your elders. Don´t expect anyone else to support you. Maybe you have a trust fund. Maybe you´ll have a wealthy spouse. But you never know when either one might run out. Don´t mess too much with your hair or by the time you´re 40 it will look 85. Be careful whose advice you buy, but be patient with those who supply it. Advice is a form of nostalgia. Dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than it´s worth. But trust me on the sunscreen. אני צריכה שמישהו יתרגם לי את השיר.
, הרבה מאוד לא הבנתי בלי הבבילון, ועכשיו שעות יקח לי לתרגם-ובטח לא אבין אז יאלה תעזרו לי-כי הוא ישאל אותי אח"כ אם הבנתי
. רחל-נשמה

agness_666

New member
רחל....

אני לא מאמינה שזה קורה. תרגמתי עכשיו את כל השיר וניסיתי לשלוח לך. ואז..... אז הגיע ההודעה של תפוז שלא ניתן לשלוח את הקובץ כי הוא גדול מידי או שיש תקלה אחרת.................................... FUCK TAPUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגנס-יקרה

ראשית אומר לך תודה רבה.....עדיין לא הספקתי לעמול על תרגומו
. במקרים כאלה מה שעושים, מנסיוני לפחות, לוחצים למעלה על BACK זה שומר על כל ההודעה ואז על ידי לחצן ימני מסמנים נניח חצי תחתון של הודעה על ידי העכבר , ולוחצים על לחמן ימני ו-גזור ומנסים לשלוח שוב, וכותבים את המשך הפירוש שרשור למטה על ידי הדבק בהודעה נפרדת . רחל-נשמה

agness_666

New member
רחלוש...

צר לי אבל אין סיכוי שאני יגיע היום.. יש לי ימבה לימודים, ובקרוב אני טסה לחו"ל, ובגלל זה אני צריכה להספיק מלא דברים בעבודה לפני הטיסה. כך שהשבוע הקרוב אני כנראה יעבור לגור במשרד. מקוה שנוכל לעשות זאת אחרי החגים (כשאחזור). ועד אז.. מאחלת לך שתרגישי טוב באהבה, אגנס. נ.ב. גם ההודעה הנוכחית נכתבת בפעם השנייה. בסה"כ ניסיתי להוסיף 2 שבלולים, ואז הכל נמחק, וה BACK לא עבד !!!!! (סהר ותפוז - לתשומת לבכם. גם אתמול ניסיתי להוסיף שבלולים וזה לא עבד....
) מעכשיו אני עושה copy בכל הודעה, just in case....

סהר - בהמשך להערה של agness

איך בכל זאת עושים פה את הדגשים? בכל פעם כשאני מנסה זה מוחק לי את המילה שרציתי להדגיש. (מצחיק, רציתי להדגיש מילה ובסוף היא אפילו לא מופיעה)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
זה לא כמו וואד

אל תסמני את המלים... תשימי את הסימןשל תחילת הדגשה לפני המילה ואז של סיום הדגשה אחרי. בלי לסמן את המילה!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אני אנסה להדגים

נניח שאת רוצה להתגיש את זה - כותבים כך ואז משגרים...

אוקיי, אני אנסה שוב...

נראה אם הפעם זה ייצא מודגש... אה, אני חושבת שהבנתי את העיקרון בדיקה....

Mאיה

New member
אני אשמח ../images/Emo13.gif - מאוד!!!

אני כבר מתה לפגוש אותך שוב... אני מתגעגעת ולך לא אכפת
לא רוצה להתעלק, אבל אני מתגעגעת...
אוהבת אותך מאוד, Mאיה.

אההההההההההההההההההההההההההה

עוד מפגש! עוד מפגש!!! רחלוש...... באתי רק עכשיו..... זה לא פייר...................... רוצה לראות אותך שוב.. את Mאיה... ועוד ועוד ועוד אנשים כמה שאפשר.... מקווה ככ שנהניתם.. אוהבת!! שני.

פרוזק

New member
רחל יקירתי

למרות שבפעם הקודמת אמרתי שלא נראה לי אני מתה מסקרנות ומעוד רוצה לבוא יש במקרה מישהו שמגיע מחיפה לטובת מוגבלים שקמוני שאין להם רישיון נהיגה (וזה רק לטובת הציבור במדינת ישראל תעמיני לי) אני משקשקת אבל כנראה שהשבוע הולך להיות סיפתח לתחילתה של שנה חדשה ודרך חיים חדשה (אני הולכת לתת לפסיכולוגית שלי לחבק אותי ביום שני) אז הכל אפשרי אחריי זה. צריך לאתחיל לחיות כמו שצריך לא? שלך טוב אני הולכת לכתוב את זה ומהר לשלוח את זה כדיי שאני לא יתחרת גלי

כל הכבוד גלי ../images/Emo24.gif

גם אני שמחתי לראות שאזרת את האומץ ושינית את שמך, גם אם זה שם בדוי (לא היה ברור מההודעה) זה בכל זאת נשמע יותר טוב מפרוזק.

lance-knight

New member
פרוזק

אם רק תחליתי להגיע למפגש-אני מוכן לאסוף אותך. טוב, אני לא גר בחיפה, אבל גם לא ממש רחוק ואין לי בעיה להגיע לשם ואחר כך ניסע יחד. אז ביי בינתים.

אויששששש רחל ..

זה לא פייר!! עוד מפגש! עוד מפגש! לא הייתי כאן.. ולא יכולתי לדעת שאתם נפגשים....... מתגעגעת כל כך.... ועוד לראות עוד אנשים.. שכבר קראתי שמדהימים...... בשבילי..... בקרוב........ מקווה שנהניתם! או אולי עדיין נהנים.. אוהבת!!!!!!!!!!!!!!!!ככ אוהבת!!!!!!!! שני

למעלה