מפגש

Rockamora

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

פורים קרב ובא.. וכע.. אני מתאר לעצמי שאתם מתארים לעצמכם שמתוכנן מפגש התאריכים הם בין ה13 ל15 למרץ! מבחינתי 13 זה התאריך הכי טוב! תחילת החופש.. הכי נוח בלי בלגנים בלי כלום! זה יוצא יום שני! אם אתם מתכננים להגיע תסמנו
אם אתם לא מתכננים להגיע תסמנו |לא. בכל מקרה, אילו רק הכנות ראשוניות.. תאמרו מה דעתכם, באים לא באים... העיקר שנהנה לנו... נבו-
(דין, צור אתם לא מבריזים!!!!! מובן?!???? חח סתם סתם)

noname202

New member
ברור ש../images/Emo45.gif, מה השאלה בכלל../images/Emo13.gif

רק שזה ומה"ת יהיו בסופו של דבר באותו יום :|

noname202

New member
נו, מה נראה לך? חסר להם שזה לא על

זה... מפגש מה"ת בעדיפות ראשונה

Mr Pig

New member
אני ממש רוצה לבוא

מותר לבוא מחופשים? D= אבל נראה לי שאני באה רק אם שניצי תבוא.

Mr Pig

New member
חיחיחי

לא צריך! אני אהיה זאת שמחופשת לברווז, ואף אחד לא יעצור בעדי.

Mr Pig

New member
ועל זה נאמר קוואק.

מי יותר שווה- דונאלד או דאפי?

שאלתיאל.

כמובן. מי ייתן שהברווז הגדול שבשמיים יברך אותך במקור ארוך וכנפיים מרשימות. אה, ובועות סבון, אסור לשכוח את בועות הסבון.

Mr Pig

New member
חחחח

נכון! תודה שהזכרת לי! אכן, שאלתיאל לוקח בגדול. אני גם לוקחת איתי שלט שכתוב עליו "Feed me". רעיון של חברה שלי.

שלוש קריאות הידד לברווזים!

(הו, את כמו תחליף-לוסירותם-זמני. אם כיש ום דבר לא משתווה לרותםלוסי.)

Mr Pig

New member
Oh.. I'm blushing..

די נו... XD חחחחח.. זו מחמאה? בכל אופן, החיה היחידה שמשתווה לסקסיות של הברווזים היא הצב, אבל על זה אפשר להתווכח.

רק אם הוא ורוד,

וברווזים עדיין יותר. וזאת אכן הייתה מחמאה:p רותםלוסי המדוברת היא אחת מהאנשים שאני הכי אוהבת בעולם, ביחד איתה פיתחתי את האובססיה הזאת לברווזים, גוש בועות סבון אכילות שכמותה^^.

Mr Pig

New member
O:

הו, זה גזעי! לי אין חברים P=. בוהו. וכן, צבים ורודים זה מאווווד מגניב, אבל שומדבר לא משתווה לברוואזים. יש לי תיקיה מיוחדת לברווזים בתיקיה של התמונות XD.

למעלה