מפגש

HarlequinGirl

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif

הממ אז מי בעד מפגש ביוני? וכזה מתי אתם רוצים אותו בערך?

Rose131

New member
אני בכלל לא בעד יוני,

יותר מדי תוכניות. יש אולי יום אחד בין ה20 ל30 שאני יכולה בו. אז אני מעדיפה יולי.

Rose131

New member
"הממ אז מי בעד מפגש ביוני?"

אני לא רואה פה את הקטע של יולי.

Rose131

New member
אתן לגמרי מבלבלות אותי@#^@#@../images/Emo7.gif

יאנה אומרת "מי בעד מפגש ביוני" אני אומרת שאני בכלל לא בעד יוני, אז יאנה אומרת שהיא רוצה אחד ביולי ואחד באוגוסט, ואז את אומרת שיולי זה עוד חודש. אז לא הבנתי כלום!
כאילו, אם יולי זה עוד חודש ויאנה רוצה אחד ביולי ואחד באוגוסט למה היא פגשה שרשור על יוני?!
אוף

Rose131

New member
נו יופי באמת../images/Emo7.gif

עד שחפרתי על למה שאני לא מבינה ולא ראיתי את ההודעה הזאת

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo45.gif

I Hope I will be able to come..I kinda found a job.. [sorry about this. my computer just restarted himself and then decided that Hebrew is no longer optional]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כל תאריף אפשרי D:

חוץ מ.. 21.6-24.6 [אילת] 8.7-12.7 [קורס הדרכה בקיבוץ] ואז שלושה שבועות באוגוסט אני מדריכה ומרוויחה המון כסף D: אבל אני אוכל לבוא משלוש נגיד. אהה וכל שאר הימים אני יכולה מהבוקר וזה.. אבל עד שלוש וחצי כי צריך לחזור הביתה לשמור על האחים.

MoonyAvFreak

New member
יולי בינתיים פנוי.

ברגע שמחליטים על תאריך..אני משריינת אותו ואז אמא יודעת שאי אפשר ביום הזה לעשות מה שהיא רוצה לעשות. חחח המ יש האמת ברמצווה ו2 בריתות...אבל אני לא יודעת תאריכים..אז אני אגיד כשאני אדע אה. וב16.7 אני לא יכולה ישלי מתמטיקה. אוקיי אז לא הכי פנוי. יש איזה 3 תאריכים לא אפשריים. בואו ב..ראשון ליולי?! :O זה יוצא יום ראשון..או השבוע הראשון בכלל..אם עדיין אין בגרויות.. ממ

M a a y a n K

New member
אני בכלל בעד אוגוסט...

כי אני לא אסיים את הקורס עד אז ואין סיכוי בכלל שאני אוכל לבוא...
אבל יכול להיות שעד אז יהיה עוד מפגש פשוט לא? ומקסימום אני בטח אראה את כולכם בפסטיבל בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר...

MoonyAvFreak

New member
בטח נעשה 2 מפגשים...

יולי ואוגוסט..לדעתי O: כי יש פה מספיק אנשים שיש להם חופש משעמם ^__^ (אהמ..)

MoonyAvFreak

New member
בדיוק...אז...הממ...בודקים איזה תאריכים מתאימי

מתאימים* כמה שיותר לכוווולם.

הממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

באוגוסט אני נראהלי יכולה בהכל ביולי אני נראהלי שומרת על אחשלי הקטן כל החודש :/ אבל אפשר חד פעמית לשים אותו אצל חבר O_O

למעלה