K K i f New member 23/7/05 #44 זה לא פייר! ../images/Emo10.gif רציתי להידחף לכם שם!!! אבל ב-31.7 יש מפגש בקריון, וזה צפון, מה שאומר הוצאה גדולה יותר על נסיעות... ולא יהיה לי כסף ליום אחרי אוף! מה גם שאני מתחיל לעבוד כנראה ב-1.8... וזה מ-16:00 עד 20:00... אז גם אם תדחו... הייתי שמח אם זה היה בבוקר תודיעי לי במסר מה אתם עושים בסוף ~נדחף למרות שבקושי כותב ~
זה לא פייר! ../images/Emo10.gif רציתי להידחף לכם שם!!! אבל ב-31.7 יש מפגש בקריון, וזה צפון, מה שאומר הוצאה גדולה יותר על נסיעות... ולא יהיה לי כסף ליום אחרי אוף! מה גם שאני מתחיל לעבוד כנראה ב-1.8... וזה מ-16:00 עד 20:00... אז גם אם תדחו... הייתי שמח אם זה היה בבוקר תודיעי לי במסר מה אתם עושים בסוף ~נדחף למרות שבקושי כותב ~
ל לא שמיינה דבעעע New member 23/7/05 #45 Kמי יש מפגש ב-31.7?..../images/Emo15.gif אגב, אתה מפורום סמ"ו, נכון?
K K i f New member 23/7/05 #46 כן נו! של פורום סמ"ו! וכנראה שזה הוקדם לסוף השבוע! ^-^ אבל זה תלוי אם אעבוד ב-1.8... אם תעשו אותו בבוקר, לא תהיה לי בעיה... רק לא ב-1.8... כי אצטרך ללכת לקופת חולים להביא אישור רפואי כדי שב-(כשהלשכת עבודה פתוחה) 2.8 אוציא כרטיס עובד...
כן נו! של פורום סמ"ו! וכנראה שזה הוקדם לסוף השבוע! ^-^ אבל זה תלוי אם אעבוד ב-1.8... אם תעשו אותו בבוקר, לא תהיה לי בעיה... רק לא ב-1.8... כי אצטרך ללכת לקופת חולים להביא אישור רפואי כדי שב-(כשהלשכת עבודה פתוחה) 2.8 אוציא כרטיס עובד...
E Extraordinary Girl 8 New member 24/7/05 #47 אם תבוא להופעה ב29.7 , תראה אותנו... גם בתאריך הזה יש מעין "מפגש"
E Extraordinary Girl 8 New member 24/7/05 #49 זה בצהריים! גם אני לא נוסעת בשבת..! אבל זה ב1 אז זה ייגמר בסביבות 3.. ובדקתי, עד 5 וחצי יש אוטובוסים מת"א..
זה בצהריים! גם אני לא נוסעת בשבת..! אבל זה ב1 אז זה ייגמר בסביבות 3.. ובדקתי, עד 5 וחצי יש אוטובוסים מת"א..
K K i f New member 24/7/05 #50 לא כשאתה גר ביישוב תקוע ליד ראשל"צ אפילו רכבות נגמרות מוקדם... אוטובוסים אצלנו כבר ב-2 נגמרים.... וכמו שאמרתי, אני לא טיפוס של הופעות... נו לא נורא, עד הגיוס יש לי עוד חודשיים החל מעוד יומיים... אז אין לי מה לדאוג, בחודשיים בטוח אפגוש אתכם לפחות פעם אחת!
לא כשאתה גר ביישוב תקוע ליד ראשל"צ אפילו רכבות נגמרות מוקדם... אוטובוסים אצלנו כבר ב-2 נגמרים.... וכמו שאמרתי, אני לא טיפוס של הופעות... נו לא נורא, עד הגיוס יש לי עוד חודשיים החל מעוד יומיים... אז אין לי מה לדאוג, בחודשיים בטוח אפגוש אתכם לפחות פעם אחת!
ל לא שמיינה דבעעע New member 25/7/05 #52 אותי אתה תפגוש בסמ"ו ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif אולי