מפרגנים ליעל

m o r s h

New member
יעל בר זוהר המלכה!!

איזה חמודה היא ואיזה תוכנית מדהימה

aNaTi 17

New member
אהלן!

מה קורה?? איזה תוכנית יפההה רק שתדעו.. ומי שלא רוצה להאמין לי יאמין.. חח קוראים לי ענת אליהו ואני גרה בכפר רות.. והיום בתוכנית של יעל עם הפרחים זה היה אבא שלי.. יעלי את מקסימה!! את וכל הצוות שלך! ישר כוח!

r o n n y s e r

New member
יעל היא מלכת היופי העולמית

פשוט מושלמת ומדהימה נקודה! כל מילה תגרע

m o r s h

New member
ד"א מישהו ראה מרילו?

--------------------------------------- מרילו האתר- בשיתוף תאטרון הבימה www.mary-louweb.net

LOVEאמיר

New member
../images/Emo9.gifאין בעד מה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לכם בהצלחה עם העסק...

anatila

New member
אמרתי לכם

אין עליה היא ענקית מוכשרת גדולה והיא כל הזמן מפתיעה תמשיכי יעלי ענת מכרמיאל בת 37 מפרגנת לך כל הזמן

תמשיכי להעביר את זה הלאה...

יעלי רק תדעי שיש לך תוכנית נפלאהההה ומיוחדת לא כל יום זוכים להנחות תוכנית כזאת וד''א את ואביה (הבת של סיגי..) מתאימות מאוד.. ממש כמו אחותך הקטנה..
מאחלת: עינב (גיסתו של רוני.. וחברה של אביה ) צ'אוו

רונוש1

New member
יעלוש הגדולה!!!!! ../images/Emo23.gif

יעלוש יש לך תוכנית ממש יפה ואני מאוד נהנהתי לראות... את מנחה ממש ממש ממש ממש יפה.. את עושה תוכנית מאוד מיוחדת ובעיקר עוזרת ורק תדעי שאת מספר 1 ב-ע-ו-ל-ם!!!!!!!!! אני מעריצה אותך מאוד מאוד את האשה הכי יפה וחייכנית בארץ.... מקווה לראות אותך בעוד הרבה תוכניות כאלה.... חולה עלייך!!!!!!!!!!!!!

rachelMcfadden

New member
בתור המעריצה הכי גדולה שהייתה

ליעלי אי פעם *6 שנים של הערצה
* אני מבינה למה כל כך אהבתי אותה! היא מותק של בחורה, יפה, ונחמדה! שתמיד תישאר כזו

simpsonkid

New member
יעל היא האישה שאני הכי אוהב!פצצה!..

אךךךךךך יעל בר זוהר!איזה יפה את.......... אחלה תוכנית את אישה מדהימה וחמודה ושלא נדבר על פצצה! תמשיכי ככה! מת עליך! ממלללכככההה!

aaliaha

New member
מאיה בוסקילה תהייה בשבוע הבא../images/Emo70.gif

ייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששש

למעלה