../images/Emo41.gifמצעד היהודים הגדול של 314 ו-365 -תזכורת../images/Emo41.gif
אנשים, הינכם מוזמנים למצעד "היהודים" הגדול של פורום מצעדים בשיתוף פורום היהודים, כל שעליכם לעשות הוא לדרג 5 עד 10 שירים של הלהקה, ולבחור את האלבום המועדף עליכם. את הדירוג יש לשלוח במסר עבורי. המצעד יפורסם ביום שישי הקרוב - 21.12.07, וזוהי תזכורת אחרונה בהחלט
מציאות נפרדת, 1995: מחפש תשובה קח אותי אלה שחק אותה עוד ארון אחד לא קל פיוטה הימים שלנו ג'קי הזמן שלך הבלוז כל הסיפור אלוהים סוף העולם מלחמה שקטה
היהודים, 1998: סמי חופשי עוד מעט עידן האלוהים אינטרמת יכול להיות באויר גניבה תעזור לי לפעמים טיפה בים לעוף Kill Me I'm In Love
פחד מוות, 2002: פעמון מלחמה אמן ליפול Father Oh Lord תענה לי עכשיו את Where do you go בסוף תבכו You've got to leave me מקום אחר המאה העשרים
פורטה, 2007: Don't Like אין לך מקום ככה אני הנה זה בא עד שזה יעבור Somebody else ניו-יורק סיטי להיות גם כשלא בוכה לא יכול אחרת Learning חופשי What about you? לעולם מצידי חולמת שירים נוספים: אני רואה דם (מתוך היהודים "Live") אם כבר (מתוך היהודים "Unplugged") כאילו (סינגל בלבד)
אנשים, הינכם מוזמנים למצעד "היהודים" הגדול של פורום מצעדים בשיתוף פורום היהודים, כל שעליכם לעשות הוא לדרג 5 עד 10 שירים של הלהקה, ולבחור את האלבום המועדף עליכם. את הדירוג יש לשלוח במסר עבורי. המצעד יפורסם ביום שישי הקרוב - 21.12.07, וזוהי תזכורת אחרונה בהחלט