מצעד הישראלי השנתי

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifמצעד הישראלי השנתי../images/Emo41.gif

בשירשור הזה נעקוב אחרי המצעד של גלגלצ. לא יודעת מה איתכם- אני דיי בטוחה שנפגוש את דניאל בעשירייה
בנתיים: 41. יהודה סעדו- שדות של אירוסים 40. מוקי- עוקף מלמעלה 39. פיטרוט- היא אוהבת 38. שי 360- קבל! 37. מטרופולין- מלאכים 36. משינה- התשובה 35. לירז צ'רכי- אל תפסיק פריצת השנה- מירי מסיקה (מקום 2 מטרופולין, מקום 3 בית הבובות)

AVIV80

New member
הודיה פגעת בול בגלגלצ השיר של לירז

השיר של לירז שלושים חמש

hodayoyo

New member
ההמשך../images/Emo60.gif

34. בית הבובות- סיגפו (מאכזב שהם רק פה
) 33. סוליקו וMC קרולינה- לא ציפיתי 32. עברי לידר- ניסים 31. אפרת גוש- תמיד כשאתה בא 30. רוני- אדוני 29. סינרגיה- חום יולי-אוגוסט (גם כן מבאס
) 28. מטרופולין- לישון בלי לחלום

hodayoyo

New member
מתי הספקת לפני?! ../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

הו, וול... מקום שני זה מכובד וזה, למרות שרציתי מקום ראשון, אבל אין מה לעשות... עברי זה עברי. אבל עקפנו את הראל מויאל

hodayoyo

New member
המשך../images/Emo60.gif

27.מוש בן-ארי- יה 26. אביתר בנאי- תחרות כלבים 25. עידן רייכל- מכל האהבות 24. אוהב חיטמן- תגידי לו 23. עברי לידר- זה לא אותו דבר זמר השנה- עברי לידר (מקום 2 דניאל
, מקום 3- הראל מויאל)

S h A b i T

New member
זה היה שקוף לגמרי שעברי לידר

יהיה זמר השנה. וגם מגיע לו. מקום שני זה מכובד מאוד. כל הכבוד לדניאל. ממש מרגש לראות אותו ככה מככב במעלה המצעדים.

BaRbiK

New member
זה רק אני או...

שהראל מויאל היה מתחת ל20?! איפה כל הפאקצות שלו שצריכות להצביע לו?! בכלל לא היה מגיע לו להיכנס לשם

hodayoyo

New member
כי יש גם את הועדה וכל זה../images/Emo60.gif

אז הפקאצות לא משפיעות על זה לבד

hodayoyo

New member
המשך../images/Emo60.gif

22. מוש בן-ארי- דרך 21. יזהר אשדות- במרחק נגיעה מכאן 20. הראל מויאל- אמצע הלילה בכפר 19. גידי גוב- מי תרצי 18. הילה הררי וכלא 6- זה היה ביתי 17. מטרופולין- היא לא אומרת כלום יש הרבה שירים שהייתי בטוחה שיהיו גבוהים יותר... מוזר. וגם הממ... שמתם לב שעוד לא היה אף דניאל
אני שמחה, כי אין ספק לדעתי ש"אהבה" ו"רבות הדרכים" נכנסו למצעד...

BaRbiK

New member
../images/Emo163.gifחצי עידכון חחחחח

מירי מסיקה זמרת השנה
ויש בי עוד כוח מקום 15
את השאר אני לא זוכרת..חחחחחחח

hodayoyo

New member
את אוהבת את המסיקה הזאת?../images/Emo60.gif

הנה משהו שלא ידעתי עליך

למעלה