מצעד המעריצים בפייסבוק

דורון

New member
../images/Emo41.gif מצעד המעריצים בפייסבוק ../images/Emo41.gif

כמו שאתם בטח יודעים (או לא) יש לכל מתמודד בתוכנית עמוד בפייסבוק. אם מישהו מרגיש שהוא התחבר לאחד הדיירים בוילה, סביר להניח שהוא יצטרף לאותו עמוד וירשם "כמעריץ" של אותו מתמודד. מה שאתם לא יודעים זה שבינתיים יש לדבר הזה יכולת חיזוי מדהימה לגבי זהות המודח הבא. מי שהיה לו הכי מעט מעריצים בעמוד שלו והיה מועמד להדחה, מצא את עצמו מהר מאוד מחוץ לוילה. אז נתחיל:
במקום הראשון - יוסי בובליל עם 8,668 מעריצים וזה רק גדל!!! כמו שזה נראה עכשיו הוא לוקח את התוכנית בהליכה.
במקום השני - לאון עם 1109 מעריצים, חזק מאוד בשלישית הגמר!
במקום השלישי - צבר עם 572 מעריצים, שקט או לא בינתיים אוהבים אותו וגם הוא נראה חזק בשלישית הגמר. שאר המקומות לפי סדר:
שפרה - 515
רנין - 310
שי - 228
ונסה - 116
קרן - 73
אשר - 67
איתי - 66
עינב - 64 המודחים: ג'ני - 57 ערן - 56 נעמה - 44 בוריס - 37 מיקי - 16 לסיכום - כמו שזה נראה עכשיו עינב, איתי, אשר וקרן אם יעמדו על המוקד עלולים למצוא את עצמם מהר מאוד מחוץ לוילה. בקשר לעינב, היא בטח מקבלת חלק מהררי הקולות של אבא שלה, זה בטח יתן לה עוד כמה שבועות בוילה. ושוב, יוסי כפי שזה נראה עכשיו לוקח את התוכנית די בהליכה

omer719

New member
ואי תודה על הפרטים.../images/Emo13.gif

גם אני חושב כמוך, לדעתי איתי ואשר בסכנה ההכי גדולה כרגע והם יהיו המודחים הקרובים, אלא אם כן יקרה משהו מיוחד.

droriko

New member
הגזמת

אין מצב שמעלים את אשר להדחה בשלב הזה. הוא מיודד עם כולם(חוץ משיפרה) , הוא קרוב לשי (הבן אדם החזק בוילה) וסך הכל הוא בן אדם נוח שלא עושה יותר מדי בעיות בתקציב או במטבח (פרשת דילול החביתות הרחק מאחוריו)

מאיה982

New member
ענק! שיחזרו לבית שלהם אין להם שום סיכוי נגד

יוסי
לא היה לי מושג שהפערר כזה עצום

rosedal

New member
תלוי מול מי איתי יהיה

לדעתי לא נגד כל אחד הוא יעוף!!

Punkd1

New member
זה לא אומר כלום , הרבה אנשים אין להם פייסבוק

אגב אני הצטרפתי לאשר ולשי אם כבר מדברים על זה

דורוN

New member
זה אומר הרבה מאוד

זה גם משקף את דיעת הרחוב. לדעתי זה גם יסתיים ככה. יוסי ראשון. לאון שני. צבר שלישי.

סוף סוף הוא מדבר עם רנין בערבית...

רק איתה הוא מעמיק שיחות על הבית...

Jason2

New member
בדיוק

ויש אנשים, כמוני שמתעבים את הפייסבוק. זה לא אינדיקציה לשום דבר.

יNOT

New member
נו באמת, פייסבוק? על זה אתם מתבססים?!

אז פייסבוק זה לא ממש מדד, יש עוד כמה רשתות חברתיות בארץ. שנבדוק כמה חברים יש לו ב ICQ? וחברויות בפייסבוק ניתן לזייף, או לכל הפחות לתמרן.

יNOT

New member
האמת היא כזו

אנשים שיש להם פייסבוק מקבלים הצעות לחברות מהשוהים בווילה בזמן שהותם בווילה ! יש כאלה שרק רוצים כמה שיותר חברים, אז אין בעייה יאשרו. יש כאלה שפשוט סקרנים לראות מידע נוסף על האדם וייאשרו. בכל מקרה מדובר פה בשיווק "מדלת לדלת" זה לא מעריצים, זה רק אנשים חלשים.

Princess Galush

New member
לא מדובר על מס' חברים בפייסבוק..

לכל מתמודד נפתח עמוד והאנשים שהוזכרו מעלה הם האנשים שנרשמו בתור מעריצים.

יNOT

New member
באמת שלא טרחת לקרוא ,אה?!

אני לא אוהב לחזור על עצמי, אז פשוט תקראי את מה שכבר כתבתי.

למעלה