מצעד המשאלות!

../images/Emo41.gifמצעד המשאלות!../images/Emo41.gif

והנה בלי לשים לב עברו להם שבועיים. הפינה לא נפתחה בשבוע שעבר כי הייתי בטיול שנתי. :) אתם חמודים! הרבה הצביעו ולקח לי שנה לשקלל את התוצאות שלכם XD *****
כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם
שבוע 2
גם השבוע יש לנו בעיה קלה, יש כמה שירים שנכנסו לאותו דירוג. זה לא צריך להפריע לכם
המצעד
1.
Over The Hills And Far Away
1.
The Kinslayer
1.
Wishmaster
4. Ever Dream
4. She Is My Sin
4. Sleeping Sun
7. Beauty And The Beast
7. Dark Chest of Wonders
7. Dead to the World
10. Bless the Child
10. Dead Boy's Poem
10. Wish I Had an Angel
חדשים לשיפוטכם
Elvenpath
Planet Hell
שימו לב - כשאתם מדרגים בדקו שכל השירים שאתם בוחרים באמת נמצאים במצעד, אחרת ההצבעה שלכם לא תיחשב. כמו כן אל תכתבו שני שירים באותו דירוג, גם הן לא ייחשבו.
כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם.
טענות, מענות וכל דבר שבא לכם להגיד על הפינה, ניתן לשלוח אליי במסר אישי. :) 3, 2, 1... ולהצביע! ורד. :)

danduuu

New member
אני../images/Emo9.gif [אני לאהוב את ורד המונים]

Sleeping Sun Ever Dream Bless the Child Beauty And The Beast Elvenpath אוף זה קשה רק חמש
ופעם הבאה תשימי גם את ביוטי אוף דה ביסט

box 5

New member
אוחצ' זה קשה!

1. Over The Hills And Far Away 2. Ever Dream 3. She Is My Sin 4. Wish I Had an Angel 5. Planet Hell איזה החלטה מעצבנת זאת!

LadySilkworm

New member
-משתפת פעולה-

the kinslayer dead boy's poem wishmaster [כמה צפוי XD] ever dream over the hills and far away

TheImpactBoy

New member
חח כמה אייקונים

המצעד Ever Dream She Is My Sin Sleeping Sun Dark Chest of Wonders Dead Boy's Poem

Lillith Dirge

New member
שלי :D

dead boy's poem over the hills and far away bless the child planet hell wishmaster מקווה שעשיתי כמו שצריך :D

Amir Noy

New member
אוקי...

זה היה מסובך..אבל חייבים: 1. Ever Dream 2. Beauty And The Beast 3. The Kinslayer 4. Dead Boy's Poem 5. Wishmaster D:

Itay Simons

New member
שוב, היתה בחירה קשה XD

Over The Hills And Far Away Dark Chest of Wonders Planet Hell She Is My Sin The Kinslayer

Itay Simons

New member
אופס, תיקון

1-אובר דה הילס 2-פלאנט הל 3-דארק צ'סט 4-שי איז מיי סין 5-קינסלייר

Liquid Dreams

New member
אוקיי.. נראה לי שהבנתי><

1- Over the Hills and Far Away 2- Wish I Had an Angel 3- Elvenpath 4- Dead Boy's Poem 5- She Is My Sin

הו שרביט הקסם אצל ורס. אני כה גאה

ever dream she's my sin beauty and the beast wish I had an angel over the hills and far away אוי.. מה אלו השיריםה אלה =/ דווקא הלא הכי טובים

dralan

New member
אוף...ממש קשה

Planet Hell The Kinslayer Dead Boy's Poem Beauty And The Beast Sleeping Sun

למעלה