מצעד המשאלות!

../images/Emo41.gifמצעד המשאלות!../images/Emo41.gif

כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומ
הפינה לשיפוטכם
, לפי הסדר מהגבוה לנמוך
שבוע 6
יוצאים מהמצעד
Beauty of the Beast ששהה במצעד כשבועיים. מיקום שיא: 8.
Sacrament of Wilderness שלא קיבל מספיק קולות בשבוע שעבר כדי להיכנס למצעד.
מקרא סימנים
- עלייה
- ירידה
- כניסה חדשה
- דריכה במקום
- דריכה במקום ראשון
המצעד
1. THE KINSLAYER
2. Wishmaster
של 5 מקומות
3. Ever Dream
של מקום אחד
4. Planet Hell
של 2 מקומות
5. Sleeping Sun
של מקום אחד
6. Over the Hills and Far Away
של מקום אחד
7. Dead Boy's Poem
של 4 מקומות
8. 10th Man Down
של 2 מקומות
9. She Is My Sin
10. Away
חדשים לשיפוטכם
Bare Grace Misery
Sleepwalker
שימו לב - כשאתם מדרגים בדקו שכל השירים שאתם בוחרים באמת נמצאים במצעד, אחרת ההצבעה שלכם לא תיחשב. כמו כן אל תכתבו שני שירים באותו דירוג, גם הם לא ייחשבו.
כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם, לפי הסדר מהגבוה לנמוך.
טענות, מענות וכל דבר שבא לכם להגיד על הפינה, ניתן לשלוח אליי במסר אישי. :) ורד. :)

ממממ קשההה ../images/Emo122.gif

Wishmaster Planet Hell Dead Boy's Poem She Is My Sin Bare Grace Misery פעם ראשונה שאני מצביעה כי זה קשהה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ממ זאת לא החלטה כל כך גורלית, בסך הכל מצעד שבועי. גם לא חייבים להצביע כל פעם לאותם השירים כדי ליצור יותר עניין ודינמיות במשחק.

FeLL67

New member
יאפ ^.^

וד''א כל הכבוד לך על ההשקעה :) אני אישית דווקא מאוד נהנית מזה :p

blacknwhite

New member
טוב, פעם ראשונה!

she is my sin over the heels and far away sleepwalker dead boy's poem ever dream

Amir Noy

New member
שלי D:

Ever Dream [עדיין הפייבוריט שלי D:] Sleeping Sun Dead Boy's Poem She Is My Sin Over the Hills and Far Away קצת השתנה מפעם קודמת..פסדר =]

../images/Emo187.gif

Bare Grace Misery Planet Hell Sleepwalker Over the Hills and Far Away Ever Dream שיהיה, הפעם השקעתי בזה פחות מחשבה. כי זו באמת לא החלטה כזאת גורלית. XP

לא מזלזלת O:

פשוט הפעם, בניגוד לפעמיים הקודמות שהצבעתי, לא עשיתי עבודה מדוקדקת של ניפוי ומחשבה מעמיקה עד יציאת עשן מהמוח. XD

למעלה