מצעד טופ20 של הפורום

Rose131

New member
../images/Emo41.gifמצעד טופ20 של הפורום../images/Emo41.gif

בהשראת המצעד שהיה בערוץ, חשבתי שאפשר לעשות מצעד משלנו. איך זה עובד?
כל אחד משרשר לפה 5 שירים שלדעתו ראויים להיות במצעד(הם חייבים להיות שירים שהיו מתישהו בMTV2)
אני אוספת הכל ועושה רשימה אלפאבתית, ואז כל אח שולח לי במסר את ה20 שירים שלו.
כשאתם מגיבים לפה את השירים, שימו לב שלא שמו אותם כבר בהודעות לפניכם
את ה20 שירים שנבחרו בMTV2 אני מוסיפה אוטומטית לרשימה אז אל תשימו אותם- תנצלו את זה לשירים אחרים די פשוט, לא?

ממ ../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

Panic! at the disco - I write sins, not tragedies
Fall out boy - Dance, dance My chemical romance - I'm not OK Lostprophets - Rooftops The kooks - Naive

MoonyAvFreak

New member
אוקיי

Taking back sunday - make damn sure 30seconds to mars -the kill Enter shikari - Mothership blink 182 - feeling this (אני משארת שהוא גם היה במטיוי 2) The used& mcr - under pressure

Rose131

New member
X:

יצא לunder pressure קליפ? כי לפי מה שאני יודעת הייתה לו רק הופעהX: אם לאיצא אז תבחרי שיר אחר במקום- התחרות היא על שירים שיצאו להם קליפים.. כנ"ל לFeeling this- יצא לו קליפ?

MoonyAvFreak

New member
feeling this..

יצא לו קליפ אנדר פרססר לא יצא..אזזזזזזזזזזז לאדעת. יש הרבה אבל לא יודעת אם הקליפ יצא במטיוי2..כמו: Paramore - pressure boys like girls - hero/heroine from first to last - note to self

Rose131

New member
אר,

תבדקי איזה אחד מהם יצא ותבחריXD ובאלך לתת לי קישור לfeeling this?
סתם כי אף פעם לא נתקלתי בו

זה מצעד של פעם 1 ?

והינה 5 Lostprophets - 4am Forever My chemical romance - welcome to the black parade Muse - supermassive black hole Lostprophets - last train home Kaiser Chiefs - everyday i love you less and less

Rose131

New member
כן, לא?../images/Emo12.gif

כאילו, אי אפשר לעשות כל שבוע את המצעד של כל הזמנים
למרות שאפשר באמת לעשות כל שנה את המצעד של השנה. אבל זה של שנה
MCR היה כבר במצעד שהיה בM2, אמרתי לא לשים את השירים שהיו שם כי אני בכל מקרה מוסיפה

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifלהלהלה><"

כן. זה די מבאס כי אינלי את הערוץXD 30Seconds to mars - The kill כי הוא מגניבD: The used - Buried myself alive [הוא היה בכלל?!] Placebo - Meds Incubus - Anna molly Bullet for my valentine - Tears don't fall [למרות שאני שוב לא יודעת אם הוא היה
] ויש לי עוד המון דברים אבל אני לא יודעת מה היה ומה לא;; אחלה רעיון בכל מקרה<:

Rose131

New member
כתבו כבר the kill, תחליפי אותו^^

נו באמאשלכם אנשים, תבדקו קודם

למעלה