מצעד מלאני סי

actimel

New member
../images/Emo41.gifמצעד מלאני סי../images/Emo41.gif

התלוננו שהפורום יבש. אז בואו נראה אתכם. מצעד מלאני סי יוצא לדרך! הנכם מוזמנים לדרג את 3 השירים האהובים עליכם ביותר מתוך הליסט שהכנתי(אני יודעת, זה קשה) ביום ראשון הבא נחליט מהו השיר האהוב עליכם ביותר. מתוך: NORTHERN STAR GO! NORTHERN STAR GOIN' DOWN I TURN TO YOU IF THAT WERE ME NEVER BE THE SAME AGAIN GA GA CLOSER FEEL THE SUN מתוך: REASON HERE IT COMES AGAIN REASON ON THE HORIZONT POSITIVELY SOMEWHERE MELT LET'S LOVE YEH YEH YEH מתוך: BEAUTIFUL INTENTIONS BEAUTIFUL INTENTIONS NEXT BEST SUPERSTAR BETTER ALONE YOU'LL GET YOURS מתוך בי סיידס: I want you back Angel on my shoulder Knocked Out EVERYTHING MUST CHANGE RUNAWAY WARRIOR FIRST DAY OF MY LIFE ותודה לאוחנה על הרעיון

actimel

New member
../images/Emo27.gifהאהובים ביותר שלי

1. Northern Star 2. You'll Get Your's 3. Melt

רוני1002

New member
האהובים עלי ביותר הם: (וואי זה קשה)

1. First Day Of My Life. 2. Next Best Superstar 3. If That Were Me. התלבטתי אם לצרף גם את On The Horizon, אבל בסוף החלטתי להוציא אותו.

actimel

New member
כן אני יודעת...

בכוונה לא רציתי להכניס את כולם. בחרתי את האהובים ביותר. אתה חושב שעדיף לעשות את הכל מחדש עם כל השירים? לדעתי זה בהחלט מספיק. אם כן תפתח בבקשה את השרשור מחדש ונענה עליו.

הבחירות שלי!!!

טוב אז במקום הראשון: first day of my life אני אוהבת אותו בצורה מיוחדת דבר ראשון כששמעתי אותו הוא הזכיר לי תקופה שהייתה לי והמילים פשוט התחברו לי על מה שקרה. מעבר לזה זה פשוט שיר מדהים!
שנוגע בנושא שאני מאוד אוהבת להתעסק איתו. במקום השני: i turn to you שיר מדהים מדהים מדהים מראה על חברות אמיתית שצריכה להיות לכל אדם נכון שהוא מדבר על אהבה אבל אפשר לראות בו גם שיר שמדבר על חברות. במקום השלישי: litle peace of me שיר מדהים! לאחרונה אני מתעסקת עם נושא שקשור לנשים ואני מתחברת עם השיר הזה אחרי מקרים ששמעתי על בחורות שקרה להן הסיטואציה שמל מדברת עליה בשיר. זוהי הבחירה שלי אבל אני אומר שאני אוהבת את כל השירים של מל!!!

gaga

New member
קשה קשה

אמממ מה רק 3?? לא יפה ככה טוב זה משתנה לפי המצב רוח שלי כרגע בא לי לשמוע הכי את NORTHERN STAR MELT YOU'LL GET YOURS דרך אגב למישהו יש את RUNAWAY WARRIOR????? אם כן בבקשה להודיע לי ובדחוף!!!

עונה

מתוך: NORTHERN STAR NORTHERN STAR I TURN TO YOU NEVER BE THE SAME AGAIN מתוך: REASON HERE IT COMES AGAIN ON THE HORIZONT MELT מתוך: BEAUTIFUL INTENTIONS NEXT BEST SUPERSTAR BETTER ALONE YOU'LL GET YOURS מתוך בי סיידס: EVERYTHING MUST CHANGE RUNAWAY FIRST DAY OF MY LIFE

Music4Life

New member
עונההההה ../images/Emo26.gif

מתוך: NORTHERN STAR
If that were me
מתוך: REASON
Reason Positively Somewhere קשה להחליט
מתוך: BEAUTIFUL INTENTIONS
NEXT BEST SUPERSTAR (נראה לי. לא הכי מכירה את שאר השירים...)
מתוך בי סיידס:
Knocked Out

רוני1002

New member
יו, ניבה, גם את אוהבת את ITWM מ NS.

זה השיר האהוב עלי מהדיסק הראשון. בד"כ רוב האנשים אוהבים הכי הרבה את I Turn To You או את Never Be The Same Again.

Music4Life

New member
שרית...

לא - אני לא אוהבת על יתר מידה את NBTSA...הוא שיר נחמד והכל אבל ITWM אני פשוט מטורפת עליו, כבר מזמן מזמן...לפני שנים...תמיד אהבתי. לא יודעת למה, הוא דיבר עליי תמיד, אין מה להשוות...
וכולם ביחד: How did you fall? did you fall at all, are you happy were you are sitting underneath the starts, when it thunders where do you hide from the storm? אחחח אחחחח...איזה שיר
איזה זכרונות!!!!!!!!

רוני1002

New member
גם אני לא אוהבת את NBTSA יותר מידי.

זה שיר נחמד והכל, אבל לדעתי התלהבו ממנו יותר מידי. כשאני מנסה להזכיר את השירים שמלאני הוציאה בלי קשר לספייס גירלז השיר שהכי מזוהה זה Never Be The Same Again. אה, ואני מעדיפה את השיר רק כשמלאני שרה אותו בלי ליסה לפט איי לופז. אני לא יודעת למה, יותר מתחברת לשיר ככה. If That Were Me- יש לי מחלה לשיר הזה. כשהייתי בתיכון אז דמיינתי איך אני עושה לו קליפ (בהנחה שאני יודעת לשיר כמובן...) איך אני מסתובבת בין ההומלסים בתל- אביב ברחובות ושרה את זה.... נוסטלגיות, נוסטלגיות

RedRecords

New member
אני לא כ"כ אוהב את ITWM

הייתי מעדיף את Feel The Sun או Closer כסינגלים. אם היא הייתה מוציאה אותם ועושה להם קליפים זה היה חלום.

רוני1002

New member
Closer... ../images/Emo99.gif איזה שיר מרגש../images/Emo70.gif

זה שיר מרגש כמו שרק מלאני יודעת לרגש. לא לצחוק עלי חברי פורום יקרים אבל כל פעם כשאני שומעת את השיר הזה אני בוכה...
לא יודעת למה, אבל השיר הזה עושה לי משהו ב|לב. הייתה תקופה שהייתי בוכה גם מ-Feel The Sun. אל תשימו
, אני סתם רגישה. If That Were Me זה שיר כזה אמיתי. היא פשוט שרה דברים שרציתי להגיד לעולם הרבה זמן דרך השיר הזה. כל- כך הרבה פעמים חשבתי לעצמי איך ההומלסים מתחממים בקור
אם באמת התקווה שבליבם זה מה שמחמם אותם כשיש גשם
ושכסף קטן זה לא מה שיעזור להומלס למצוא בית... מצטערת על המגילה, לא יודעת מה נסגר איתי בשעה הזאת...

למעלה