מצעד שירי ליידי גאגא

../images/Emo41.gif מצעד שירי ליידי גאגא

אני כבר יכול להמר על השיר שיזכה במקום הראשון - BAD ROMANCE. מעניין איך ידורגו השירים מהאלבום החדש. האזנה נעימה

../images/Emo58.gif מקום 7

TELEPHONE קצת מפתיע המיקום הנמוך של השיר הזה. חשבתי שיופיע בשלישייה הראשונה. כקליפ - זה ללא ספק הקליפ הטוב ביותר של הליידי.

GM1988

Well-known member
Bad Romance - ללא ספק ה-שיר../images/Emo70.gif

לזמרות אחרות לעיתים לוקח שנים עד שהם מקבלים/כותבים שיר כזה טוב ומוצלח, ולגאגא זה בא כבר עם מיני אלבומה ה-2 בקריירה. אני זוכר איך השיר הזה תפס אותי מהשמיעה הראשונה והרגשתי שהבחורה הזו פשוט נגעה בי באותו הרגע הכי מדוייק, מה שהביא אותי להמשיך ליהנות ממוסיקה שלה עד היום. מגיע לו המקום ה-1

limors2

Active member
אין אה אה?!

סתם, לא חשבתי שיהיה. מצעד די צפוי פחות או יותר, אבל קיוויתי שטלפון יהיה יותר גבוה. תודה על הסיכום!

Nens333

New member
תודה רבה על העדכון...!

לדעתי היה צריך לעשות את המצעד עוד חודש או יותר, כשירגע הרעש מהאלבום החדש. זה כאילו לא אובייקטיבי, כי עכשיו כולם חורשים על ג'ודאס (או שכבר לא?).

אכן , המצעד נערך מוקדם מדי

ג'ודאס בהחלט נהנה מחשיפה מירבית , וגם BTW. פאפארצי וטלפון , ואפשר להגיד גם פוקר פייס הפתיעו במיקומם הנמוך. היה עדיף להפריד אולי בין האלבום החדש , לקודם. היה מצעד נחמד , שעבר בסדר ובקלילות. הושמעו מספר שירים מהאלבום החדש , גם שירים מהאלבום הקודם. מהחדש הושמעו: AMERICANO , MARRY THE NIGHT , SCHEIBE , THE EDGE OF GLORY , YOU AND I , BAD KIDS , HAIR מהקודם: MONEY HONEY , NEICS , BOYS BOYS BOYS השמיעו גם גירסת פסנתר לפוקר פייס , שליידי גאגא לפעמים מבצעת בהופעות שלה.

Nens333

New member
מה? פוקר פייס כל כך זכור לטובה?

כשאני חושב על זה עכשיו, פוקר פייס הוא לא מהאהובים עליי יותר של גאגא, הוא נחמד אבל לא עד כדי כך (לדעתי בלבד כמובן).

למעלה